Ντορέττα Παπαδημητρίου: Αποκαλύπτει αν έχει κάνει πλαστική επέμβαση

Νιώθει «sex symbol»;

Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

Συνέντευξη στο περιοδικό YOU παραχώρησε η Ντορέττα Παπαδημητρίου, στην οποία μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια εξομολογήθηκε πως αισθάνεται για τον χαρακτηρισμό «sex symbol» που της έχουν προσδώσει.

Παράλληλα αποκάλυψε αν έχει κάνει κάποια αισθητική επέμβαση, ενώ δεν παρέλειψε να μοιραστεί τα μυστικά της διατροφής της για τέλειο σώμα.

Σε αποκαλούν «sex symbol», είναι υπερβολικό;

«Εγώ δεν με βλέπω έτσι, αλλά τους ευχαριστώ!».

Την πόρτα του πλαστικού την έχεις περάσει ή λες “αγαπώ τις ρυτίδες μου”;
«Τις αγαπώ σίγουρα και προς το παρόν δεν έχω περάσει την πόρτα του πλαστικού, αλλά της Θεανώς Μπέλλα, που είναι η φανταστική αισθητικός μου, η οποία μου βάζει ωραίες κρεμούλες».

Εξακολουθείς και κάνεις διατροφή; Τις προάλλες σε είδα να τρως λουκουμάδες στην παραλία...
«Έχω αυτήν τη μέθοδο τού λίγο απ' όλα, οπότε θα φάω και λουκουμά, αλλά όχι όλον! Νομίζω ότι είναι η καλύτερη λύση για να μη στερούμαι. Γενικά αποφεύγω τα τηγανιτά και το πολύ φαγητό το βράδυ».

Πόση υστερία θα σε πιάσει αν δεις το σώμα σου πιο χαλαρό ή με ραγάδες;

«Καμία υστερία. Το σώμα μου σίγουρα δεν είναι, έτσι κι αλλιώς, όπως ήταν πριν από 10 χρόνια και πριν κάνω παιδιά. Είμαι πολύ συμφιλιωμένη με την εμφάνισή μου, με τις αλλαγές μέσα στα χρόνια. Προσέχω όσο μπορώ, αλλά από εκεί και πέρα κάνεις δεν μπορεί να πάει κόντρα στον χρόνο. Καλό είναι να αγαπάμε τον εαυτό μας, να τον προσέχουμε αλλά και να αγκαλιάζουμε κάθε αναπόφευκτη αλλαγή». 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares