Skip to main content

SUMMER IN THE CITY

Το Fashion top 5 της εβδομάδας

Όλα όσα σου προτείναμε για να περάσεις ένα stylish… summer in the city αυτή την εβδομάδα!


Κέλλυ Νόβακ

Aυτό είναι το no.1 αξεσουάρ του καλοκαιριού

Μια stylish βεντάλια λοιπόν, είναι η λύση στα προβλήματά μας και αυτή που θα πάει τα looks μας, ένα βήμα παραπέρα! Αυτό το βγαλμένο σαν από άλλη εποχή, αξεσουάρ θα έχει μια θέση πάντα στην ψάθινη τσάντα σου και θα είναι η απάντηση όταν το A/C δεν δουλεύει καλά (μακριά από μας τέτοιο κακό)!

3 στιλιστικά τρικ για να κάνεις τις εμφανίσεις σου πιο… δροσερές

Οκέι, υπάρχουν μερικά πράγματα που δεν μπορώ να ανεχτώ. Είμαστε καλοκαιριάτικα στην πόλη, όλοι οι φίλοι μας είναι διακοπές και μέσα σε όλα έχει και καύσωνα! Είναι πολλά που πέφτουν μαζεμένα και σε συνδυασμό με όλα αυτά, πρέπει να θυσιάζουμε πόντους στιλ από τις εμφανίσεις μας, μιας και με τόση ζέστη που έχει δεν μπορούμε να κάνουμε τις εμφανίσεις που θα θέλαμε να κάνουμε. Ε, όχι! Ειδικά το τελευταίο δεν θα το ανεχτώ!

5 μαγιό που δεν πρέπει να λείπουν φέτος από την βαλίτσα σου

Ειδικά, φέτος το καλοκαίρι, που οι τάσεις προσφέρουν τόσο ενδιαφέρουσες προτάσεις για μαγιό μας! Και εντάξει, και τις τάσεις να μην θέλεις να ακολουθήσεις, κανένα πρόβλημα. Το θέμα είναι να πακετάρεις στην βαλίτσα των διακοπών σου φέτος, πάνω από ένα μαγιό. Μην αγχώνεσαι, δεν θα χρειαστεί να πάρεις πολλά. Όχι πάνω από πέντε. Γιατί τόσα είναι αρκετά για να περάσεις το καλοκαίρι σου. Με στιλ πάντα, τι έτσι;

Πώς να αναβαθμίσεις τα καλοκαιρινά σου τοπ με μια κίνηση

Προσωπικά, φέτος το καλοκαίρι, κάτι με έχει… πιάσει με τα κολιέ! Ξέρω ότι οι τάσεις θέλουν να κάνουμε την διαφορά με ένα ζευγάρι εντυπωσιακά σκουλαρίκια, αλλά θεωρώ ότι το ίδιο statement μπορεί να προσφέρει και ένα όμορφο μενταγιόν, μια χρυσή αλυσίδα, ένα κομψό choker.

7 λόγοι να φορέσεις ένα ασπρόμαυρο σύνολο και το καλοκαίρι

Φυσικά και λατρεύω τα prints και τα χρώματα το καλοκαίρι. Εσύ; Είτε πρόκειται για φλοράλ, μάξι φορέματα, φούστες σε bold αποχρώσεις, σύνολα σε διάφορα πολύχρωμα και ενδιαφέροντα prints… Όλα έχουν θέση στην ντουλάπα μας, αυτή την περίοδο, και κάνουν τις καθημερινές μας εμφανίσεις ενδιαφέρουσες και άκρως καλοκαιρινές!

Μπορείς λοιπόν, να μου πεις, γιατί εγώ έχω κολλήσει με τους ασπρόμαυρους συνδυασμούς; Αυτές τις δύο τόσο κλασικές αποχρώσεις που φοράμε πάρα πολύ τον χειμώνα και το φθινόπωρο; Δεν ξέρω γιατί, αλλά κατευθείαν το… χέρι μου πάει σε αυτά τα δύο χρώματα κάθε φορά που ανοίγω την ντουλάπα μου, για να ντυθώ.

Διαβάστε επίσης

SUMMER IN THE CITY

6 νέα αστυνομικά βιβλία για καλοκαιρινά βράδια γεμάτα αγωνία

...ή και μεσημέρια! Η αγωνία, πάντως, είναι σίγουρη.

SUMMER IN THE CITY

Αναβάθμισε τα καλοκαιρινά σου τοπ με μια κίνηση

Χρειάζεσαι μόλις ένα αξεσουάρ για να απογειώσεις τις καλοκαιρινές σου εμφανίσεις.

SUMMER IN THE CITY

3 καλοκαιρινές τροφές που θα σου ανεβάσουν τη λίμπιντο

Από το πιάτο στο... κρεβάτι.

Προτεινόμενα

CELEBS

Πάσχα 2024: Πού έκανε Ανάσταση η ελληνική showbiz;

Τα ελληνικά νησιά «ψήφισαν» και φέτος oi celebrities

BEAUTY TIPS

3 συχνά λάθη που κάνεις και καταστρέφεις το χρώμα των μαλλιών σου

Το ήξερες ότι αυτές οι συνήθειες επηρεάζουν τα βαμμένα μαλλιά;

CELEBS

Πεθανε ο τραγουδιστής Αντώνης Τουρκογιώργης

Ήταν ιδρυτικός μέλος του συγκροτήματος «Socrates Drunk the Conium»