Skip to main content

SUMMER IN THE CITY

Αυτό είναι το πιο κομψό και πανεύκολο καλοκαιρινό μανικιούρ

Αλήθεια όμως.


Κέλλυ Νόβακ

Πιστεύω πολύ στο γεγονός ότι πρέπει να έχουμε πάντα περιποιημένα άκρα. Άνδρες-γυναίκες, χειμώνα-καλοκαίρι. Τα περιποιημένα άκρα δεν σημαίνει ότι πρέπει τα νύχια μας να είναι συνέχεια βαμμένα στην εντέλεια, να έχουμε περίπλοκα σχέδια σε αυτά ή τις τελευταίες τάσεις στα μανικιούρ!

Παρόλα αυτά, όταν ένα μανικιούρ είναι κομψό και εύκολο στην εκτέλεσή του, γιατί να μην το κάνουμε; Ειδικά τώρα το καλοκαίρι που αναζητάμε περισσότερο ένα εντυπωσιακό χρώμα ή σχέδιο για τα νύχια μας, το οποίο όμορφα θα ταιριάζει με το ηλιοκαμένο δέρμα μας! Ε, λοιπόν, εγώ το βρήκα! Και το έκανα κι όλας!

Γενικά να σου πω ότι δεν είμαι και τρομερή… δεξιοτέχνης όσον αφορά τα μανικιούρ. Οκέι, μπορώ να βάψω με ευκολία τα νύχια μου, αλλά όταν πρόκειται να κάνω κάποιο σχέδιο τα πράγματα δυσκολεύουν!

Παρόλα αυτά, το μανικιούρ αυτό είναι πραγματικά εύκολο, φίλη μου. Και το μυστικό βρίσκεται στο νέο αγαπημένο μου… γκατζετάκι! Με την βοήθεια του Magic Mani της L’Oreal Paris η γραμμή στο κέντρο του μανικιούρ βοηθάει σε μια αρκετά εύκολη εφαρμογή.

diy_easy_summer_mani_02.jpg

Το παρακάτω μανικιούρ λοιπόν, πέρα από εύκολο είναι κομψό, διακριτικό και άκρως καλοκαιρινό!

Εκτέλεση

Βάψε αρχικά με μια διάφανη βάση για να προστατέψεις τα νύχια σου από το βερνίκι. Αφού στεγνώσει καλά, επίλεξε μια nude απόχρωση μανό για την βάση του μανικιούρ. Εφάρμοσε δύο στρώσεις από το nude βερνίκι και άφησε να στεγνώσει πολύ καλά. Με τον μαρκαδόρο νυχιών, τράβηξε μια παχιά γραμμή στο κέντρο του νυχιού από κάτω προς τα πάνω. Επανέλαβε την γραμμή, αν χρειάζεται. Ολοκλήρωσε με ένα top coat για να «κλειδώσεις» το χρώμα.

diy_easy_summer_mani_01.jpg

Σημείωση: Φυσικά και μπορείς να χρησιμοποιήσεις ό,τι απόχρωση επιθυμείς και να κάνεις ό,τι σχέδιο θέλεις! Εγώ έχω χρησιμοποιήσει το Magic Mani Red 401 για την γραμμή του μανικιούρ μου.

 

Τι είναι το Madiy_easy_summer_mani_03.jpggic Mani: Το νέο Magic Mani είναι ο πρώτος μαρκαδόρος νυχιών, που επιδιορθώνει το μανικιούρ στη στιγμή. Βρες την πιο κοντινή απόχρωση στο βερνίκι σου και διόρθωσε τα ξεφλουδισμένα, φθαρμένα νύχια on the go!

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις τον μαρκαδόρο για να βάψεις τα νύχια σου από την αρχή μέχρι και για να κάνεις ενδιαφέροντα σχέδια σαν το παραπάνω!

Διαβάστε επίσης

SUMMER IN THE CITY

6 νέα αστυνομικά βιβλία για καλοκαιρινά βράδια γεμάτα αγωνία

...ή και μεσημέρια! Η αγωνία, πάντως, είναι σίγουρη.

SUMMER IN THE CITY

Αναβάθμισε τα καλοκαιρινά σου τοπ με μια κίνηση

Χρειάζεσαι μόλις ένα αξεσουάρ για να απογειώσεις τις καλοκαιρινές σου εμφανίσεις.

SUMMER IN THE CITY

3 καλοκαιρινές τροφές που θα σου ανεβάσουν τη λίμπιντο

Από το πιάτο στο... κρεβάτι.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 29 Απριλίου

Μην κάνετε σοβαρές συζητήσεις, όταν είστε συναισθηματικά φορτισμένοι

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Μυσταγωγία του Θείου Πάθους με στίχους της ποιήτριας Αναστασίας Γκίτση

Μεγαλοβδομάδα: όταν το μεγάλο Α της αγάπης γεφυρώνεται με το μικρό α του ανθρώπου μέσω της κατάργησης του θανάτου και τη βεβαιότητα της Ανάστασης

CELEBS

Τόνια Σωτηροπούλου: Η τρυφερή φωτογραφία με τη μαμά της - Δες πόσο μοιάζουν

Η μαμά της ηθοποιού γιόρτασε τα 74α γενέθλιά της