Skip to main content

DO IT YOURSELF

9 Εντυπωσιακές Χρήσεις για τα Αναψυκτικά Tύπου Κόλα

Home tips και λύσεις διακόσμησης από το www.spirossoulis.com – the home issue


Μαρία Μυλωνά

Όλοι αξίζουν και πρέπει να έχουν ένα όμορφο σπίτι. Ακόμα και αν τα οικονομικά σας δεν είναι τα καλύτερα, υπάρχουν πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να διακοσμήσετε τον χώρο σας. Με μερικά tips που σας δίνουμε παρακάτω μπορείτε να μετατρέψετε το σπίτι σας σε έναν στιλάτο και φιλόξενο χώρο για εσάς και τους φίλους σας.

Ποιος είπε ότι τα αναψυκτικά τύπου κόλα σβήνουν μόνο τη δίψα σας; Από την καθαριότητα μέχρι τη μαγειρική, σας παρουσιάζουμε 9 τρόπους για να τα χρησιμοποιήσετε μέσα στο σπίτι.

Ποιος δεν λατρεύει τα ανθρακούχα αναψυκτικά τύπου κόλα; Πέρα από τη γευστική απόλαυση, διαθέτουν πολλές εντυπωσιακές ιδιότητες και χρήσεις που δεν έχουν καθόλου να κάνουν με την ενυδάτωση του οργανισμού. Αντίθετα, σε αυτές συγκαταλέγονται η αφαίρεση της σκουριάς από τις μεταλλικές επιφάνειες, η απομάκρυνση εντόμων αλλά και ανακούφιση από το σωματικό πόνο. Διαβάστε παρακάτω τους 9 πιο αποτελεσματικούς τρόπους για να χρησιμοποιήσετε εναλλακτικά τα αναψυκτικά τύπου κόλα που θα σας κάνουν να μη τα βγάλετε ποτέ από τη λίστα του σούπερ μάρκετ.

* Απομακρύνετε τα έντομα και τα ζωύφια από το σπίτι, τον κήπο και τα φυτά σας γεμίζοντας ένα μικρό μπολ με το αναψυκτικό. Στη συνέχεια, τοποθετήστε το στα σημεία όπου συνηθίζουν να κάνουν τις επιδρομές τους. Η μυρωδιά του θα τα προσελκύσει στο μπολ, αλλά τα οξέα που περιέχει το ρόφημα θα τα εξολοθρεύσει.

* Εξαφανίστε τα λίπη από τηγάνι σας περιχύνοντας το με λίγο αναψυκτικό τύπου κόλα. Έπειτα, τοποθετήστε το σκεύος στο μάτι της κουζίνας σε χαμηλή φωτιά και αφήστε το αναψυκτικό να πάρει μια βράση. Όταν το αποσύρετε από τη φωτιά, τα λίπη θα έχουν ξεκολλήσει! Με τον ίδιο τρόπο, μπορείτε φυσικά να καθαρίζετε και άλλα μαγειρικά σκεύη. Διαβάστε εδώ πώς θα αφαιρέσετε τη σκουριά από τα μαχαίρια σας.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μόνο online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση. 

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 6 Μαΐου

Ασχοληθείτε με κάτι πρωτοποριακό και διαφορετικό πριν η ανία χτυπήσει την πόρτα σας

ΤΑΞΙΔΙ

Πασχαλινές διακοπές και «ταξιδεύουμε» σε μνημεία, πόλεις μέχρι και ζούγκλες σε όλο τον κόσμο

Από την άνεση και την ασφάλεια του σπιτιού σου περιηγήσου σε υπέροχα μέρη με τους φίλους, τον σύντροφο ή την οικογένειά σου

CELEBS

Eurovision: «Εκτόξευση» για το Zari στα προγνωστικά του televoting

Σε ποια θέση βρίσκεται η Μαρίνα Σάττι στην ψηφοφορία του κοινού;