Skip to main content

ΜΟΥΣΙΚΗ

Little Mix: "One I've Been Missing"

Το πρώτο τους χριστουγεννιάτικο τραγούδι


Βασιλεία Μαξακούλη

To βρετανικό συγκρότημα ανακόινωσε την κυκλοφορία του single «One I’ve Been Missing», το πρώτου τραγουδιού τους που εναρμονίζεται με το πνεύμα των Χριστουγέννων.
Το συγκρότημα μοιράστηκε την είδηση κοινοποιώντας ένα σύντομο βίντεο,  στους επίσημους λογαριασμούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
«Είναι το πρώτο μας χριστουγεννιάτικο single, οπότε είναι πολύ ξεχωριστό για εμάς», αναφέρει η Leigh-Anne Pinnock. «Είναι πολύ συναρπαστικό. Συντονιστείτε για περισσότερο χριστουγεννιάτικο υλικό που θα σας έρθει πολύ σύντομα», συμπλήρωσε.
Το χριστουγεννιάτικο τραγούδι των Little Mix έχει τίτλο «One I’ve Been Missing» και θα κυκλοφορήσει ψηφιακά την  Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου.
https://www.instagram.com/p/B5BPZqrheIO/
Το συγκρότημα μας έδωσε μια γεύση από το επερχόμενο single «One I’ve Been Missing» με ένα βίντεο στο οποίο η Jesy Nelson, η Leigh-Anne Pinnock, η Jade Thirlwall και η Perrie Edwards υπογράφουν τις δικές τους χριστουγεννιάτικες κάρτες.
https://www.instagram.com/p/B5A_pm3BrIh/
Λίγες ώρες πριν ανακοινώσουν την κυκλοφορία του «One I’ve Been Missing», οι Little Mix μπήκαν σε χριστουγεννιάτικο  κλίμα δημοσιεύοντας στα social media ένα απόσπασμα από μία παλαιότερη ερμηνεία τους (2014) στο τραγούδι «Christmas (Baby Please Come Home)» της Mariah Carey.
https://www.instagram.com/p/B4-VxWsgNi_/

Παρόλο που το «One I’ve Been Missing» θεωρείται το πρώτο τους επίσημο εορταστικό τραγούδι, οι Little Mix είχαν κυκλοφορήσει το 2015 ένα χριστουγεννιάτικο remix του τραγουδιού τους «Love Me Like You», η αρχική έκδοση του οποίου συμπεριλαμβανόταν στο άλμπουμ «Get Weird» της τετράδας.

 

Διαβάστε επίσης

ΜΟΥΣΙΚΗ

Έναν ακυκλοφόρητο μέχρι σήμερα δίσκο του Johnny Cash θα δούμε σύντομα στα δισκοπωλεία – Ακούστε το κομμάτι “Well Alright”

Τα ακυκλοφόρητα μέχρι πρότινος demos του Cash παίρνουν νέα ζωή για τις ανάγκες του δίσκου με τη βοήθεια των Marty Stuart, Dave Roe, Pete Abbott και Dan Auerbach των Black Keys

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς και πόσο ζηλεύει το ταίρι σου, σύμφωνα με το ζώδιό του

Βράζει από μέσα του, το εκφράζει εύκολα ή η ζήλια δεν είναι του στιλ του; Μια βόλτα στα άστρα έχει τις απαντήσεις…

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

10 τρόποι για να αποφορτίσεις/αδειάσεις το μυαλό σου

Αν μάθεις να ξεφορτώνεσαι τη νοητική σαβούρα, θα αισθάνεσαι πιο ανάλαφρη και αισιόδοξη χρησιμοποιώντας αυτά τα ισχυρά, αλλά απλά εργαλεία