Skip to main content

SUMMER IN THE CITY

Tο απόλυτο καλοκαιρινό μακιγιάζ

Δεν χρειάζεται να βγεις στο ήλιο για να αποκτήσεις ένα ηλιοκαμμένο look!


Κέλλυ Νόβακ

Εννοείται ότι από την στιγμή που βγει ο ήλιος το καλοκαίρι, το πρώτο πράγμα που θέλουμε να κάνουμε είναι να ξεφορτωθούμε το πολύ μακιγιάζ και να αποκτήσεις ένα ηλιοκαμμένο και φυσικό χρώμα στο πρόσωπο!

Αυτό σίγουρα έχεις ως αποτέλεσμα να μην χρειάζεται να βαφόμαστε το ίδιο, όπως τον χειμώνα. Παρόλα αυτά, αν για τον οποιοδήποτε λόγο δεν έχεις καταφέρει να πάρεις το επιθυμητό χρώμα στο πρόσωπο, που θα ήθελες ιδανικά να έχεις, υπάρχει εναλλακτική!

Με τα παρακάτω βήματα, μπορείς να αποκτήσεις και εσύ ένα ηλιοκαμμένο look κάθε φορά που βγαίνεις στον ήλιο! Αφέσουν λοιπόν, στην δύναμην των καλλυντικών σου προϊόντων και απόλαυσε το απόλυτο καλοκαιρινό μακιγιάζ!

Βήμα #1: Βάλε μια ενυδατική κρέμα με δείκτη προστασίας για να ενυδατώσεις το δέρμα αλλά και για να βοηθήσεις το concealer να απλωθεί καλύτερα. Τότε πρόσθεσε το τελευταίο κάτω από τα μάτια, καλύπτοντας τυχόν μαύρους κύκλους.

Βήμα #2: Κάνε contouring. Η τεχνική του contouring θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις ένα φυσικά ηλιοκαμένο αποτέλεσμα στο πρόσωπο. Αν δεν έχεις μαυρίσει καθόλου, χρησιμοποίησε αποχρώσεις που δεν είναι πολύ σκούρες για να είναι το look σου όσο πιο φυσικό γίνεται.

Βήμα #3: Ήρθε η ώρα του highlighter. Απέφυγε αυτά που είναι σε σκόνη τα οποία πρέπει να εφαρμόσεις με πινέλο και προτίμησε ένα σε υγρή μορφή για ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα. Τοποθέτησε λίγη ποσότητα στα μάγουλα και άπλωσε με κατεύθυνση προς τους κροτάφους. Επέλεξε μια bronze απόχρωση για να δείχνεις πιο μαυρισμένη.

Bήμα #4: Τοποθέτησε μια ανοιχτόχρωμη, κρεμώδη σκιά σαν βάση για τα μάτια. Προτίμησε ασημένιες αποχρώσεις, ενώ εάν έχεις πιο σκούρο δέρμα, τότε προτίμησε μια σκιά σε πιο γήινες απόχρώσεις.

Βήμα #5: Δημιούργησε βάθος στα μάτια σου, προσθέτοντας μια δεύτερη στρώση μιας -επίσης- κρεμώδης σκιάς, σε χρυσό χρώμα για περισσότερη λάμψη.

Βήμα #6: Για ένα πιο έντονο αποτέλεσμα, χρησιμοποιήσε μια καφέ μάσκαρα για τις βλεφαρίδες και συμπλήρωσε μερικές λεπτές γραμμές, με ένα καφέ μολύβι στις άκρες των ματιών σου.

Βήμα #7: Ολοκλήρωσε το μακιγιάζ με ένα lip balm σε ροζ απόχρωση. Πριν εφαρμόσεις, σκούπισε ελαφρά τα χείλη σου με ένα χαρτομάντιλο για να τα στεγνώσεις, με σκοπό το κραγιόν να μείνει σταθερό όσο το φοράς.

Διαβάστε επίσης

SUMMER IN THE CITY

6 νέα αστυνομικά βιβλία για καλοκαιρινά βράδια γεμάτα αγωνία

...ή και μεσημέρια! Η αγωνία, πάντως, είναι σίγουρη.

SUMMER IN THE CITY

Αναβάθμισε τα καλοκαιρινά σου τοπ με μια κίνηση

Χρειάζεσαι μόλις ένα αξεσουάρ για να απογειώσεις τις καλοκαιρινές σου εμφανίσεις.

SUMMER IN THE CITY

3 καλοκαιρινές τροφές που θα σου ανεβάσουν τη λίμπιντο

Από το πιάτο στο... κρεβάτι.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 29 Απριλίου

Μην κάνετε σοβαρές συζητήσεις, όταν είστε συναισθηματικά φορτισμένοι

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Μυσταγωγία του Θείου Πάθους με στίχους της ποιήτριας Αναστασίας Γκίτση

Μεγαλοβδομάδα: όταν το μεγάλο Α της αγάπης γεφυρώνεται με το μικρό α του ανθρώπου μέσω της κατάργησης του θανάτου και τη βεβαιότητα της Ανάστασης

CELEBS

Τόνια Σωτηροπούλου: Η τρυφερή φωτογραφία με τη μαμά της - Δες πόσο μοιάζουν

Η μαμά της ηθοποιού γιόρτασε τα 74α γενέθλιά της