Skip to main content

SUMMER IN THE CITY

Τα 5 top beauty tips της εβδομάδας

Όλα όσα σου προτείναμε για να είσαι λαμπερή όλη την εβδομάδα!


Κέλλυ Νόβακ

Δρόσισε και τόνωσε την επιδερμίδα σου αυτό το καλοκαίρι με αυτά τα face mists

Aγαπώ τα toners! Τα αγαπώ! Ό,τι εποχή κι αν είναι τα χρησιμοποιώ ευλαβικά…Είτε είναι μετά το γυμναστήριο και έχω ιδρώσει πολύ και χρειάζομαι άμεση ενυδάτωση, είτε είναι χειμώνας και η επιδερμίδα χρειάζεται έξτρα «υγρασία» (και γρήγορα), είτε είναι καλοκαίρι και θέλω να δροσίσω και να τονώσω το πρόσωπό μου και να έχω άμεσα αποτελέσματα.

Ice cream nails: Η τάση στο μανικιούρ που θα σε κάνει να… γλείφεις και τα δάχτυλά σου

Επειδή, λοιπόν, δεν μπορώ να θυσιάσω το αγαπημένο μου επιδόρπιο το καλοκαίρι, είπα να το μεταφέρω στα… νύχια μου! Αυτή την λογική είχαν και οι παρακάτω nail artists οι οποίες απ’ ότι φαίνεται λατρεύουν τόσο το παγωτό, ώστε να το μεταφέρουν στα μανικιούρ τους και δημιουργώντας την μεγαλύτερη και πιο… λαχταριστή τάση του καλοκαιριού!

6 τρικ για να δείχνεις λαμπερή αυτό το καλοκαίρι

Επίλεξε προϊόντα που προσφέρουν μια «ενυδατική» κάλυψη, όπως για παράδειγμα μια BB Crème που προσφέρει και ενυδάτωση αλλά και κάλυψη από τυχόν σημάδια ή διχρωμίες του δέρματος.

Αυτές είναι οι καλύτερες αποχρώσεις μαλλιών για αυτό το καλοκαίρι

Δεν ξέρω γιατί όταν βλέπουμε μια σταρ να φοράει ένα ρούχο ή να κάνει ένα μακιγιάζ, θέλουμε και εμείς να το υιοθετήσουμε. Περισσότερο απ’ ότι αν δούμε κάτι αντίστοιχο σε μια πασαρέλα ενός μεγάλου οίκου, πολλές φορές. Ίσως να φταίει το γεγονός ότι κάνουμε πιο εύκολα “humanizing” σε διάσημες γυναίκες, των οποίων το ποιόν γνωρίζουμε λίγο παραπάνω, απ’ όταν βλέπουμε ένα ανέκφραστο μοντέλο να ποζάρει με μια νέα τάση στο runway. Μπορούμε να ταυτιστούμε καλύτερα, νομίζω, γι’ αυτό και τόσο συχνά δείχνουμε μια φωτογραφία μιας διάσημης στην κομμώτριά μας, και της λέμε «να, αυτό το χρώμα θέλω».

H ρουτίνα ομορφιάς που πρέπει να έχεις στις διακοπές​

Όλα καλά τον χειμώνα, το φθινόπωρο και την άνοιξη. Ξέρουμε ακριβώς τι πρέπει να κάνουμε, για να έχουμε μια όμορφη και πάντα λαμπερή επιδερμίδα. Το καλοκαιράκι όμως τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά. Και οκέι, όταν είμαστε στην πόλη, όπου ίσως να είμαστε διατεθειμένες να αφιερώσουμε λίγο χρόνο παραπάνω στην ρουτίνα ομορφιάς μας. Όταν όμως είμαστε σε διακοπές, τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά. Και αυτό για τον εξής λόγο: Είμαστε διακοπές!! Θέλουμε να χαλαρώσουμε και να μην μας νοιάζει τίποτα! Και απόλυτα λογικό φυσικά!

Διαβάστε επίσης

SUMMER IN THE CITY

6 νέα αστυνομικά βιβλία για καλοκαιρινά βράδια γεμάτα αγωνία

...ή και μεσημέρια! Η αγωνία, πάντως, είναι σίγουρη.

SUMMER IN THE CITY

Αναβάθμισε τα καλοκαιρινά σου τοπ με μια κίνηση

Χρειάζεσαι μόλις ένα αξεσουάρ για να απογειώσεις τις καλοκαιρινές σου εμφανίσεις.

SUMMER IN THE CITY

3 καλοκαιρινές τροφές που θα σου ανεβάσουν τη λίμπιντο

Από το πιάτο στο... κρεβάτι.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Παρασκευής 3 Μαΐου

Ο καλύτερος οδηγός που είχατε ποτέ θα είναι για σήμερα η διαίσθησή σας

ΣΠΙΤΙ

Αυτό το Πάσχα γίνε o Jackson Pollock των αυγών!

Με πολλή φαντασία και χειροτεχνίες

BLOGS

«Δεν κάνω τίποτα αν δεν μπορώ να δώσω το 100%» David Beckham

Περισσότερο ώριμος από ποτέ απολαμβάνει όλα αυτά που πέτυχε και συνεχίζει να σκοράρει τα όνειρά του