ΣΙΝΕΜΑ
Οι πρώτες εικόνες της Lady Gaga ως Harley Quinn στα γυρίσματα του Joker
To Joker: Folie à Deux αναμένεται στις αίθουσες τον Οκτώβριο του 2024
Η αλήθεια είναι ότι οι υπεύθυνοι για τα γυρίσματα του Joker δεν πρέπει να ενδιαφέρονται ιδιαίτερα για τις διαρροές, αφού και στην πρώτη ταινία είχαμε δει φωτογραφίες και βίντεο από όλα τα πλάνα σε ανοιχτούς χώρους, ενώ και τώρα με το σίκουελ το υλικό έρχεται συνεχώς.
Αυτή τη φορά έχουμε τις πρώτες εικόνες από τη Lady Gaga που υποδύεται τη Harley Quinn και κατεβαίνει τα σκαλιά ενός δημόσιο κτιρίου ενώ τη συνοδεύουν αστυνομικοί του Gotham.
To Joker: Folie à Deux που περιγράφεται ως μιούζικαλ αναμένεται στους κινηματογράφους τον Οκτώβριο του 2024. Έρχεται τέσσερα χρόνια μετά την πρωτόγνωρη επιτυχία της πρώτης ταινίας, που με ένα μπάτζετ περίπου 50 εκατομμυρίων, ξεπέρασε το ένα δισεκατομμύριο εισπράξεις παγκοσμίως και χάρισε στον Γιοακίν Φίνιξ το όσκαρ πρώτου ανδρικού ρόλου.
Ακολουθούν οι φωτογραφίες και ένα βίντεο από τα γυρίσματα.
Ακολουθήστε το Roxx για να μαθαίνετε πρώτοι για μουσική, σειρές και ταινίες.
Πηγή:
SELECTIONS
-
Το ιδιαίτερο fashion style της Kristen Bell που έχει γενέθλια -
Σικελία: Τρεις εναλλακτικές προτάσεις για ένα υπέροχο τριήμερο -
Billie Holiday: «Ποτέ δεν έβλαψα κανέναν εκτός από τον εαυτό μου» -
Γαλλικός κότσος: Το εμβληματικό χτένισμα που αναβιώνει το old-Hollywood-glamour είναι πιο επίκαιρο από ποτέ













