Skip to main content

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Róisín Murphy υπογράφει στη Ninja Tune και κυκλοφορεί το νέο single “CooCool”

Ακούστε το νέο κομμάτι της αγαπημένης τραγουδοποιού



Στη δισκογραφική εταιρεία Ninja Tune υπέγραψε η Róisín Murphy, η οποία και μοιράστηκε με το κοινό το ολοκαίνουριο single της με τίτλο “CooCool”.

Η πολυδιάστατη τραγουδοποιός κυκλοφόρησε το νέο της genre-blending κομμάτι δύο χρόνια μετά την κυκλοφορία του remix δίσκου με τίτλο Crooked Machine, με την παραγωγή του να έχει αναλάβει ο Γερμανός παραγωγός της ηλεκτρονικής μουσικής, DJ Koze.

«Υπάρχει κλασική δεξιοτεχνία και ελαφρότητα στο άγγιγμα, όσο η εντελώς μοντέρνα παραγωγή του DJ Koze το κάνει να αναπηδά και να γλιστρά» δήλωσε η Murphy για τη νέα της δουλειά. «Είναι ένα χαζό ρομαντικό ποίημα για την αγάπη… Μπορούμε όλοι να ερωτευτούμε και να διατηρήσουμε την αίσθηση του χιούμορ μας; Αγκαλιάστε το παιδί μέσα σας! Διαχρονική, αγέραστη, αναπόφευκτη αγάπη».

https://youtu.be/FV-JAnnd9Rw

Στα comments σχετικού Twitter post στο οποίο παρουσίασε το single, η ερμηνεύτρια tease-αρε τον επικείμενο δίσκο της, αναφέροντας ότι αυτός «έρχεται».  

Πηγή

Πηγή:

http://www.avopolis.gr/music-news/international-news/79164-i-roisin-murphy-ypografei-sti-ninja-tune-kai-kykloforei-to-neo-single-coocool

Διαβάστε επίσης

ΜΟΥΣΙΚΗ

Έναν ακυκλοφόρητο μέχρι σήμερα δίσκο του Johnny Cash θα δούμε σύντομα στα δισκοπωλεία – Ακούστε το κομμάτι “Well Alright”

Τα ακυκλοφόρητα μέχρι πρότινος demos του Cash παίρνουν νέα ζωή για τις ανάγκες του δίσκου με τη βοήθεια των Marty Stuart, Dave Roe, Pete Abbott και Dan Auerbach των Black Keys

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 5 έως 12/5

Θα σας δοθεί η δυνατότητα να αποκαταστήσετε σχέσεις που έχουν υποστεί φθορές

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Πασχαλινό τραπέζι αλλιώς

Επτά διαφορετικοί τρόποι για να απολαύσεις το κρέας το Πάσχα