Skip to main content

ΜΟΥΣΙΚΗ

Κατά τη διάρκεια του set των Arctic Monkeys στο Leeds Festival αρραβωνιάστηκε ένα ζευγάρι, κάνοντας τους παρευρισκόμενους να «λιώσουν»

Δείτε το τρυφερό βίντεο, στο οποίο το ζευγάρι φαίνεται να αρραβωνιάζεται υπό τους ήχους του “505”



Κατά τη διάρκεια του set των Arctic Monkeys στο Leeds Festival αρραβωνιάστηκε ένα ζευγάρι, κάνοντας τους παρευρισκόμενους να «λιώσουν» από χαρά και συγκίνηση.

Σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ του BBC, ο Zak και η Emily – που είναι ζευγάρι εδώ και οκτώ χρόνια– βρίσκονταν στη συναυλία των Arctic Monkeys στο Reading & Leeds 2022, όταν ο Zak γονάτισε στο έδαφος, κάνοντας πρόταση γάμου στη σύντροφό του.

Η Emily είχε προηγουμένως ζητήσει από τον Zak να την σηκώσει στους ώμους του όταν το συγκρότημα θα έπαιζε το κομμάτι “505”, με το οποίο και θα έκλεινε το κύριο μέρος της συναυλίας πριν από το encore τριών κομματιών του. «Απλά ένιωσα ότι ήταν η σωστή στιγμή», εξήγησε ο Zak.

Δείτε εδώ το συγκινητικό βίντεο που καταγράφει τη στιγμή:

Σε άλλα νέα, οι Arctic Monkeys είναι έτοιμοι να κυκλοφορήσουν τον νέο τους δίσκο,  The Car, ο οποίος και αναμένεται να γίνει διαθέσιμος στις 21 Οκτωβρίου. Ως preview αυτού, οι Alex Turner and co. έδωσαν πρόσφατα στη δημοσιότητα το ακυκλοφόρητο ως σήμερα κομμάτι τους, “I Ain’t Quite Where I Think I Am”, λίγο πριν να κυκλοφορήσουν το comeback single τους, “There’d Better Be A Mirrorball”.

 

Πηγή

Πηγή:

http://www.avopolis.gr/music-news/international-news/77350-kata-ti-diarkeia-tou-set-ton-arctic-monkeys-sto-leeds-festival-arravoniastike-ena-zevgari-kanontas-tous-parevriskomenous-na-liosoun

Διαβάστε επίσης

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Dua Lipa ερμηνεύει το “Illusion” και το “Happy for You” στο Saturday Night Live

Η ταλαντούχα pop star παρουσίασε το επεισόδιο της ιστορικής αμερικανικής τηλεοπτικής εκπομπής, στην οποία συμμετείχαν και οι Troye Sivan και Jerry Seinfeld

ΜΟΥΣΙΚΗ

Έναν ακυκλοφόρητο μέχρι σήμερα δίσκο του Johnny Cash θα δούμε σύντομα στα δισκοπωλεία – Ακούστε το κομμάτι “Well Alright”

Τα ακυκλοφόρητα μέχρι πρότινος demos του Cash παίρνουν νέα ζωή για τις ανάγκες του δίσκου με τη βοήθεια των Marty Stuart, Dave Roe, Pete Abbott και Dan Auerbach των Black Keys

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 11 Μαΐου

Βρείτε χρόνο για να ξεκουραστείτε και να χαλαρώσετε

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

Πώς θέλετε να περάσετε πραγματικά τη γιορτή της μητέρας: Βάλτε τον εαυτό σας πρώτο χωρίς ενοχές

Είναι εντάξει να πείτε «όχι» και να ιεραρχήσετε τις ανάγκες σας.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Κ. Π. Καβάφης: «…που γι’ Αλεξανδρινό γράφει Αλεξανδρινός» στην Στέγη, με την καλλιτεχνική υπογραφή του Δημήτρη Παπαδημητρίου

Το Σάββατο 25 Μαΐου μια μοναδική συναυλία έρχεται στην Κεντρική Σκηνή της Στέγης