Skip to main content

DO IT YOURSELF

«Μπορώ να αλλάξω μόνη μου ταπετσαρία στο έπιπλό μου;» 

Home tips και λύσεις διακόσμησης από το www.spirossoulis.com – the home issue


Μαρία Μυλωνά

Η κυρία Γεωργία Γεωργίου από την Κύπρο έχει πρόβλημα με το ύφασμα μιας πολυθρόνας το οποίο έσκισε κατά λάθος η μικρή της κόρη με έναν χαρτοκόπτη. Μιας και ο καναπές είναι σχετικά καινούργιος θέλει να μάθει, «Μπορώ να αλλάξω μόνη μου την ταπετσαρία της πολυθρόνας μου για να γλιτώσω χρήματα;»

Όσο περίεργο κι αν σας ακούγεται υπάρχει τρόπος να αλλάξετε μόνοι σας την ταπετσαρία της πολυθρόνας σας. Η διαδικασία χρειάζεται λίγη προσοχή αλλά ακολουθώντας τα βήματα που θα σας πούμε, μπορείτε να κάνετε την πολυθρόνα σας και πάλι καινούργια.

Καταρχάς ξεκινήστε βρίσκοντας ένα ύφασμα που να σας αρέσει πολύ και να ταιριάζει με την υπόλοιπη διακόσμηση του δωματίου που θα βάλετε την πολυθρόνα. Συνεχίστε αφαιρώντας το παλιό ύφασμα από την πολυθρόνα σας με τη βοήθεια ενός ηλεκτρικού καρφωτικού.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μόνο online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

FOOD

5 συμβουλές αποτοξίνωσης για το συκώτι μας μετά το Πάσχα

Ποιες συμβουλές να ακολουθήσεις για την επαναφορά του ήπατος στην κατάστασή του πριν από το σύντομο, μα έντονο διάλειμμα των διακοπών του Πάσχα

CELEBS

Η πριγκίπισσα Σάρλοτ έχει γενέθλια - Η φωτογραφία που τράβηξε η Κέιτ

To μήνυμα του πριγκιπικού ζεύγους στον λογαριασμό του στο instagram

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

Οικογενειακό πασχαλινό τραπέζι: Οδηγός επιβίωσης

Πώς θα φέρεις σε πέρας αυτή την επικίνδυνη αποστολή (και φέτος).