Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Oι προβλέψεις της εβδομάδας 12- 19 Δεκεμβρίου

Η Βιργινία Λεούση αναλύει, προβλέπει και συμβουλεύει…



H  Bιργινία Λεούση, η grande dame των προβλέψεων κοιτάζει το πλανητικό σκηνικό  και με τον δικό της μοναδικό τρόπο δίνει τις δικές της αναλύσεις  για όλα τα ζώδια την εβδομάδα που έρχεται (12/12- 19/12) μόνο στο allyou.gr.

Στις 12 ο Ήλιος στον Τοξότη σε τρίγωνο με τον Ουρανό ανάδρομο στον Κριό, ευνοεί επαγγελματικές αλλαγές, συνεργασίες και επαφές. Η έμπνευσή σας θα χτυπήσει κόκκινο, βοηθώντας να υλοποιήσετε σχέδια ευκολότερα. Η Πανσέληνος πραγματοποιείται στις 14 στον άξονα Διδύμων- Τοξότη, με τη συμμετοχή του Ποσειδώνα και του Κρόνου. Θα υπάρξουν ανακατατάξεις και αλλαγές που θα επηρεάσουν την καθημερινότητά σας. Επηρεάζονται περισσότερο Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύς.

ΚΡΙΟΣ: Σίγουρα το γνώριμο παιχνίδι σας για φλερτ συνεχίζει να σας συναρπάζει, αλλά απ’ ότι φαίνεται ήρθε η στιγμή να σκεφτείτε πιο ώριμα την ερωτική σας ζωή, αφού έχει αρχίσει να σας φοβίζει το γεγονός ότι δεν υπάρχει κάτι πολύ σταθερό και δεδομένο δίπλα σας ή ακόμα και να υπάρχει, μπορεί να μη σας καλύπτει όσο θα θέλατε εσείς. 

ΤΑΥΡΟΣ: Κατανοήστε τις ανάγκες των ανώτερων σας στον εργασιακό χώρο και μην υποκύπτετε στις κρίσεις του συντρόφου σας. Μην αφήνετε πάντα στους άλλους τα περιθώρια να σας κατευθύνουν, πρέπει να πάρετε και οι ίδιοι αποφάσεις. Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Εάν οι απόψεις ενός συνεργάτη σας φανούν εκκεντρικές, μιλήστε του διπλωματικά. Μια νέα γνωριμία που θα έρθει θα σας βγάλει από τα καθημερινά και τα τετριμμένα. Βρείτε χρόνο να δείτε τα θέματα που σας απασχολούν και να προετοιμαστείτε κατάλληλα. Μη βιαστείτε να ελέγξετε όλες τις παραμέτρους ενός προβλήματος που σας απασχολεί καιρό τώρα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Όταν επιβάλετε κάποιους κανόνες πρέπει εσείς πρώτοι να φροντίζεται να τηρούνται σωστά. Οι σχέσεις εμπιστοσύνης με τους συνεργάτες σας αρχίζουν σταδιακά να βελτιώνονται. Στις δυσκολίες που εμφανίζονται στο προσκήνιο, ακούστε τη διαίσθησή σας. Εάν για να ακούτε το ένστικτό σας πρέπει να φτάνετε στα άκρα, καλύτερα αποφύγετε το.

ΛΕΩΝ: Στηρίξτε τις πρωτοβουλίες του συντρόφου σας δείχνοντας εμπιστοσύνη στις επιλογές που κάνει. Δεν έχει όρεξη για καυγάδες και εσείς με τον τρόπο σας προκαλείτε κτητικές τάσεις και εντάσεις. Θα πρέπει να προσαρμοστείτε στους γρήγορους ρυθμούς που απαιτούν οι δραστηριότητές σας. Οι ανοιχτές συζητήσεις θα σας χαλαρώσουν, γι’ αυτό βάλτε σε τάξη τα θέματα που σας απασχολούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Για να επιβάλλετε τις απόψεις σας δε χρειάζεται να απορρίπτετε τις ιδέες των άλλων. Προσπαθήστε να είστε σωστοί απέναντι στους άλλους, καθώς οι τύψεις δεν οδηγούν πουθενά. Ήρθε η στιγμή να δείξετε το ενδιαφέρον σας σε ένα αγαπημένο σας φίλο που έχετε παραμελήσει.

ΖΥΓΟΣ: Μην ψάχνετε απεγνωσμένα τη χρυσή τομή στις σχέσεις σας, γιατί το τέλειο δεν υπάρχει πουθενά. Υπάρχει το ενδεχόμενο σήμερα να σας αναστατώσει ένα γοητευτικό χαμόγελο. Ζήστε το σήμερα όσο καλύτερα μπορείτε μια και ο φόβος δε σας βοηθάει να ζήσετε το παρόν. Τολμήστε να προβείτε σε αλλαγές που οι άνθρωποι που σας περιβάλλουν δε φαντάζονται.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην παραδώσετε εργασίες που απαιτούν προσεκτικούς χειρισμούς σε ανίδεους ανθρώπους. Δρομολογήστε τις υποθέσεις σας που εκκρεμούν εδώ και καιρό μία-μία χωρίς βιασύνες. Μην ασκείτε μονίμως έντονη κριτική στους φίλους και στα αγαπημένα σας και τους αποδοκιμάζετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος. Πρέπει να το πάρετε απόφαση πως δε γίνεται να συμφωνείτε πάντα και με όλους. Βρείτε χρόνο για τον εαυτό σας και απομακρυνθείτε από την καθημερινότητά που σας πνίγει. Εκτονώστε τα νεύρα σας κάνοντας κάποιο σπορ και όχι πάνω σε άτομα που δε φταίνε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα μπορέσετε να ξεπεράσετε τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε μόνο αν αφήσετε να δουλέψει η λογική σας. Μην είστε απαισιόδοξοι και αν είστε μόνοι αναζητήστε το άλλο σας μισό. Με το να είστε απόμακροι και ψυχροί με τους γύρω σας δε σας κάνει να φαίνεστε καλύτεροι στα μάτια τους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Προβείτε σε κάθε είδους παραχωρήσεις στα αιτήματα που υπάρχουν γύρω σας, καθώς θα αποδεσμευτείτε στην ουσία από τις σχέσεις που αρχίζουν να ανήκουν στο παρελθόν. Μη διαιωνίζετε κάτι που έχει τελειώσει, επειδή θέλετε να αφήνετε χρόνο στους άλλους να δουν ότι δεν υπάρχει ελπιδοφόρο μέλλον και να πάρουν από μόνοι τους τις αποφάσεις.

ΙΧΘΥΣ: Βγείτε αλώβητοι από τα συναισθηματικά σας μπλοκαρίσματα και μη σας πιάνει απόγνωση όταν βρίσκεστε σε αδιέξοδο, αλλά γυρίστε σελίδα σε ατέρμονους προβληματισμούς. Προλάβετε καταστάσεις αντί να σας προλαβαίνουν αυτές, νιώθοντας περισσότερο αυτοδύναμοι και λιγότερο ευάλωτοι

virginia.jpg

Άστρα από Βιργινία Λεούση Γρηγορίου Λαμπράκη 109- Πασαλιμάνι Πειραιάς
Τηλ. Επικοινωνίας: 210-4131584  / 210-4117422 / 210-4222828 (φαξ) / 6932-232132
Δυνατότητα πρόβλεψης μέσω τηλεφώνου ή skype, για περιφέρεια, εξωτερικό και όσους δεν έχουν τη δυνατότητα προσωπικής επαφής.
E-mail: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Site: www.virginialeousi.com

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 28 Μαρτίου

Δείξτε τη δυναμικότητά σας τολμώντας μικρές αλλαγές για αρχή

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς θα επηρεαστεί το ζώδιό σας από την εποχή του Κριού

Είναι μια εποχή νέων ξεκινημάτων.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.