Skip to main content

ΣΙΝΕΜΑ

Μία νέα ταινία Matrix δια χειρός Drew Goddard πρόκειται να δούμε σύντομα

Ο σεναριογράφος και σκηνοθέτης είναι γνωστός για παραγωγές όπως τα The Martian, The Cabin in the Woods και το Daredevil του Netflix



Μία νέα ταινία Matrix δια χειρός Drew Goddard πρόκειται να δούμε σύντομα, με το Matrix universe να επεκτείνεται για πέμπτη φορά. Ο σεναριογράφος και σκηνοθέτης είναι γνωστός για παραγωγές όπως τα The Martian, The Cabin in the Woods και το Daredevil του Netflix και αναμένεται να γράψει το σενάριο και να σκηνοθετήσει την πολυαναμενόμενη επιστροφή του sci-fi franchise.

Ο Goddard έχει ασχοληθεί εκτενώς με την κατηγορία του sci-fi, έχοντας στο παρελθόν γράψει επεισόδια για σειρές όπως το Buffy the Vampire Slayer, Angel και Lost.

Η πρώτη ταινία Matrix χωρίς τις Lana και Lilly Wachowski δεν έχει ακόμη τίτλο, ενώ η τελευταία γνωρίζουμε ότι θα συμμετέχει τουλάχιστον στην παραγωγή ως executive producer.

Η πρώτη ταινία Matrix κυκλοφόρησε πριν από 25 χρόνια, με τους Keanu Reeves, Carrie-Anne Moss, Laurence Fishburne και Hugo Weaving στους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Θεωρείται σήμερα κλασική, έχοντας εξερευνήσει θεματικές όπως η ελεύθερη βούληση και η θρησκεία, ενώ οι πρωτοποριακές σκηνές δράσης της θεωρούνται σήμερα cult.

Το πρωτότυπο ακολούθησε και δύο sequels, τα The Matrix Reloaded και The Matrix Revolutions, ενώ το 2021, η Lana Wachowski επέστρεψε με το The Matrix Resurrections.

Διαβάστε επίσης

ΣΙΝΕΜΑ

Την αγγλόφωνη τηλεοπτική μεταφορά του Oldboy ετοιμάζει ο Park Chan-wook

Το εξαιρετικό revenge thriller του Κορεάτη σκηνοθέτη έρχεται για πρώτη φορά στη μικρή οθόνη 

ΣΙΝΕΜΑ

Φεστιβάλ Σύγχρονου Σουηδικού Κινηματογράφου στο Studio New Star Art Cinema

H New Star διοργανώνει μία σειρά προβολών, σε συνεργασία με την Πρεσβεία της Σουηδίας.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Τρίτης 30 Απριλίου

Αγκάλιασε τη φθαρτότητα ως το ανθρώπινο μεγαλείο

BLOGS

Cher, A Tribe Called Quest και Dave Matthews Band στο Class of 2024 του Rock & Roll Hall of Fame

Mary J. Blige, Ozzy Osbourne, Foreigner, Peter Frampton και Kool & The Gang εισήχθησαν επίσης στο Hall of Fame μαζί με τους Jimmy Buffett, Big Mama Thornton, MC5 και άλλους

Στο

ΒΙΒΛΙΟ

Το Πάσχα των Ελλήνων ποιητών

Ελύτης, Γκάτσος, Δημουλά, Καρέλλη, Καρούζος, Χριστιανόπουλος, Σολωμός, μας βάζουν στο κλίμα της Μεγάλης Εβδομάδας