Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Oι προβλέψεις της εβδομάδας 3-9 Οκτωβρίου 2016

Η Βιργινία Λεούση αναλύει, προβλέπει και συμβουλεύει…



H  Bιργινία Λεούση, η grande dame των προβλέψεων κοιτάζει το πλανητικό σκηνικό  και με τον δικό της μοναδικό τρόπο δίνει τις δικές της αναλύσεις  για όλα τα ζώδια την εβδομάδα που έρχεται (3-9/10) μόνο στο allyou.gr.

Η εβδομάδα ξεκινάει με τον Πλούτωνα στις 26/9 να επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω. Δείτε κατάματα την πραγματικότητα για να δώσετε τέλος σε εκκρεμότητες και ότι σας προβλημάτιζε τον τελευταίο καιρό. Παραμείνετε αισιόδοξοι και μην αποσυντονίζεστε σε ξαφνικές αλλαγές. Στις 27/9 θα περάσει και ο Άρης στον Αιγόκερω, θέση ιδανική για να κατακτήσετε υψηλούς στόχους, να γίνετε πιο δημιουργικοί και να μειώσετε ότι σας περιορίζει. Η Νέα Σελήνη στις 1/0 στο Ζυγό, με τη συμμετοχή του Πλούτωνα και του Ουρανού σε δυσαρμονία, επιβάλλει να κρατήσετε ισορροπίες σε σχέσεις, συνεργασίες και φιλίες. Επίσης, το να κρατήσετε το στόμα σας κλειστό σε κουτσομπολιά θα αποδειχθεί σωτήριο για την πορεία σας. Επηρεάζονται περισσότερο Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι. 

ΚΡΙΟΣ: Ο οικονομικός σας τομέας θα διατηρείται σε ικανοποιητικά επίπεδα και πρέπει να φροντίσετε να τον διατηρήσετε έτσι. Θα έχετε το θάρρος και τη δύναμη που χρειάζεστε για να βάλετε κάποιους δικούς σας όρους και να πείσετε για τις ικανότητές σας. Μην επιτρέψετε σε αναμνήσεις όχι και τόσο ευχάριστες να σας απομονώσουν.

ΤΑΥΡΟΣ: Βάλτε ένα πρόγραμμα βελτίωσης της υγείας σας, δώστε ιδιαίτερη προσοχή στη διατροφή σας και βρείτε μεθόδους που θα σας απαλλάξουν από βλαβερές συνήθειες και θα σας τονώσουν. Στόχος σας είναι να κατανοήσετε τους άλλους, για να μπορεί η τύχη να σας διευκολύνει στη συνέχεια με πολλούς και ποικίλους τρόπους. 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η τάση να κυριαρχήσετε σε θέσεις και απόψεις δίνει την αίσθηση στο ταίρι σας ότι δεν μπορείτε πλέον να επικοινωνήσετε με κατανόηση. Οι συναισθηματικές ανασφάλειες που σας πιάνουν συχνά δεν αποφεύγονται με τη μοναξιά. Σταματήστε να μένετε πάντα στη θεωρία και προχωρήστε σύντομα σε πράξεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κρατήστε τα έξοδά σας σε κάποιο επίπεδο και μην κάνετε περιττά ψώνια, είτε για εσάς είτε για τους άλλους. Με επιχειρηματικό δαιμόνιο και τις κατάλληλες γνωριμίες, τολμήστε να πραγματοποιήσετε τα σχέδιά σας. Εκδηλώστε τη δημιουργικότητά σας και βοηθήστε τους συνεργάτες σας για να σας στηρίξουν και αυτοί με τη σειρά τους.

ΛΕΩΝ: Δεν αποκλείεται στην εσωτερική σας διάθεση να επέμβουν και εξωτερικοί παράγοντες για να υλοποιηθεί, εσείς όμως θα πρέπει να είστε ανοιχτοί σε όλες τις προσωπικές σας ανάγκες. Η συναισθηματική απραξία θα παραδώσει τη σκυτάλη και έτσι δε θα νιώθετε ότι βρίσκεστε εκτός παιχνιδιού.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η κοινωνική σας ζωή θα είναι έντονη και θα σας προκαλέσει να αποφασίσετε ποια από τις καινούριες γνωριμίες που θα κάνετε είναι πραγματικά ενδιαφέρουσα. Εξετάστε προσεκτικά όλες τις παραμέτρους, ώστε να περάσετε όμορφες και ήσυχες μέρες. 

ΖΥΓΟΣ: Θα είστε υποχρεωμένοι να φροντίσετε τα οικονομικά που σχετίζονται μέσα την οικογένειά σας. Όσοι είστε δεσμευμένοι αποφύγετε τις μικρές περιπέτειες που μπορεί να σας τονώνουν, αλλά ο σύντροφός σας δε θα είναι έτοιμος να δεχτεί κάτι τέτοιο. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Φιλοσοφήστε και μελετήστε τις ιδιαιτερότητες των άλλων γύρω σας, καθώς μόνο έτσι θα έχετε την απάντηση και συγχρόνως θα μπορέσετε να δεχτείτε μερικά από αυτά που σας εκνευρίζουν. Μπορεί θεωρητικά να τα δέχεστε, αλλά στην πράξη εξαντλείται γρήγορα η υπομονή σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Βρείτε ισορροπία ανάμεσα στην προσωπική σας ζωή και τις άλλες υποχρεώσεις που έχετε και μην εγκαταλείψετε τον τομέα του έρωτα τόσο εύκολα, θεωρώντας ότι πάντα θα υπάρχει κάποιος που θα σας θαυμάζει και θα θέλει να μείνει μαζί σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Προτιμήστε να ανανεώσετε τη σχέση σας και φροντίστε το σύντροφό σας περισσότερο, όχι για να τον πείσετε για τα συναισθήματα που τρέφετε για το πρόσωπό του, αλλά γιατί πιστεύετε ότι αυτή η σχέση έχει ακόμα να σας δώσει πολλά θετικά στοιχεία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ακόμα και αν κάνετε μια εξαρτημένη εργασία η μέρα σας βοηθά ποικιλοτρόπως να γίνετε πιο αποδοτικοί και σαφώς πιο ανεξάρτητοι. Ίσως η τρέχουσα βδομάδα μέρα να είναι από τις πιο ενδεδειγμένες για να πάρετε αποφάσεις αλλά και για να τολμήσετε ενέργειες που έχουν σκοπό τη βελτίωση των οικονομικών σας.

ΙΧΘΥΣ: Οι ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν για να καλυτερεύσετε τα έσοδά σας θα είναι πολλές, γι’ αυτό αναζητήστε το σωστό τρόπο αποταμίευσης, ώστε να μπορέσετε αργότερα να αγοράσετε ένα σπίτι ή κάποιο άλλο υλικό αντικείμενο που χρειάζεστε.

virginia.jpg

Άστρα από Βιργινία Λεούση Γρηγορίου Λαμπράκη 109- Πασαλιμάνι Πειραιάς
Τηλ. Επικοινωνίας: 210-4131584  / 210-4117422 / 210-4222828 (φαξ) / 6932-232132
Δυνατότητα πρόβλεψης μέσω τηλεφώνου ή skype, για περιφέρεια, εξωτερικό και όσους δεν έχουν τη δυνατότητα προσωπικής επαφής.
E-mail: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Site: www.virginialeousi.com

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 28 Μαρτίου

Δείξτε τη δυναμικότητά σας τολμώντας μικρές αλλαγές για αρχή

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς θα επηρεαστεί το ζώδιό σας από την εποχή του Κριού

Είναι μια εποχή νέων ξεκινημάτων.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.