Skip to main content

SUMMER IN THE CITY

Γιατί πρέπει να βάλεις το matcha στην καλοκαιρινή ρουτίνα ομορφιάς σου

Καθαρή και υγιής επιδερμίδα στο άψε-σβήσε, με αυτό το θαυμάσιο υλικό!


Κέλλυ Νόβακ

Α-Γ-Α-Π-Ω τις diy μάσκες ομορφιάς! Είναι το αγαπημένο μου task κατά την διάρκεια της εβδομάδας! Προσπαθώ κάθε φορά να ανακαλύπτω και μια νέα φυσική μάσκα για το πρόσωπο, ανάλογα με τις ανάγκες που νιώθω ότι έχει κάθε φορά η επιδερμίδα μου.

Σήμερα λοιπόν, νιώθω ότι χρειάζεται αποτοξίνωση. Τον τελευταίο καιρό είμαι συνέχεια εκτός σπιτιού και όντας στην πόλη (ακόμη), ξέρω ότι είναι ακόμα πιο κρίσιμο να προστατέψω το δέρμα μου από τους ρύπους του περιβάλλοντος και την (πολύ) σκόνη που κυκλοφορεί στην ατμόσφαιρα. Ειδικά, τώρα το καλοκαίρι! Έτσι λοιπόν, βάλθηκα να ανακαλύψω μια φυσική και αποτοξινωτική μάσκα για το πρόσωπο, η οποία όμως να μην περιέχει άργιλο.

Πολλές αποτοξινωτικές μάσκες προσώπου τελευταία «παίρνουν» την βοήθεια του άργιλου για να προσφέρουν μια καθαρή επιδερμίδα, εγώ παρόλα αυτά, βρήκα μια εναλλακτική λύση στο «πρόσωπο» του matcha τσαγιού!

Το matcha τσάι είναι καταπληκτικό προϊόν και κατάλληλο για πιο ευαίσθητες επιδερμίδες. Προσφέρει λοιπόν, βαθύ καθαρισμό στην επιδερμίδα, όπως και ο άργιλος, χωρίς όμως να δημιουργεί ενοχλήσεις στο δέρμα. Είναι ένα θαυμάσιο υλικό για τα θέματα της ομορφιάς, το οποίο σου προτείνω ανεπιφύλακτα!

Η παρακάτω μάσκα λοιπόν, που έχει ως βάση το matcha, θα τονώσει την επιδερμίδα, θα την θρέψει και θα την αποτοξινώσει με ασφάλεια! Ό,τι δηλαδή αναζητάς το καλοκαίρι για την επιδερμίδα σου!

Για την καλοκαιρινή αποτοξινωτική μάσκα θα χρειαστείς:

1 κ.γ matcha σε σκόνη

¼ αβοκάντο

3 κ.σ μαύρη ζάχαρη

1 κ.σ μέλι

Εκτέλεση: Λιώσε με ένα πιρούνι το αβοκάντο σε ένα μπολ και έπειτα πρόσθεσε όλα τα υλικά. Ανακάτεψε πάρα πολύ καλά. Με ένα πινέλο μακιγιάζ (καθαρό), άπλωσε μια λεπτή στρώση μάσκας στο πρόσωπο. Άφησε για 10 λεπτά και καθάρισε το πρόσωπο με μια ζεστή πετσέτα προσώπου.

Διαβάστε επίσης

SUMMER IN THE CITY

6 νέα αστυνομικά βιβλία για καλοκαιρινά βράδια γεμάτα αγωνία

...ή και μεσημέρια! Η αγωνία, πάντως, είναι σίγουρη.

SUMMER IN THE CITY

Αναβάθμισε τα καλοκαιρινά σου τοπ με μια κίνηση

Χρειάζεσαι μόλις ένα αξεσουάρ για να απογειώσεις τις καλοκαιρινές σου εμφανίσεις.

SUMMER IN THE CITY

3 καλοκαιρινές τροφές που θα σου ανεβάσουν τη λίμπιντο

Από το πιάτο στο... κρεβάτι.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Σαββάτου 4 Μαΐου

Οργανώστε τις υποθέσεις σας βάζοντας προτεραιότητες σε ό,τι έχετε ανάγκη πρώτα

ΣΙΝΕΜΑ

May the 4th be with you με 20 από τις πιο ρομαντικές στιγμές Star Wars

Η αγάπη είναι μεγάλη με τον γαλαξία - απέραντη

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Το Voés Festival επιστρέφει για δεύτερη χρόνια στο Χιονοδρομικό Κέντρο Ζήρειας

Mε τους Villagers of Ionnina City, Social Waste, Γιάννη Αγγελάκα και οι 100°C, Πάνο Βλάχο, Σκιαδαρέσες, Λόγος Τιμής, LosTre, Κωσταντή Πιστιόλη, Pagan και Λεωνίδα Μπαλάφα