Skip to main content

DO IT YOURSELF

Κουνούπια Στοπ: Κρατήστε τα Έξω από το Σπίτι με τη Βοήθεια της Φύσης!

Home tips και λύσεις διακόσμησης από το www.spirossoulis.com – the home issue.  


Μαρία Μυλωνά

Αυτά τα πέντε φυτά υπόσχονται να κρατήσουν τα κουνούπια μακριά από εσάς και το σπίτι σας φέτος το καλοκαίρι!

Το καλοκαίρι σημαίνει ήλιος, νησί, αποδράσεις και διακοπές, σωστά; Ναι, αλλά αυτή είναι μόνο η μια (θετική) πλευρά του νομίσματος. Η άλλη πλευρά του περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, τα κουνούπια, αυτούς τους πλέον ενοχλητικούς επισκέπτες που ξυπνούν μαζί με τις πρώτες καλοκαιρινές ζέστες. Για να τα αντιμετωπίσετε, σας παρουσιάζουμε 5 σούπερ φυτά με ισχυρή εντομοαπωθητική δράση. Εσείς δεν έχετε παρά να τα χρησιμοποιήσετε για να βάλετε τέλος στα ενοχλητικά «Ββζζζ» που σας δημιουργούν εκνευρισμό και φαγούρα τα βράδια του καλοκαιριού με φυσικό τρόπο.

Λεβάντα Είναι όμορφη, μυρωδάτη και έχει ηρεμιστική δράση. Πέρα όμως από όλες αυτές τις ιδιότητες, η λεβάντα αποτελεί ισχυρό εντομοαπωθητικό. Επομένως, μη διστάσετε να τοποθετήσετε γλαστράκια με λεβάντα στη βεράντα και τον κήπο σας και να ψεκάσετε το υπνοδωμάτιό σας με μερικές σταγόνες από το αιθέριο έλαιό της.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μόνο online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.  

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΜΟΥΣΙΚΗ

Έναν ακυκλοφόρητο μέχρι σήμερα δίσκο του Johnny Cash θα δούμε σύντομα στα δισκοπωλεία – Ακούστε το κομμάτι “Well Alright”

Τα ακυκλοφόρητα μέχρι πρότινος demos του Cash παίρνουν νέα ζωή για τις ανάγκες του δίσκου με τη βοήθεια των Marty Stuart, Dave Roe, Pete Abbott και Dan Auerbach των Black Keys

BLOGS

Οι IDLES επιστρέφουν με το μουσικό video του “POP POP POP”

Λίγο πριν ξεκινήσουν την παγκόσμια περιοδεία τους από τη Βόρεια Αμερική 

DO IT YOURSELF

5 κατηγορίες εσωρούχων στις οποίες αξίζει να επενδύσεις

Must-haves που πρέπει να αποκτήσεις στη συλλογή σου.