Skip to main content

ΣΙΝΕΜΑ

Ο Tim Burton μας προσφέρει μια ματιά στο νέο Beetlejuice μέσα από το official trailer του πολυαναμενόμενου sequel του

Έρχεται τον Σεπτέμβριο!



Κυκλοφόρησε το official trailer του πολυαναμενόμενου sequel του Beetlejuice, τη σκηνοθεσία του οποίου ανέλαβε για ακόμη μια φορά ο σκηνοθέτης του οriginal, Tim Burton. Η ταινία πρόκειται να κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο του 2024 και σε αυτήν πρωταγωνιστούν τα original μέλη του cast από το 1988, δηλαδή η Winona Ryder ως Lydia Deetz, η Catherine O’Hara ως Delia Deetz και ο Michael Keaton ως Mr. Juice.

Στη νέα ταινία θα δούμε ωστόσο και νέα μέλη στο cast, συμπεριλαμβανομένης της Jenna Ortega ως η κόρη της Lydia, Astrid, αλλά και η Monica Belluci στον ρόλο της συζύγου του Beetlejuice. Τέλος, ο Willem Dafoe θα ερμηνεύσει τον ghost detective, Wolf Jackson.

Στην ταινία θα δούμε την Delia και τη Lydia να επιστρέφουν στο σπίτι τους στο Winter River του Connecticut, έπειτα από τον θάνατο του Charles Deetz (τον οποίο ερμήνευσε ο Jefffrey Jones στην original ταινία). Σύντομα όμως, η κόρη της Lydia θα ανακαλύψει τη μινιατούρα του Winter River στη σοφίτα του σπιτιού και παρά την προειδοποίηση της μητέρας της, θα εκφωνήσει το όνομα του Beetlejuice τρεις φορές.

Το πρώτο short teaser του Beetlejuice Beetlejuice είχε κυκλοφορήσει τον Μάρτιο, δίνοντάς μας μια πρώτη εικόνα του τι θα δούμε στη μεγάλη οθόνη. Λίγη ακόμα υπομονή μέχρι το φθινόπωρο!

https://youtu.be/CLDLuH9bkxk

Διαβάστε επίσης

ΣΙΝΕΜΑ

Δείτε τη Lady Gaga στο νέο trailer του Joker: Folie à Deux

Η Harley Quinn της Gaga φέρνει τα πάνω κάτω στο νέο trailer της sequel ταινίας δια χειρός Todd Phillips, με τον Joaquin Phoenix στο πλευρό της

ΣΙΝΕΜΑ

Το νέο trailer του Dune: Prophecy μαρτυρά την άνοδο της αδελφότητας Bene Gesserit

Και έρχεται σε HBO και Max αυτόν τον Νοέμβριο 

ΣΙΝΕΜΑ

Σινεμά στον κόσμο της υψηλής ραπτικής: 5+1 Ταινίες με θέμα τη μόδα

H πιο σικάτη φιλμογραφία! Με αφορμή την ανακοίνωση του sequel για το Devil Wears Prada, ρίχνουμε μια ματιά σε μερικές μόνο από τις αναρίθμητες ταινίες που εξερευνούν τον κόσμο της υψηλής ραπτικής! Γράφει ο Χρίστος Δημητρίου

Προτεινόμενα

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

«Η ευθραυστότητά σας είναι επίσης η δύναμή σας» Πίνα Μπάους

Στις 27 Ιουλίου 1940 γεννήθηκε η σπουδαία χορεύτρια-χορογράφος

CELEBS

Παρίσι 2024: Η εκρηκτική εμφάνιση της Lady Gaga θύμισε Moulin Rouge

Μία από τους επίτιμους καλεσμένους της τελετής έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι 2024, ήταν η Lady Gaga

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Το να λες αυτό που νιώθεις είναι σαν να σκάβεις τον τάφο σου» Sinead O'Connor

Nothing compares 2 you… ένας χρόνος χωρίς τη Sinead O'Connor