Skip to main content

CELEBS

Μύρωνας Στρατής: «Με τη Μαίρη Συνατσάκη αγαπιόμαστε»

Τι είπε ο τραγουδιστής για τον χωρισμό τους


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

Mπορεί να μην είναι πλέον ζευγάρι, έχοντας τραβήξει χωριστούς δρόμους στη ζωή τους ωστόσο η σχέση τους είναι αρκετά καλη.

Ο λόγος για τον Μύρωνα Στρατή και τη Μαίρη Συνατσάκη, που, όπως αποκάλυψε στο περιοδικό HELLO ο τραγουδιστής, αγαπιούνται και θα αγαπιούνται για πάντα ως άνθρωποι.

«Ήταν παράξενο. Τον πρώτο καιρό που ακούστηκε το όνομά μου, ένιωθα περίεργα. Δεν είχα ποτέ τέτοια σχέση με τον Τύπο. Και ήταν ακόμη πιο έντονη η κατάσταση στο χωρισμό μας. Ήταν πολύ αμήχανο. Όταν ο κόσμος διαβάζει συνέχεια για ένα πρόσωπο, το νιώθει γνωστό του. Οπότε, μ’ αυτή την οικειότητα που προκλήθηκε από τα ΜΜΕ, μ’ έπιαναν άνθρωποι και μου έλεγαν τη γνώμη τους. Ένας χωρισμός είναι έτσι κι αλλιώς δύσκολος και για τους δύο, φαντάσου να έχεις τους πάντες να σου λένε τη γνώμη τους, από το μανάβη μέχρι τον οδηγό ταξί. Όμως, ο κόσμος δεν το κάνει από κακία, αλλά γιατί το αισθάνεται. Στο μεταξύ, και εγώ και η Μαίρη είμαστε χαμηλών τόνων, δεν προκαλέσαμε ποτέ κάτι. Ήμασταν και είμαστε κανονικοί άνθρωποι»,ανέφερε ο Μύρωνας Στρατής σε ερώτηση για το πώς του φάνηκε που για μια περίοδο απασχόλησε έντονα τα ΜΜΕ ο χωρισμός τους.

Ερωτηθείς για το αν έχουν διατηρήσει καλές σχέσεις, τόνισε: «Βεβαίως. Με τη Μαίρη αγαπιόμαστε και θα αγαπιόμαστε για πάντα. Επειδή χωρίσαμε ως ζευγάρι δεν σημαίνει ότι παύουμε να υπάρχουμε ως άνθρωποι».

Κληθείς δε να απαντήσει σε τι φάση είναι ο ίδιος αυτή την περίοδο, είπε: «Είμαι μια χαρά. Δε θα ήθελα να μπω σε λεπτομέρειες. Οι ζωές των ανθρώπων προχωρούν».

Διαβάστε επίσης

CELEBS

«Έγινε ένα λάθος»: Η Λίτσα Πατέρα απαντά για τη σχέση της με τον ΑΝΤ1

Όσα είπε για τη συνέντευξή της στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου

CELEBS

Μαριάντα Πιερίδη: Ρομαντική απόδραση στο Λονδίνο με τον νέο της σύντροφο

Το ζευγάρι έκανε το πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό μετά από σχέση δύο μηνών

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.