Skip to main content

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Sade ανακοινώνει την επανακυκλοφορία ολόκληρης της δισκογραφίας

Με τους μισούς δίσκους να αναμένονται για μέσα στο καλοκαίρι



Την επανακυκλοφορία ολόκληρης της δισκογραφίας της ανακοίνωσε η εμβληματική Sade Adu και η μπάντα της, με τους μισούς δίσκους να αναμένονται για μέσα στο καλοκαίρι του 2024 και συγκεκριμένα για τις 21 Ιουνίου. Οι υπόλοιποι τρεις δίσκοι θα κυκλοφορήσουν στις 20 Σεπτεμβρίου.

Οι τίτλοι των δίσκων που θα δούμε ξανά στα ράφια των δισκοπωλείων είναι οι εξής: Diamond Life (1984), Promise (1985), Stronger Than Pride (1988), Love Deluxe (1992), Lovers Rock (2000), και Soldier of Love (2010).

Όπως και το career-spanning box set με τίτλο This Far που είχε κυκλοφορήσει η Sade το 2020, έτσι και οι επανακυκλοφορίες θα τυπωθούν σε βινύλια 180 γραμμαρίων και LP και θα είναι remastered στα Abbey Road Studios.

Η Sade και η μπάντα της μπορεί να μην έχουν κυκλοφορήσει νέο δίσκο από το Soldier of Love, οι ίδιοι όμως κυκλοφόρησαν το 2018 τα κομμάτια “Flower of the Universe” και “The Big Unknown”, που χρησιμοποιήθηκαν στα soundtracks των ταινιών A Wrinkle in Time και στο Widows του Steve McQueen αντίστοιχα.

Το 2022, το Billboard ανέφερε σε ρεπορτάζ του ότι η Sade είχε επιστρέψει στις ηχογραφήσεις στα  αποκαταστημένα Miraval Studios των Brad Pitt και Damien Quintard. Ακόμα όμως δεν έχει κυκλοφορήσει μουσική από τα εν λόγω sessions.

Διαβάστε επίσης

ΜΟΥΣΙΚΗ

Ziria Festival in Athens: 15 χρόνια μετά, το Ziria Festival συναντά τους φίλους του στην πρωτεύουσα

Μια φεστιβαλική εμπειρία 6 ωρών, με ένα εκρηκτικό after party

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Nalyssa Green επιστρέφει με το νέο της single, «Όλα Τα Πάρτυ Του Κόσμου»

Από τον επερχόμενο δίσκο της με τίτλο Πολύ Καλή Στα Πάρτυ

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Τρίτης 30 Απριλίου

Αγκάλιασε τη φθαρτότητα ως το ανθρώπινο μεγαλείο

BLOGS

Cher, A Tribe Called Quest και Dave Matthews Band στο Class of 2024 του Rock & Roll Hall of Fame

Mary J. Blige, Ozzy Osbourne, Foreigner, Peter Frampton και Kool & The Gang εισήχθησαν επίσης στο Hall of Fame μαζί με τους Jimmy Buffett, Big Mama Thornton, MC5 και άλλους

Στο

ΒΙΒΛΙΟ

Το Πάσχα των Ελλήνων ποιητών

Ελύτης, Γκάτσος, Δημουλά, Καρέλλη, Καρούζος, Χριστιανόπουλος, Σολωμός, μας βάζουν στο κλίμα της Μεγάλης Εβδομάδας