Skip to main content

CELEBS

Που είναι τα λεφτά Snoop Dogg;

Ο διάσημος ράπερ επιχείρηση να μεταφέρει 384.000 ευρώ (ή 422.000 δολάρια) κρυμμένα σε... μαξιλαροθήκες 



 

Άνδρες της οικονομικής αστυνομίας της Ιταλίας σταμάτησαν σήμερα τον Snoop Dogg στο αεροδρόμιο Λαμέτζια Τέρμε (νότια) καθώς ετοιμαζόταν να επιβιβαστεί σε ένα ιδιωτικό αεροσκάφος μεταφέροντας σε μαξιλαροθήκες το ποσό των 422.000 δολαρίων (384.000 ευρώ) σε χαρτονομίσματα και κατέσχεσαν τα μισά από τα χρήματα, μετέδωσαν ιταλικά μέσα ενημέρωσης και επιβεβαίωσε ο Ιταλός δικηγόρος που αντιπροσωπεύει τον τραγουδιστή.

Ο Snoop Dogg είχε συμμετάσχει σε δύο εκδηλώσεις στη νότια Ιταλία και είχε φθάσει στο αεροδρόμιο προκειμένου να μεταβεί στη Βρετανία όπου θα τραγουδήσει αύριο Κυριακή στο Φεστιβάλ Kendal Calling, σύμφωνα με το πρακτορείο AGI.

Κατά τη διάρκεια των ελέγχων που διεξάγονται πριν από την επιβίβαση, οι αστυνομικοί εντόπισαν δύο μαξιλαροθήκες που τις είχε γεμίσει με τα χαρτονομίσματα, σύμφωνα με την ίδια πηγή.

Στην Ευρωπαϊκή Ένωση, το μεγαλύτερο ποσό μη δηλωθέντων χρημάτων που μπορεί να μεταφέρει ένας επιβάτης αεροπλάνου ανέρχεται σε 10.000 ευρώ (10.986 δολάρια) και επομένως οι αρχές κατέσχεσαν τα μισά από τα χρήματα, ενώ ξεκίνησε και μία έρευνα.

Ο ράπερ δε διαμαρτυρήθηκε, ζήτησε απλά να μπορέσει να φύγει όσο το δυνατόν συντομότερα για το Λονδίνο.

Σύμφωνα με το ιταλικό πρακτορείο, τέσσερις δικηγόροι έχουν αναλάβει την υπόθεση εκ μέρους του καλλιτέχνη που θα μπορέσει να πάρει πίσω το ποσό που θα απομείνει αφού καταβάλει το πρόστιμο που προβλέπει ο νόμος.

«Ξεκαθαρίσαμε τα πάντα από νομικής άποψης. Τα χρήματα προέρχονταν από τις συναυλίες που είχε πραγματοποιήσει στην Ευρώπη. Δεν έχει διαπραχθεί κανένα έγκλημα. Επρόκειτο απλά για μία διοικητική παράβαση» δήλωσε ο Αντρέα Παρίσι, ο δικηγόρος του διάσημου ράπερ στο πρακτορείο Reuters.

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Το ιδιαίτερο fashion style της Kristen Bell που έχει γενέθλια

Πώς να υιοθετήσετε το στυλ Kristen Bell με αυτές τις συμβουλές

CELEBS

Phoebe Bridgers κάνει έκπληξη με το «Lost Boys» στο The Tonight Show

Η Phoebe Bridgers εμφανίστηκε αιφνιδιαστικά στο The Tonight Show και παρουσίασε για πρώτη φορά τηλεοπτικά το νέο της single.

CELEBS

Ο Anthony Hopkins ανακοινώνει την κυκλοφορία του πρώτου του δίσκου

Ο διπλά βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός Anthony Hopkins αποδεικνύει πως τα όνειρά μας δεν γερνάνε ποτέ.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 19 έως 26/7/26

Η επικοινωνία σας θα αρχίσει να καλυτερεύει και η ψυχολογία σας θα ανεβαίνει σταδιακά.

CELEBS

Το ιδιαίτερο fashion style της Kristen Bell που έχει γενέθλια

Πώς να υιοθετήσετε το στυλ Kristen Bell με αυτές τις συμβουλές

ΤΑΞΙΔΙ

Σικελία: Τρεις εναλλακτικές προτάσεις για ένα υπέροχο τριήμερο

Στη Σικελία με αγάπη: Τρεις μέρες και τρεις επιλογές για να πάτε... και να ξαναπάτε  

Best of Network