Skip to main content

DO IT YOURSELF

«Τι μπορώ να κάνω για να μην ξεθωριάζουν τα τζιν μου;»

Home tips και λύσεις διακόσμησης από το www.spirossoulis.com – the home issue


Μαρία Μυλωνά

Ο φίλος μας Νίκος Γιαννακάκης από το Ηράκλειο λατρεύει τα τζιν παντελόνια και θέλει να μάθει πώς μπορεί να τα προστατέψει από τον αποχρωματισμό. Για αυτό μας ρώτησε «Δεν μου αρέσουν καθόλου τα ξεθωριασμένα τζιν. Πώς μπορώ να πλένω τα τζιν μου για να μην χάνουν το χρώμα τους;»

Είναι γεγονός ότι τα τζιν -και ειδικά τα σκουρόχρωμα- όσο περισσότερο πλένονται τόσο περισσότερο χάνουν το χρώμα τους. Αν και οι ειδικοί της μόδας προτείνουν ότι η καλύτερη λύση για να τα προστατέψετε από τον αποχρωματισμό είναι να μην τα πλένετε καθόλου, εμείς σας παρουσιάζουμε μια πιο ρεαλιστική εναλλακτική για να διατηρήσετε το χρώμα τους ζωντανό και φρέσκο χωρίς να πάρετε τον όρκο της... απλυσιάς.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μόνο online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση. 

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός