Skip to main content

ΜΟΥΣΙΚΗ

Δείτε τον Bill Murray να διασκευάζει Tom Waits στη συναυλία του στο Ηρώδειο το 2018

Η εκδοχή του αγαπημένου ηθοποιού για το κομμάτι “The Piano Has Been Drinking” περιλαμβάνεται στη νέα του concert film με τίτλο New Worlds: The Cradle Of Civilization



Ένα clip όπου ο Bill Murray ερμηνεύει με τον δικό του μαγικό τρόπο το “The Piano Has Been Drinking”  του Tom Waits, δόθηκε πρόσφατα στη δημοσιότητα.

Η διασκευή του θρυλικού ηθοποιού για το κομμάτι από το 1976 περιλαμβάνεται στη νέα του concert film, New Worlds: The Cradle Of Civilization, ενώ το μοναδικό αυτό στιγμιότυπο αποτυπώθηκε στη συναυλία του καλλιτέχνη στο Ηρώδειο τον Ιούνιο του 2018.

Στη συναυλία αυτή, ο Murray συνεργάστηκε με τον διεθνούς φήμης τσελίστα, Jan Vogler, τη βιολονίστα, Mira Wang και την πιανίστρια Vanessa Perez, σε μια νύχτα γεμάτη από κλασική μουσική, rock, jazz, ποίηση, αλλά και λογοτεχνία.

Σκηνοθετημένη από τον Andrew Muscato, η performance του Murray στην Ελλάδα διεξήχθη στο τέλος μιας περιοδείας του, η οποία περιλάμβανε και εμφανίσεις στο  Royal Festival Hall του Λονδίνου, μεταξύ άλλων.

Ο Murray διασκεύασε στις τότε εμφανίσεις του και κομμάτια των Van Morrison, George Gershwin και Leonard Bernstein, όπως και κλασικές συνθέσεις των Bach και Schubert.

Μιλώντας για τη συνεργασία του με τον Murray, ο Jan Vogler ανέφερε: «Το New World έγινε για μένα ένα φανταστικό καλλιτεχνικό ταξίδι, το οποίο γεννήθηκε μέσα από τη φιλία μου με τον Bill. Πάντα θα θυμάμαι την New Worlds περιοδεία μας ως μια από τις πιο ενθουσιώδεις περιπέτειες της ζωής μου».

Δείτε εδώ το βίντεο από τη διασκευή του Bill Murray στο Ηρώδειο:

https://youtu.be/pVYxK3h6oVc

Πηγή

Πηγή:

http://www.avopolis.gr/music-news/international-news/75013-deite-ton-bill-murray-na-diaskevazei-tom-waits-sti-synavlia-tou-sto-irodeio-to-2018

Διαβάστε επίσης

ΜΟΥΣΙΚΗ

David Sanborn: Έφυγε από τη ζωή ο σαξοφωνίστας των David Bowie, Stevie Wonder και James Brown

Ο Sanborn ηχογράφησε με δεκάδες δημοφιλείς καλλιτέχνες και υπήρξε πρωτοπόρος του μοντέρνου ήχου για το σαξόφωνο

ΜΟΥΣΙΚΗ

Ο Theodore παρουσιάζει το νέο single και music video του με τίτλο “The Big Rip”

Σε σκηνοθεσία Κωστή Θεοδοσόπουλου και με τις Μαρία Αλιφέρη και Δήμητρα Βλαγκοπούλου στους πρωταγωνιστικούς ρόλους

ΜΟΥΣΙΚΗ

Ακούστε το νέο δίσκο της Μαρίνας Σάττι με τίτλο P.O.P.

Ο δίσκος περιλαμβάνει εκτός από το “ZARI” με το οποίο εκπροσώπησε την Ελλάδα στη Eurovision και το “EIMAI KALA”, σε στίχους της life coach Κατερίνα Σαλακά

Προτεινόμενα

DO IT YOURSELF

Tips για να δείχνεις πάντοτε stylish

Ακολούθησε τα προσεκτικά στην καθημερινότητά σου και δες την εικόνα σου να αλλάζει