Skip to main content

DO IT YOURSELF

7 Πράγματα που Μπορείτε να Σταματήσετε να Αγοράζετε (και να Αρχίσετε να Φτιάχνετε)

Home tips και λύσεις διακόσμησης από το www.spirossoulis.com – the home issue.  


Μαρία Μυλωνά

Τα καλύτερα πράγματα στη ζωή είναι σπιτικά! Με αυτή τη λογική σας έχουμε όλα εκείνα τα αντικείμενα (διατροφής, υγιεινής και διακόσμησης) που μπορείτε να σταματήσετε να αγοράζετε και να αρχίσετε να φτιάχνετε μόνοι σας. Δείτε ποια είναι αυτά.

Κέτσαπ Η σπιτική κέτσαπ δεν περιέχει συντηρητικά και ζάχαρη και είναι φτιαγμένη από υλικά που γνωρίζετε και έχετε στα ντουλάπια της κουζίνας σας. Αυτά είναι 1 κονσέρβα πάστα ντομάτας, 1/2 φλ. μηλόξιδο, 1/2 κ.γ. αλάτι, 1/2 κ.γ. ρίγανη,  1/2 κ.γ. κύμινο, 1/8 κ.γ. πιπέρι και 1 κ.γ. μουστάρδα σε σκόνη. Ανακατέψτε όλα τα υλικά κι αφήστε τη λίγες ώρες στο ψυγείο για να δέσουν τα αρώματα.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μόνο online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.  

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Αστρολογικές προβλέψεις για τον Μάιο

Ανανεώστε τη συναισθηματική σας σχέση και δώστε της καινούρια ερεθίσματα

ΜΟΥΣΙΚΗ

Έναν ακυκλοφόρητο μέχρι σήμερα δίσκο του Johnny Cash θα δούμε σύντομα στα δισκοπωλεία – Ακούστε το κομμάτι “Well Alright”

Τα ακυκλοφόρητα μέχρι πρότινος demos του Cash παίρνουν νέα ζωή για τις ανάγκες του δίσκου με τη βοήθεια των Marty Stuart, Dave Roe, Pete Abbott και Dan Auerbach των Black Keys

BLOGS

Οι IDLES επιστρέφουν με το μουσικό video του “POP POP POP”

Λίγο πριν ξεκινήσουν την παγκόσμια περιοδεία τους από τη Βόρεια Αμερική