Skip to main content

ΜΟΥΣΙΚΗ

Πιο pop οι First Aid Kit στο νέο τους άλμπουμ

Πάρτε μια γεύση από το επερχόμενο πόνημα  από τις αγαπημένες Klara και Johanna Söderberg



Νέο άλμπουμ έχουν ετοιμάσει οι First Aid Kit. Το πέμπτο LP τους έχει τίτλο Palomino και φτάνει στα δισκοπωλεία στις 4 Νοεμβρίου μέσω της Columbia Records, ενώ το νέο single "Out of My Head" ήδη κυκλοφόρησε.

Οι αδερφές Klara και Johanna Söderberg ηχογράφησαν το Palomino στην πατρίδα τους, τη Σουηδία, με τον Daniel Bengtson. Ο δίσκος αναμένεται να έχει τον πιο pop ήχο του ντουέτου μέχρι σήμερα, όπως έδειξε και το single που κυκλοφόρησαν τον Ιούνιο, το "Angel".

Το άλμπουμ θα είναι διαθέσιμο σε standard μαύρο, ημιδιαφανές πράσινο και λευκό βινύλιο, καθώς και σε CD, ενώ οι προπαραγγελίες βρίσκονται σε εξέλιξη.

Eξίσου καλό είναι και το νέο τους κομμάτι "Out of My Head". Δείτε το μουσικό βίντεο του τραγουδιού σε σκηνοθεσία Τζέισον Λέστερ.

Το Palomino ακολουθεί το περσινό live tribute άλμπουμ στον Leonard Cohen Who by Fire , ενώ το τελευταίο τους κανονικό LP ήταν το Ruins του 2018.

Palomino Tracklist:

1. Out of My Head
2. Angel
3. Ready to Run
4. Turning Onto You
5. Fallen Snow
6. Wild Horses II
7. The Last One
8. Nobody Knows
9. A Feeling That Never Came
10. 29 Palms Highway
11. Palomino

Πηγή

Πηγή:

http://www.avopolis.gr/music-news/international-news/77201-pio-pop-oi-first-aid-kit-sto-neo-tous-almpoum

Διαβάστε επίσης

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Dua Lipa ερμηνεύει το “Illusion” και το “Happy for You” στο Saturday Night Live

Η ταλαντούχα pop star παρουσίασε το επεισόδιο της ιστορικής αμερικανικής τηλεοπτικής εκπομπής, στην οποία συμμετείχαν και οι Troye Sivan και Jerry Seinfeld

ΜΟΥΣΙΚΗ

Έναν ακυκλοφόρητο μέχρι σήμερα δίσκο του Johnny Cash θα δούμε σύντομα στα δισκοπωλεία – Ακούστε το κομμάτι “Well Alright”

Τα ακυκλοφόρητα μέχρι πρότινος demos του Cash παίρνουν νέα ζωή για τις ανάγκες του δίσκου με τη βοήθεια των Marty Stuart, Dave Roe, Pete Abbott και Dan Auerbach των Black Keys

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 10 Μαΐου

Εάν θέλετε πραγματικά να εξαφανιστεί το άγχος, πιστέψτε στον εαυτό σας

BLOGS

“Hind’s Hall”: Ο Macklemore παρουσιάζει ένα κομμάτι για τη στήριξη του παλαιστινιακού λαού

Το κομμάτι πήρε τον τίτλο του από ένα κατειλημμένο κτίριο του Columbia University που τιμά ένα εξάχρονο κορίτσι που έχασε τη ζωή του στον πόλεμο - όλα τα έσοδα θα διατεθούν στο United Nations Relief and Works Agency for Palestine Refugees  

SEX

Ερωτογενείς ζώνες αντρών

Τα πιο ευαίσθητα σημεία για να φιλήσεις έναν άντρα