Skip to main content

DO IT YOURSELF

DIY για Γυναίκες! Οργανώστε τα Καλλυντικά σας με αυτόν τον Φανταστικό Τρόπο

Home tips και λύσεις διακόσμησης από το www.spirossoulis.com – the home issue.  


Μαρία Μυλωνά

Πόσο μεγάλο μπορεί να είναι το πρόβλημα με τα καλλυντικά και την αποθήκευσής τους! Δεν υπάρχει ούτε μiα γυναίκα στον κόσμο που να έχει σε απόλυτη τάξη τα καλλυντικά της (πέρα από 2-3 bloggers).

Εμείς, σας έχουμε έναν πολύ εύκολο τρόπο για να τα οργανώσετε και να τα βλέπετε όλα χωρίς να χρειάζεται να ψάχνετε συνεχώς το νεσεσέρ σας για να βρείτε αυτό που χρειάζεστε κάθε φορά. Δείτε βήμα-βήμα την πανεύκολη και πολύ στιλάτη διαδικασία.

Τι θα χρειαστείτε 'Ενα κομμάτι ξύλο (το χρώμα θα εξαρτηθεί από τα χρώματα που έχει το μπάνιο σας) 45 x 20 εκ. και 2 εκ. παχύ (μπορείτε να το κάνετε και πιο μακρύ αν θέλετε να βάλετε περισσότερες κούπες), 3 κούπες από χαλκό ή πλαστικό (αν δεν βρείτε χάλκινες μπορείτε να παραγγείλετε και από το internet), δερμάτινο σκοινί σε χρώμα της επιλογής σας και ένα τρυπάνι. 

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μόνο online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Σαββάτου 4 Μαΐου

Οργανώστε τις υποθέσεις σας βάζοντας προτεραιότητες σε ό,τι έχετε ανάγκη πρώτα

ΣΙΝΕΜΑ

May the 4th be with you με 20 από τις πιο ρομαντικές στιγμές Star Wars

Η αγάπη είναι μεγάλη με τον γαλαξία - απέραντη

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Το Voés Festival επιστρέφει για δεύτερη χρόνια στο Χιονοδρομικό Κέντρο Ζήρειας

Mε τους Villagers of Ionnina City, Social Waste, Γιάννη Αγγελάκα και οι 100°C, Πάνο Βλάχο, Σκιαδαρέσες, Λόγος Τιμής, LosTre, Κωσταντή Πιστιόλη, Pagan και Λεωνίδα Μπαλάφα