Απίστευτες καταγγελίες του Μάρκου Σεφερλή κατά του Ουγγαρέζου: «Ήταν οργανωμένο το σχέδιο, ανήκε σε άλλη ομάδα»

Τον κατηγόρησε ότι ουσιαστικά ενεργούσε σαν μέλος του Πρωινού του ΑΝΤ1

Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

 Ο Μάρκος Σεφερλής βρέθηκε καλεσμένος της εκπομπής «Στα καλά καθούμενα» και μίλησε ανοιχτά για την συνεργασία του με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, κατηγορώντας τον ότι ποτέ δεν στήριξε το Mega Mε Μία, κάνοντας μάλιστα λόγο για οργανωμένο σχέδιο.

«Όταν κάποιος από την ομάδα, όπως αποδεικνύουν τελικά οι εξελίξεις των πραγμάτων, δεν ανήκε ποτέ στην ομάδα και ανήκε σε κάποια άλλη, εκεί έχω θέμα. Αυτό με πληγώνει γιατί αναλαμβάνω να κάνω κάτι και θέλω ανθρώπους δίπλα μου να στηρίξουν αυτό που ανέλαβα εγώ και να το πάμε όσο ψηλότερα μπορούμε. Όταν υπάρχουν μέσα στην ομάδα άνθρωποι που δεν το στηρίζουν αλλά παίζουν και άλλο παιχνίδι, αυτό με ενοχλεί. Όταν συνειδητοποιείς κάποια στιγμή ότι ένας από την ομάδα σου ανήκει σε άλλη ομάδα, εκεί κάπου αρχίζεις και λες "τι γίνεται;".

Όταν προς τον κόσμο έξω βγαίνει ότι τελικά εμείς δεν είμαστε ομάδα και ότι ο Σεφερλής προφανώς κάποιο πρόβλημα έχει για να του φεύγουν οι συνεργάτες και μιλάμε τώρα για τον Δημήτρη... Τα μηνύματα που έπαιρνα στο instagram ήταν "Διώξε τον προδότη"!» Και συνέχισε: «Δεν βγήκα από τα ρούχα μου, απλά είπα συγχαρητήρια γι' αυτό. Δηλαδή έβλεπα ότι γίνεται μέσα από την εκπομπή μας μια προπαγάνδα για την άλλη εκπομπή.

Όλο τον χειμώνα γινόταν, όλο τον χειμώνα παιζόντουσαν βίντεο που έλεγαν τα ίδια πράγματα. Η δήλωση της Κατερίνας Καινούργιου ήταν μαγνητοσκοπημένη, θα μπορούσε να κοπεί, όπως πολλά που είχαν κοπεί. Είμαι ο μόνος που έδωσε βήμα στον Δημήτρη, ούτε ο φίλος του ο Λιάγκας του είχε δώσει τόσα χρόνια, ούτε ο Κωστόπουλος, να κάνει κάτι μόνος του, Ο μόνος που δέχτηκα να κάνει κάτι μόνος του χωρίς να τον ελέγχω ήμουν εγώ.

Ο Δημήτρης μόνταρε τα βιντεάκια αυτά και πράγματα που δεν του άρεσαν τα έκοβε -που έλεγαν για πρόσωπα με τα οποία είχε τσακωθεί. Δεν ήμασταν οι μόνοι που είχαμε τσακωθεί, αυτό δεν είναι τίποτα μπροστά στους καβγάδες που έχουν γίνει από ότι ξέρω με άλλους παρουσιαστές. Θα μπορούσε να το μοντάρει αν ήθελε. Και δεν είναι μόνο αυτό που είπε η Κατερίνα, είπε και ο ίδιος ότι εγώ χαίρομαι που θεωρείς τον Λιάγκα καλύτερο παρουσιαστή. Μπροστά στα μούτρα μου....

Όλη τη χρονιά ο Δημήτρης κατηύθυνε την κουβέντα και την πήγαινε εκεί που ήθελε για να περάσει τα πράγματα που ήθελε. Ήξερα τη σχέση του με τον Λιάγκα, δεν με ενδιάφερε, απλά, βλέποντας ότι ο Δημήτρης συμφωνεί στον ΑΝΤ1 και ξαναβρίσκει τους παλιούς του φίλους λέω “άρα όλο αυτό τον χρόνο ήταν οργανωμένο”.

Στην αρχή δεν μου πήγε το μυαλό ότι είναι οργανωμένο, ότι υπάρχει σκοπιμότητα. Δεν ήταν κάτι κρυφό αυτό που είπα εγώ και το Mega το ήξερε και του είχε πει "δεν έχουμε κάτι να σου δώσουμε πήγαινε στον ΑΝΤ1". Μετά από δύο μέρες το είπε και ο Λιάγκας στον αέρα με τη Συνατσάκη. Ο Γιώργος Λιάγκας εκφράστηκε δημόσια για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο με τα χειρότερα λόγια, το να ξαναείναι πάλι μαζί...» ανέφερε ο παρουσιαστής.

 About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares