Skip to main content

CELEBS

Χάρης Ρώμας: «Αποφάσισα να ενεργοποιηθώ και πάλι στην τηλεόραση γιατί μου λείπει»

Αισθάνθηκε κάποια στιγμή πολύ δεσμευσμένος


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

Την επιστροφή του στον χώρο της τηλεόρασης προανήγγειλε με δηλώσεις του στο περιοδικό «TV Zapping» ο Χάρης Ρώμας, μιλώντας παράλληλα και για την θεατρική παράσταση «Πρότυπος οίκος... ανοχής», με την οποία βρίσκεται σε περιοδεία αυτό το διάστημα.

«Ήταν πολύ επιτυχημένη και κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες. Γι’ αυτό το λόγο αποφάσισα να επικοινωνήσω το έργο και να το ταξιδέψω ανά την Ελλάδα. Είναι μια κωμωδία ηθών που έχει πολύ έντονο το στοιχείο της κριτικής για την ανθρώπινη υποκρισία. Το ερώτημα που τίθεται επί της ουσίας είναι ποιος εκπορνεύεται; Αυτός που εκπορνεύει το σώμα του ή την ψυχή του;», είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός για τον «Πρότυπο οίκο... ανοχή».

Ακόμα, αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο επιστροφής του στην τηλεόραση, αποκαλύπτοντας: «Αποφάσισα να ενεργοποιηθώ και πάλι σ΄αυτό γιατί μου λείπει πλέον και απενεχοποιημένα. Η τηλεόραση ήταν το σπίτι μου και έζησα μια 20ετία δουλεύοντας συνεχώς και επωφελήθηκα από τη δημοτικότητα και την εμπειρία που μου έδωσε. Βεβαίως πλήρωσα και το τίμημα, ότι κάποια στιγμή αισθάνθηκα πολύ δεσμευμένος από την τηλεοπτική μου εικόνα και ότι είναι εις βάρος της θεατρικής μου οντότητας. Τα τελευταία δύο χρόνια συζητάμε έντονα την επάνοδό μου γιατί το σκέφτομαι πραγματικά».

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Παντρεύεται στην Ελλάδα!

Πότε και πού θα γίνει ο γάμος του κορυφαίου μπασκετμπολίστα

CELEBS

Μαρίνα Σάττι: Ξέσπασε σε λυγμούς στην εκπομπή Στούντιο 4

Όταν αναφέρθηκε στον θάνατο του πατέρα της

Προτεινόμενα

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Η φιλοδοξία μου είναι να είμαι ευτυχισμένη» Penelope Cruz

Γίνεται 50 ετών και συνεχίζει να είσαι όσο ονειρεύεται ευτυχισμένη

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια για 29/4 έως 4/5

Πριν πάρετε οριστικές αποφάσεις σε οτιδήποτε, χρειάζεται να βάζετε μπροστά τη λογική