Άντα Λιβιτσάνου: Αποκαλύπτει τα μυστικά της ομορφιάς της

Είναι τελειομανής με την εμφάνισή της

Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

 

Kάθε γυναίκα έχει μυστικά ομορφιάς και η Άντα Λιβιτσάνου εξομολογήθηκε τα δικά της, αποκαλύπτοντας στο περιοδικό In Style ότι της αρέσει να βάφεται μόνη της και συχνά πειραματίζεται με το μακιγιάζ και τα μαλλιά της.

«Βάφομαι πολύ συχνά μόνη μου, γιατί βαριέμαι να εξηγώ τι θέλω και επιπλέον είμαι τελειομονής. Ακόμα και οι make up artists με τους οποίους συνεργάζομαι μου λένε ότι στην πραγματικότητα δεν τους χρειάζομαι. Το ίδιο ισχύει και για τα μαλλιά μου. Είμαι Λιοντάρι με Παρθένο, θέλω να τα κάνω όλα μόνη μου. Πειραματίζομαι πολύ. Μου αρέσουν οι ωραίες μείξεις, αλλά γενικά είμαι των άκρων. Αγαπώ το καθαρό πρόσωπο, όσο και το δραματικά βαμμένο. Προτιμώ τις λάμψεις και σιχαίνομαι την πούδρα που κάνει ματ την επιδερμίδα» ανέφερε αρχικά η ηθοποιός και συνέχισε:

«Η μητέρα μου από μικρή μού έλεγε πως πρέπει να χρησιμοποιώ κρέμες. Δεν την άκουγα τότε, τώρα πια όμως το εφαρμόζω. Είμαι τυχερή, γιατί ποτέ δεν είχα ιδιαίτερα προβλήματα. Φοράω κρέμα ημέρας και νύχτας, τις οποίες αλλάζω συχνά γιατί τις βαριέμαι. Επίσης, μου αρέσει πολύ να φτιάχνω μόνη μου μάσκες. 'Εχω ολόκληρη τελετουργία. Αρχικά, κάνω καθαρισμό με ζεστό νερό για να ανοίξουν οι πόροι. Έπειτα, κάνω απολέπιση με ζάχαρη και μέλι. Συνεχίζω με μάσκα από κρόκο αβγού και, αφού την ξεπλύνω, εφαρμόζω μια μάσκα με πολτό ποιημένο αγγούρι και κρέμα γάλακτος, την οποίο αφαιρώ με μια πετσέτα. Τέλος, βρέχω το πρόσωπο μου με παγωμένο νερό και εφαρμόζω την κρέμα μου. Η όλη διαδικασία βοηθά πολύ την επιδερμίδα μου και την επαναλαμβάνω μία φορά την εβδομάδα».

 About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares