Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Oι προβλέψεις της εβδομάδας 17-23 Οκτωβρίου

Η Βιργινία Λεούση αναλύει, προβλέπει και συμβουλεύει…



H  Bιργινία Λεούση, η grande dame των προβλέψεων κοιτάζει το πλανητικό σκηνικό  και με τον δικό της μοναδικό τρόπο δίνει τις δικές της αναλύσεις  για όλα τα ζώδια την εβδομάδα που έρχεται (17-23/10) μόνο στο allyou.gr.

Στις 18 η Αφροδίτη περνάει στον Τοξότη, κάνοντάς σας κοινωνικούς, αυτόνομους, και πιο αντικειμενικούς σε ό,τι θα συμβαίνει γύρω σας. Θα είστε σε διαρκή αναζήτηση ώστε να πετύχετε το καλύτερο δυνατό και αυτό θα σας προσθέσει πόντους τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Στις 20 ο Ερμής στο Ζυγό σε αντίθεση με τον Ουρανό ανάδρομο στον Κριό, είναι ακατάλληλη όψη για αγορές ή για να εφαρμόσετε σχέδια. Επίσης αποφύγετε να πάρετε αποφάσεις, ειδικά αν θα αφορούν τα επαγγελματικά σας.

ΚΡΙΟΣ: Θα ζήσετε ενδιαφέρουσες εμπειρίες με αλλαγές και προτάσεις. Τα προβλήματα που υπήρχαν θα εξακολουθούν να υφίστανται αφού δεν προνοήσατε για την άμεση αντιμετώπισή τους, αλλά με σύνεση και υπομονή στη διαχείρισή τους, θα βρείτε τις επιθυμητές λύσεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Ο μόνος σας βασικός πονοκέφαλος θα είναι οι καθυστερήσεις σε χρήματα που ήταν προ των πυλών να τα εισπράξετε. Μη βιαστείτε να κάνετε επενδύσεις και αγορές, γιατί πρέπει να λάβετε υπόψη πριν κινηθείτε τους αστάθμητους παράγοντες. Εάν διαχειρίζεστε υποθέσεις άλλων προσώπων, φροντίστε να είστε γνώστες των δεδομένων.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Βάλτε σαν στόχο την ασφάλεια της εργασίας και της πορείας σας χωρίς απώλειες. Ύστερα από διάφορες συγκυρίες ο ψυχικός δεσμός με το σύντροφό σας, ισχυροποιείται και όλα δείχνουν ότι επιβραβεύετε τη συντροφικότητα. Δώστε λύσεις στα επαγγελματικά σας θέματα, αλλά φροντίστε να είστε αντικειμενικοί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Βοηθήστε έναν καλό σας φίλο, κατανοώντας τις ευαισθησίες και τις αδυναμίες του. Ακούστε το ένστικτό σας που σας λέει να σκύψετε πάνω από ένα οικογενειακό θέμα. Για να μη βρεθείτε προ εκπλήξεων, περιορίστε τις παρορμητικές ενέργειες. Μην απογοητεύεστε από τα έξοδα που βλέπετε να ξεπηδούν καθημερινά, όλα θα φτιάξουν.

ΛΕΩΝ: Μην παραπονιέστε γιατί οι αλλαγές που γίνονται έχουν ως αφετηρία τη δική σας συμπεριφορά. Η επέκταση των επαγγελματικών σας σχεδίων, θα σας προβάλλει έντονα στο χώρο σας. Βρείτε χρόνο για ξεκούραση και χαλάρωση, εάν νιώθετε πως η καθημερινότητα σας έχει αποδυναμώσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι απαντήσεις που περιμένετε θα καθυστερήσουν, γι’ αυτό μην πιέζετε ανθρώπους και καταστάσεις. Απαντήστε στον εαυτό σας τι πραγματικά ζητάτε από τη ζωή, καθώς η εύνοια και η έμπνευση συναντιούνται και συνδέονται μεταξύ τους μ’ ένα πολύ χειροπιαστό τρόπο. Ενεργήστε αποφασιστικά στο να ξεκαθαρίσετε εκκρεμότητες.

