Skip to main content

ΣΙΝΕΜΑ

Τον Bill Nighy «βλέπουν» οι στοιχηματικές ως επικρατέστερο Voldemort στη νέα σειρά Harry Potter του ΗΒΟ

Η τηλεοπτική διασκευή της αγαπημένης σειράς βιβλίων ανακοινώθηκε τον περασμένο Απρίλιο.



Τον Bill Nighy φαίνεται πως «βλέπουν» οι στοιχηματικές ως επικρατέστερο Voldemort στη νέα σειρά Harry Potter του ΗΒΟ, η δημιουργία της οποίας ανακοινώθηκε τον περασμένο Απρίλιο. Οι πιθανότητες να συμβεί κάτι τέτοιο είναι σύμφωνα με τις εταιρείες 3/1, ενώ αμέσως επόμενος υποψήφιος είναι ο επίσης δημοφιλής Benedict Cumberbatch, με πιθανότητες 4/1.

Ο Ralph Fiennes, που ερμήνευσε τον θρυλικό σκοτεινό μάγο στις ταινίες Harry Potter εμφανίζει επίσης απόδοση 5/1 για να συμμετέχει και εκείνος στην πολυαναμενόμενη τηλεοπτική σειρά.

Από την άλλη πλευρά, ο Charles Dance είναι σχεδόν βέβαιο πως θα ερμηνεύσει τον  Albus Dumbledore με απόδοση 2/1, ενώ ίδια είναι η απόδοση για να δούμε τον Nick Frost στον ρόλο του Rubeus Hagrid.

Ο Bill Nighy έχει φυσικά εμφανιστεί ξανά στο σύμπαν του Harry Potter, αφού στην ταινία ο Harry Potter και οι Κλήροι του Θανάτου: Μέρος 1ο ερμήνευσε τον Rufus Scrimgeour. Ο δημοφιλής ηθοποιός προτάθηκε πέρυσι για Oscar Α’ Ανδρικού ρόλου, για την ταινία Living στην οποία συμπρωταγωνίστησε με την Aimee Lou Wood (Sex Education).

Η τηλεοπτική διασκευή του Harry Potter αναμένεται να είναι μια δεκαετής παραγωγή, πιστή στην πρωτότυπη σειρά βιβλίων και με τη J.K. Rowling να αναλαμβάνει ρόλο executive producer. Η πρεμιέρα της προβλέπεται κάποια στιγμή μέσα στο 2025 ή το 2026.

 

Διαβάστε επίσης

ΣΙΝΕΜΑ

Θύμα απρόκλητης επίθεσης έπεσε ο Steve Buscemi όσο περπατούσε στο Manhattan

Ο ηθοποιός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να του προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες

ΣΙΝΕΜΑ

May the 4th be with you με 20 από τις πιο ρομαντικές στιγμές Star Wars

Η αγάπη είναι μεγάλη με τον γαλαξία - απέραντη

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 17 Μαΐου

Δράστε με γνώμονα τη λογική και έπειτα με το συναίσθημα

ΜΟΥΣΙΚΗ

Ο Theodore παρουσιάζει το νέο single και music video του με τίτλο “The Big Rip”

Σε σκηνοθεσία Κωστή Θεοδοσόπουλου και με τις Μαρία Αλιφέρη και Δήμητρα Βλαγκοπούλου στους πρωταγωνιστικούς ρόλους

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Queer Movie Nights 2024: Φεστιβάλ LGBTQΙ+ ταινιών από το περιοδικό ANTIVIRUS

Οι queer κινηματογραφικές βραδιές επιστρέφουν για 3η χρονιά στον κινηματογράφο Τριανόν και το Ινστιτούτο Γκαίτε, 16 έως 20 Μαΐου. Γράφει ο Χρίστος Δημητρίου