Skip to main content

CELEBS

Ποιος θα είναι ο νέος πρωταγωνιστής του "50 Shades of Grey";

Πόσοι κούκλοι χωράνε στη μεγάλη οθόνη;



 

Ποιο είναι το σέξι αγόρι που φημολογείται πως θα παίξει στο δεύτερο μέρος της πολύ επιτυχημένης ταινίας, "50 Αποχρώσεις του Γκρι"; Πολλοί διάσημοι άνδρες πέρασαν από το μυαλό μας, όμως πληροφορίες αναφέρουν πως αυτός δε θα είναι άλλος από τον Henry Cavill! Κι αν δεν τον ξέρεις θα στον μάθουμε εμείς. 

Ο ηθοποιός πριν από λίγα χρόνια ενσάρκωσε το Superman, στο blockbuster, "Άνθρωπος από Ατσάλι" και μάλιστα, ήταν στη λίστα με τους υποψήφιους "Grey", όταν ο Charlie Hunnam αποχώρησε από το καστ της ταινίας. Ο Henry είναι τώρα υποψήφιος για το ρόλο του νέου αφεντικού της Anastasia, του Jack Hyde και σε πρόσφατη συνέντευξή του, σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου του Ε!, o Cavill είπε: "Βασικά, αυτό που μπορώ να πω, είναι πως δεν μπορώ να πω τίποτα αυτή τη στιγμή", πράγμα που σημαίνει πως βρίσκεται ακόμη σε συζητήσεις με την εταιρεία παραγωγής.

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Συγκινεί ο Τζον Τραβόλτα: «Δεν περνάει μέρα που να μην είσαι μαζί μου»

Η ανάρτηση για τον αδικοχαμένο γιο του που θα είχε γενέθλια

CELEBS

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν το έμαθα, ήταν κεραυνός εν αιθρία»

Η εξομολόγηση για την καταγγελία εις βάρος του από στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός