Skip to main content

DO IT YOURSELF

Αποσμητικό και Ιδρώτας: Εξαφανίστε Άμεσα τα Σημάδια τους από τα Ρούχα Σας!

Home tips και λύσεις διακόσμησης από το www.spirossoulis.com – the home issue


Μαρία Μυλωνά

Δύο αναπάντεχα υλικά, που υπάρχουν ήδη στο σπίτι σας, βοηθούν να εξαφανίσετε τα σημάδια που αφήνει το καλοκαίρι στα ρούχα σας!

Λατρεύετε το καλοκαίρι αλλά σίγουρα δεν λατρεύετε τα επίμονα κι αντιαισθητικά σημάδια που αφήνουν ο ιδρώτας και το αποσμητικό στα ρούχα σας. Ευτυχώς, μπορείτε να εξαφανίσετε αυτούς τους λεκέδες εύκολα, γρήγορα κι αποτελεσματικά με μια μίνι-επιδρομή στα ντουλάπια της κουζίνας και το φαρμακείο του σπιτιού σας.

Αν ο λεκές είναι φρέσκος, το λεμόνι αποτελεί τον καλύτερο σας σύμμαχο: απλά διαλύστε το χυμό ενός λεμονιού σε 1/4 φλ. νερό και ανακατέψτε καλά. Στη συνέχεια, απλώστε το διάλυμα πάνω στο επίμαχο σημείο κι αφήστε το να δράσει για 1 ώρα προτού βάλετε το ρούχο για πλύσιμο. Δεν έχετε λεμόνι; Κανένα πρόβλημα! Στη θέση του, χρησιμοποιήστε 1/4 φλ. αμμωνία.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μόνο online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση. 

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

CELEBS

Κατερίνα Καινούργιου: Το λαμπερό δείπνο για τα γενέθλιά της πλάι στο κύμα

«Ένας χρόνος πιο κοντά στο να γίνω milf», ήταν το μήνυμα στην τούρτα της

FOOD

5 συμβουλές αποτοξίνωσης για το συκώτι μας μετά το Πάσχα

Ποιες συμβουλές να ακολουθήσεις για την επαναφορά του ήπατος στην κατάστασή του πριν από το σύντομο, μα έντονο διάλειμμα των διακοπών του Πάσχα

CELEBS

Η πριγκίπισσα Σάρλοτ έχει γενέθλια - Η φωτογραφία που τράβηξε η Κέιτ

To μήνυμα του πριγκιπικού ζεύγους στον λογαριασμό του στο instagram