Skip to main content

DO IT YOURSELF

«Πώς μπορώ να φτιάξω φυσικό απορρυπαντικό πλυντηρίου;» 

Home tips και λύσεις διακόσμησης από το www.spirossoulis.com – the home issue


Μαρία Μυλωνά

Η φίλη μας Ευτυχία Αϊβάζογλου από την Έδεσσα θέλει, όπως μας λέει, να πλένει τα ρούχα τα δικά της και των παιδιών της με ένα απορρυπαντικό το οποίο δεν θα περιέχει επικίνδυνα χημικά. Συγκεκριμένα μας ρωτάει: «Πώς μπορώ να φτιάξω ένα απορρυπαντικό πλυντηρίου το οποίο να μην έχει καθόλου χημικά»;

Μπορείτε εύκολα να απαλλαγείτε από τα χημικά, τα παράγωγα πετρελαίου και τα αρώματα φτιάχνοντας ένα απορρυπαντικό πλυντηρίου το οποίο θα καθαρίζει καλά τα ρούχα σας, θα είναι φυσικό και πολύ οικονομικό.

Μάθετε ποια είναι τα 7 λάθη στο καθάρισμα που καταστρέφουν τα πράγματά σας.

Για να φτιάξετε 5 λίτρα απορρυπαντικού σε υγρή μορφή θα χρειαστείτε 1 φλ. βόρακα (μπορείτε να τον βρείτε σε φαρμακεία ή και σούπερ μάρκετ), 1 σαπούνι πράσινο Καστίλλης, 1 φλ. σόδα, 5 λίτρα νερό  και 1 δοχείο για να αποθηκεύσετε το απορρυπαντικό σας.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μόνο online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 6 Μαΐου

Ασχοληθείτε με κάτι πρωτοποριακό και διαφορετικό πριν η ανία χτυπήσει την πόρτα σας

ΤΑΞΙΔΙ

Πασχαλινές διακοπές και «ταξιδεύουμε» σε μνημεία, πόλεις μέχρι και ζούγκλες σε όλο τον κόσμο

Από την άνεση και την ασφάλεια του σπιτιού σου περιηγήσου σε υπέροχα μέρη με τους φίλους, τον σύντροφο ή την οικογένειά σου

CELEBS

Eurovision: «Εκτόξευση» για το Zari στα προγνωστικά του televoting

Σε ποια θέση βρίσκεται η Μαρίνα Σάττι στην ψηφοφορία του κοινού;