Skip to main content

CELEBS

Η Sansa Stark δίνει «καυτά» φιλιά στον Τyrion Lannister!

Όταν ενώνονται δύο Οίκοι...



Η Sophie Turner γνωστή και ως Sansa Stark από την σειρά «Game of Thrones», φαίνεται πως τρέφει ακόμη αισθήματα για τον πρώην σύζυγό της, Tyrion Lannister, τον οποίον υποδύεται ο Peter Dinklage.

Οι δύο τους υπήρξαν παντρεμένοι, με τον ήρωα της σειράς να μην αγγίζει ποτέ ερωτικά στο σενάριο την σύζυγό του. Ωστόσο στην πραγματική ζωή, η Turner δείχνει να έλκεται από τον παντρεμένο ηθοποιό Dinklage, με συνέπεια να αρχίζουν να δημιουργούνται σενάρια για την μεταξύ τους σχέση.

Οι φωτογραφίες λοιπόν, τις οποίες δημοσίευσε το TMZ, με την Stark να αρπάζει και να φιλά προκλητικά τον συμπρωταγωνιστή της, κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, προκαλώντας σοκ στους φανατικούς της σειράς.

Η αλήθεια ωστόσο απέχει πολύ από τις συγκεκριμένες εικόνες. Η Sophie Turner βρέθηκε σε ένα θεματικό πάρτι για το «Game Of Thrones» στα πλαίσια του φεστιβάλ Comic Con, στο San Diego. Όταν λοιπόν είδε έναν άγνωστο άντρα να φοράει μία άκρως πειστική μάσκα του Tyrion τον άρπαξε και ξεκίνησε να τον φιλάει χωρίς έλεος.

Όπως αντιλαμβάνεστε το φωτογραφικό υλικό, δεν είναι η απόδειξη ενός παράνομου φλερτ, καθώς ο Peter Dinklage είναι παντρεμένος και πολύ ευτυχισμένος.

sansa-tyrion.jpg

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Ελεονώρα Μελέτη: Οι σπουδές, η τηλεόραση, ο γάμος με τον Μαροσούλη

Το βιογραφικό της υποψήφιας ευρωβουλευτή

CELEBS

Έλενα Τσαγκρινού – Dj Stephan: Αυτό είναι το όνομα που θα δώσουν στον γιο τους

Ανυπομονούν να κρατήσουν στην αγκαλιά τους τον μωράκι τους

CELEBS

Αθηνά Οικονομάκου: Τα αρνητικά σχόλια στο διαδίκτυο μετά τον χωρισμό της

Τι πιστεύει η γνωστή ηθοποιός για τα κακεντρεχή σχόλια στα social

Προτεινόμενα