Skip to main content

DO IT YOURSELF

Αυτή Είναι η Ζυγαριά του Μέλλοντος που σας Λέει Πόσο Υγιεινό είναι το Φαγητό σας

Home tips και λύσεις διακόσμησης από το www.spirossoulis.com – the home issue


Μαρία Μυλωνά

Θέλετε να ξέρετε πόσο φρέσκο και πόσο υγιεινό είναι το φαγητό που τρώτε; Με αυτό το απίστευετο gadget θα ξέρετε την απάντηση αμέσως.

Όταν θέλετε να μάθετε τι ακριβώς περιέχει το φαγητό σας, το πρώτο πράγμα που κάνετε είναι να κοιτάτε τις ετικέτες για να δείτε τα συστατικά του. Σίγουρα είναι καλό να ξέρετε τις θερμίδες που περιέχει μια τροφή, όπως πχ. τη ζάχαρη και το νάτριο. Ό,τι, όμως, και αν σας λένε οι ετικέτες δεν μπορείτε ποτέ να είστε σίγουροι για το τι ακριβώς περιέχεται στις τροφές σας, πόσο φρέσκιες είναι και πόσο τοξικές μπορεί να είναι για εσάς.

Το Nutrima (έτσι λέγεται το gadget που θυμίζει σουβέρ) είναι εδώ για να ζυγίσει το φαγητό σας και να σας «μιλήσει» για την ποιότητα του φαγητού σας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βάλετε το φαγητό σας πάνω σε αυτήν τη μαύρη μεμβράνη και αυτή θα σας δώσει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μόνο online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.  

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

CELEBS

Αθηνά Οικονομάκου: Οι πρώτες διακοπές μετά τον χωρισμό της

Οι φωτογραφίες με μαγιό που πόσταρε η ηθοποιός

CELEBS

Άννα Παναγιωτοπούλου: Το συγκινητικό «αντίο» του Θανάση Ευθυμιάδη

Ο «Αντώνης Καλούδης» αποχαιρετά τη Χριστίνα του