Skip to main content

ΜΟΥΣΙΚΗ

«Πίσω στο 1995» πρόκειται να μας γυρίσει ο νέος δίσκος του Robbie Williams σύμφωνα με δηλώσεις του ίδιου

Τι ετοιμάζει ο αγαπημένος καλλιτέχνης;



Στη δήλωση ότι ο νέος του δίσκος θα μας γυρίσει «πίσω στο 1995» προχώρησε ο Robbie Williams, ο οποίος και έδωσε πρόσφατα συνέντευξη στην βρετανική εφημερίδα Telegraph.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής ανέφερε ότι για τον νέο του δίσκο ανέτρεξε πίσω στο παρελθόν του και κυριότερα στην περίοδο κατά την οποία αποχώρησε από τους Take That.

«Αποφάσισα να γυρίσω πίσω στο 1995. Έχω μόλις φύγει από τους Take That. Και τώρα, με τη γνώση, τη μουσική γνώση που έχω αποκτήσει, πώς θα ήταν ο δίσκος που θα έφτιαχνα;».

Ο ίδιος δήλωσε επίσης σχετικά με τον νέο του δίσκο ότι θα αποτελείται στην πλειοψηφία του από κιθαριστικά κομμάτια, ενώ δήλωσε ακόμη ότι αυτήν την περίοδο δημιουργεί έργα τέχνης, έχει γράψει μια τηλεοπτική σειρά, ενώ έχει σχεδιάσει και τη δική του σειρά ρούχων.

«Έχω επίσης δημιουργήσει το δικό μου ποτό. Θέλω να χτίσω ένα ξενοδοχείο. Θέλω να φτιάξω κάτι μεγάλο στον χώρο των επιχειρήσεων. Υπάρχουν τόσα πολλά. Διαγωνισμός ταλέντου. Έγραψα ακόμη ένα μιούζικαλ. Είναι απλά δίχως όριο και τέλος. Θα είμαι ένας πολυάσχολος άνθρωπος», δήλωσε ο τραγουδιστής.

Πρόσφατα έγινε ακόμη γνωστό ότι ο Williams πρόκειται να εμφανιστεί σε ένα νέο ντοκιμαντέρ για τη ζωή και την καριέρα του, δημιουργημένο από την ίδια εταιρία παραγωγής που κυκλοφόρησε το 2019 η ταινία του Liam Gallagher, As It Was.

Ο Williams πρόκειται επίσης να αποκτήσει και το δικό του biopic με τίτλο Better Man, σε σκηνοθεσία του δημιουργού του The Greatest Showman, Michael Gracey.

Πηγή

Πηγή:

http://www.avopolis.gr/music-news/international-news/77115-piso-sto-1995-prokeitai-na-mas-gyrisei-o-neos-diskos-tou-robbie-williams-symfona-me-diloseis-tou-idiou

Διαβάστε επίσης

ΜΟΥΣΙΚΗ

Έναν ακυκλοφόρητο μέχρι σήμερα δίσκο του Johnny Cash θα δούμε σύντομα στα δισκοπωλεία – Ακούστε το κομμάτι “Well Alright”

Τα ακυκλοφόρητα μέχρι πρότινος demos του Cash παίρνουν νέα ζωή για τις ανάγκες του δίσκου με τη βοήθεια των Marty Stuart, Dave Roe, Pete Abbott και Dan Auerbach των Black Keys

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 8 Μαΐου

Δώστε προτεραιότητα στην κάλυψη των ουσιαστικών σας αναγκών και μη φορτίζεστε συναισθηματικά

ΣΧΕΣΕΙΣ

Μια κρύο μια ζέστη; Να γιατί ήρθε η ώρα να διαγράψεις τον αριθμό του

Αν εκείνος δεν ξέρει τι θέλει από σένα, κάνε μια χάρη στον εαυτό σου και δείξε ότι εσύ ξέρεις και μην αφήσεις κανέναν να παίζει μαζί σου

BLOGS

10 απίθανα στοιχεία για τη σειρά «Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ»

Πολλοί πιστοί στις εκκλησίες προσεύχονταν στις φωτογραφίες του τηλεοπτικού Ιησού, Robert Powell, μαζί με άλλα ενδιαφέροντα στοιχεία και trivia γύρω από τη θρυλική σειρά του Franco Zeffirelli. Γράφει ο Μάνος Νομικός