Skip to main content

DO IT YOURSELF

Πώς θα δημιουργήσεις μια ανθοσύνθεση διαφορετική από τις άλλες

Δεν θέλει κόπο, ούτε ακριβά υλικά...


Γεωργία Κοντού

Ο Άγιος Βαλεντίνος μόλις πέρασε, η θερμοκρασία έχει αρχίσει να ανεβαίνει, κι εσένα σε έχει πιάσει μια κάπως ρομαντική διάθεση. Αν ο καλός σου δεν σου έφερε λουλούδια (ή αν δεν είναι τέτοιος τύπος ή αν... δεν έχεις καλό), φτιάξε μόνη σου μια ανθοσύνθεση που θα φέρει την άνοιξη στο σπίτι. Θα χρειαστείς εννέα απλά γυάλινα μπουκαλάκια, κορδέλα, κόλλα σιλικόνης, διάφανη κολλητική ταινία και φυσικά εννέα λουλούδια - η πρόταση της φωτό είναι οι τουλίπες, που η καθεμία στέκεται μια χαρά μόνη της μέσα στο βάζο! 

Κολλάς τα μπουκάλια μεταξύ τους με την κόλλα σιλικόνης, τυλίγεις την κατασκευή στη μέση με την κολλητική ταινία και τη δένεις γύρω-γύρω με την κορδέλα. Καλό θα είναι η κορδέλα να έχει το ίδιο χρώμα με τα λουλούδια. Για ένα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα μπορείς να προσθέσεις σε μερικά από τα μπουκάλια και πρασινάδες (όχι όμως σε όλα, γιατί τότε αντί να αναδείξουν τη σύνθεση θα "πνίξουν" τα λουλούδια).

tulip1.jpg

tulip2.jpg

Πηγή: Shelterness

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΣΙΝΕΜΑ

May the 4th be with you με 20 από τις πιο ρομαντικές στιγμές Star Wars

Η αγάπη είναι μεγάλη με τον γαλαξία - απέραντη

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Το Voés Festival επιστρέφει για δεύτερη χρόνια στο Χιονοδρομικό Κέντρο Ζήρειας

Mε τους Villagers of Ionnina City, Social Waste, Γιάννη Αγγελάκα και οι 100°C, Πάνο Βλάχο, Σκιαδαρέσες, Λόγος Τιμής, LosTre, Κωσταντή Πιστιόλη, Pagan και Λεωνίδα Μπαλάφα

FASHION TRENDS

6 ολόσωμα μαγιό για τις πρώτες βουτιές του 2024

Μοδάτα κοψίματα, χρώματα και patterns στην απόλυτη «στολή» του καλοκαιριού