Skip to main content

DO IT YOURSELF

«Πως θα φτιάξω εντυπωσιακές συνθέσεις με κεριά;»

Home tips και λύσεις διακόσμησης από το www.spirossoulis.com – the home issue


Μαρία Μυλωνά

Η αναγνώστριά μας Νάνσυ Ζαχαρέα από το Αίγιο θέλει ιδέες για να διακοσμήσει τον χώρο της με κεριά. Η ερώτησή της ήταν η εξής: «Μου έχουν ξεμείνει πολλά κεριά που κατά καιρούς μου έχουν φέρει ως δώρο. Μπορείτε να μου δώσετε ιδέες για να διακοσμήσω τον χώρο μου;»

Τα κεριά είναι ο πιο οικονομικός και εύκολος τρόπος για να διακοσμήσετε το σπίτι σας. Δεν χρειάζεται να έχετε κάποιο φοβερό ταλέντο διακόσμησης, το μόνο που χρειάζεται είναι να επιλέξετε την κατεύθυνση που θέλετε να ακολουθήσετε.

Ξερά κλαριά και κεράκια που επιπλέουν Πάρτε μερικά ψηλά ποτήρια, βάλτε μέσα μερικά ξερά κλωνάρια και γεμίστε με νερό. Τοποθετήστε μέσα τους κεράκια που επιπλέουν και απολαύστε τους χρωματισμούς που δημιουργούνται από τα κλωνάρια και το φως των κεριών.

thehomeissue_qa_keria02.jpg

Κεριά πάνω σε ποτήρια κρασιού Τα κεριά για να φανούν καλύτερα πολλές φορές θέλουν ύψος. Μπορείτε εύκολα να τους το δώσετε με το εξής εύκολο τρικ. Πάρτε 2-3 ποτήρια κρασιού και αναποδογυρίστε τα. Τοποθετήστε πάνω τους τα κεριά και βάλτε μέσα στα ποτήρια ένα λουλούδι ή κάποιο άλλο αντικείμενο που πιστεύετε ότι ταιριάζει. 

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου, καθώς και ακόμα περισσότερα άρθρα για το σπίτι και τη διακόσμηση, στο www.spirossoulis.com - the home issue. 

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

CELEBS

Πέτρος Γαϊτάνος για ομόφυλα ζευγάρια: «Θα πρέπει να στεκόμαστε με σεβασμό»

Η άποψη του τραγουδιστή κι οι θρησκευτικές αντιδράσεις

BEAUTY TIPS

Πώς οι οροί υαλουρονικού οξέος να κρατούν το δέρμα σας ενυδατωμένο

Δώστε στην επιδερμίδα σας αυτή την έξτρα υγρασία

CELEBS

Ιησούς από τη Ναζαρέτ: Άφαντος ο ηθοποιός που υποδύθηκε τον Χριστό ως παιδί

Κανείς δεν γνωρίζει πού βρίσκεται ο Λορέντζο Μονέ