Skip to main content

DO IT YOURSELF

«Πώς να καθαρίσω την μαυρισμένη πλάκα από το σίδερο;»

Home tips και λύσεις διακόσμησης από το www.spirossoulis.com – the home issue


Μαρία Μυλωνά

Η Αμαλία Αρώνη από τη Φλώρινα έχει αρκετά χρόνια το σίδερό της. Ενώ αυτό δεν έχει κανένα πρόβλημα, έχει μαυρίσει πάρα πολύ η πλάκα του. Αυτό, λοιπόν, που θέλει να μάθει είναι: «Πώς μπορώ να καθαρίσω τη μαυρισμένη πλάκα από το σίδερό μου;»

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να καθαρίσετε την μαυρισμένη σας πλάκα και μάλιστα με υλικά που έχετε στο σπίτι σας. Δείτε τους τρόπους που σας προτείνουμε και διαλέξτε αυτόν που σας αρέσει περισσότερο ανάλογα με τα υλικά που έχετε στο σπίτι σας.

Μαγειρική σόδα Αφού βγάλετε από την πρίζα το σίδερό σας και το αφήσετε να στεγνώσει, φτιάξτε ένα μείγμα από 2 κ.γ. μαγειρική σόδα και λίγο νερό. Ανακατέψτε καλά το μείγμα και έπειτα απλώστε λίγο από αυτό σε ένα ελαφρώς νωπό πανί. Καθαρίστε το σίδερό σας με το πανί.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μόνο online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση. 

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 6 Μαΐου

Ασχοληθείτε με κάτι πρωτοποριακό και διαφορετικό πριν η ανία χτυπήσει την πόρτα σας

ΤΑΞΙΔΙ

Πασχαλινές διακοπές και «ταξιδεύουμε» σε μνημεία, πόλεις μέχρι και ζούγκλες σε όλο τον κόσμο

Από την άνεση και την ασφάλεια του σπιτιού σου περιηγήσου σε υπέροχα μέρη με τους φίλους, τον σύντροφο ή την οικογένειά σου

CELEBS

Eurovision: «Εκτόξευση» για το Zari στα προγνωστικά του televoting

Σε ποια θέση βρίσκεται η Μαρίνα Σάττι στην ψηφοφορία του κοινού;