ΖΥΓΟΣ: Φροντίστε να είστε ήρεμοι και προνοητικοί, χωρίς να στηρίζεστε στην εύνοια της τύχης ή την βοήθεια των άλλων. Επεξεργαστείτε τις απόψεις των άλλων πριν μιλήσετε και επωφεληθείτε από μία νέα γνωριμία, χωρίς να πάρετε ρίσκα ή να τολμήσετε παρακινδυνευμένες επενδύσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ίσως να έχει έρθει η ώρα να σταματήσετε να είστε επίμονα σταθεροί στον έρωτά σας για κάποιο άτομο εάν εκείνο έχει σταματήσεις να σας αγαπά ή να σας είναι πιστό. Όπως και να έχει ο έρωτας θα βρίσκεται στο στόχαστρο μιας σκόπιμης διαδικασίας, που θα αλλάξει τη ροή της ζωής σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Τα γεγονότα που θα τρέχουν δεν ήταν προβλέψιμα από εσάς, άρα είναι πολύ πιθανόν να εμφανιστούν δυσκολίες στην πορεία της σχέσης σας που ίσως δε θα υπολογίσετε εγκαίρως. Στη ζωή των περισσοτέρων από εσάς θα γίνει ένα γενικό ξεκαθάρισμα και θα αρχίσει μια εποχή ερωτικής αποκατάστασης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Σε σας μένει το βάρος και η ευθύνη της μεγάλης απόφασης, την οποία ακόμα και αν την πάρετε σιωπηλά, αργά ή γρήγορα είναι βέβαιο πως θα πρέπει να την εκτελέσετε. Φυσικά υπάρχουν και οι περιπτώσεις εκείνων που θα επηρεαστούν λίγο και θα το δυσάρεστο θα ξεπεραστεί ευκολότερα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Όσα συμβούν τώρα θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην πορεία της σχέσης σας, παλιάς ή καινούριας, αλλά δυστυχώς δε θα αποφύγετε να προβάλετε το εγώ σας με σκοπό να προχωρήσετε σε κάτι που πηγάζει από μέσα σας και εκφράζει τις ενστικτώδεις ανάγκες σας στην αρένα του ερωτικού ανταγωνισμού.

ΙΧΘΥΣ: Όσοι αρκεστείτε σε εφήμερες σχέσεις πάρτε μέτρα ασφαλείας από κάθε άποψη, καθώς η ερωτική σας ζωή αρχίζει να αποκτά μεγάλο ενδιαφέρον. Οι δεσμευμένοι δεν είναι ανάγκη να φορτωθείτε στην πλάτη σας τις έννοιες, αλλά ούτε να τις αφήσετε στο σύντροφό σας. Φροντίστε ή να τις μοιραστείτε ή να τις ξεπεράσετε μαζί.

virginia.jpg

Άστρα από Βιργινία Λεούση Γρηγορίου Λαμπράκη 109- Πασαλιμάνι Πειραιάς
Τηλ. Επικοινωνίας: 210-4131584  / 210-4117422 / 210-4222828 (φαξ) / 6932-232132
Δυνατότητα πρόβλεψης μέσω τηλεφώνου ή skype, για περιφέρεια, εξωτερικό και όσους δεν έχουν τη δυνατότητα προσωπικής επαφής.
E-mail: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Site: www.virginialeousi.com

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ποιες red flags μπορεί να κρύβει σύμφωνα με το ζώδιό του

Οι μεγαλύτερες κόκκινες σημαίες κάθε ζωδίου

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα

Προτεινόμενα

ΥΓΕΙΑ

Δυσκολεύεσαι να κοιμηθείς, αυτή η ρουτίνα θα σε βάλει για ύπνο

H ρουτίνα ύπνου ενός κλινικού ψυχολόγου μπορεί να σε βοηθήσει να κοιμηθείς ένα γεμάτο 8ωρο

CELEBS

Διαζύγιο για τον Νικόλαο και την Τατιάνα Μπλάτνικ

Χωρίζουν μετά από 14 χρόνια γάμου