Skip to main content

SUMMER IN THE CITY

Πώς να διατηρήσεις το σώμα σου ενυδατωμένο αυτό το καλοκαίρι

Την απάντηση θα βρεις σε αυτά τα προϊόντα!


Κέλλυ Νόβακ

H ενυδάτωση του σώματός μας, ειδικά το καλοκαίρι, είναι το Α και το Ω για μια όμορφη επιδερμίδα.

Το δέρμα έχει την τάση να αφυδατώνεται αρκετά αυτή την περίοδο, είτε λόγω επειδή ιδρώνουμε περισσότερο απ’ ότι άλλες εποχές αλλά και λόγω της επαφής του με το θαλασσινό νερό. Μπορεί το γεγονός ότι αυτή την περίοδο που βρισκόμαστε συνέχεια στην νερό να νιώθουμε ότι το σώμα μας δεν χρειάζεται τόση ενυδάτωση και περιποίηση όσο άλλες σεζόν, αλλά η έκθεση του δέρματός μας στον ήλιο είναι ο βασικός λόγος που πρέπει να το προσέχουμε παραπάνω από κάθε άλλη φόρα!

Είναι σημαντικό λοιπόν, κάθε φορά που κάνεις μπάνιο το καλοκαίρι να το ενυδατώνεις σωστά. Είτε πρόκειται με μια κρέμα σώματος, είτε με ένα λάδι για το σώμα. Τα παρακάτω προϊόντα για το σώμα είναι η λύση στα προβλήματά σου! Είναι σούπερ ενυδατικά, θρεπτικά για το δέρμα σου, αλλά και τρομερά μοσχοβολιστά! Έτσι θα έχεις και λαμπερό δέρμα το καλοκαίρι και θα μυρίζεις καταπληκτικά! Δύο στα δύο…

Nivea Oil in Lotion

6bodylotions_oils_summer_01.jpg

Η πρωτοποριακή σειρά αλλάζει την καθημερινή ρουτίνα περιποίησης και σε προσκαλεί να αφεθείς σε μία απολαυστική εμπειρία φροντίδας  πλούσιων ελαίων σε μία λοσιόν που απορροφάται άμεσα. H μοναδική της φόρμουλα, μεταμορφώνει την ξηρή επιδερμίδα σε απαλή και λαμπερή, διατηρώντας την βαθιά ενυδατωμένη για24 ώρες.

Nuxe Huile Prodigieuse

6bodylotions_oils_summer_02.jpg

Ενυδατώνει, προστατεύει από την πρόωρη γήρανση και τη ρύπανση, θρέφει και επανορθώνει.

Claudalie Divine oil

6bodylotions_oils_summer_03.jpg

Το Divine Oil είναι ιδανικό για τα μαλλιά, το πρόσωπο, το σώμα, τα νύχια, το μπάνιο, αλλά και ως έλαιο μασάζ! Είναι αποτέλεσμα αλχημείας 4 φυτικών ελαίων (60% της σύνθεσης), άκρως εκλεκτών, που δρουν σε στενή συνεργία με το δέρμα.

Dove Nourishing Secrets

6bodylotions_oils_summer_04.jpg

Το Dove παρουσιάζει τη νέα σειρά περιποίησης Dove Nourishing Secrets, μια σειρά προϊόντων, εμπνευσμένη από τα μυστικά ομορφιάς γυναικών από όλο τον κόσμο, που συνδυάζει την προηγμένη φροντίδα και απαλότητα του Dove, με τη δύναμη των φυσικών συστατικών.

Βioten Summer Look

6bodylotions_oils_summer_05.jpg

Ενυδάτωση και μαύρισμα μαζί! Για να ενισχύσεις το μαύρισμα σου και να αποκτήσεις εύκολα αισθησιακό bronze χρώμα, εφάρμοσε μία με δύο φορές την ημέρα το νέο γαλάκτωμα σώματος bioten Summer Look και το καλοκαίρι θα έρθει πιο γρήγορα!

Διαβάστε επίσης

SUMMER IN THE CITY

6 νέα αστυνομικά βιβλία για καλοκαιρινά βράδια γεμάτα αγωνία

...ή και μεσημέρια! Η αγωνία, πάντως, είναι σίγουρη.

SUMMER IN THE CITY

Αναβάθμισε τα καλοκαιρινά σου τοπ με μια κίνηση

Χρειάζεσαι μόλις ένα αξεσουάρ για να απογειώσεις τις καλοκαιρινές σου εμφανίσεις.

SUMMER IN THE CITY

3 καλοκαιρινές τροφές που θα σου ανεβάσουν τη λίμπιντο

Από το πιάτο στο... κρεβάτι.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός