Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Oι προβλέψεις της εβδομάδας 19- 25 Δεκεμβρίου

Η Βιργινία Λεούση αναλύει, προβλέπει και συμβουλεύει…



H  Bιργινία Λεούση, η grande dame των προβλέψεων κοιτάζει το πλανητικό σκηνικό  και με τον δικό της μοναδικό τρόπο δίνει τις δικές της αναλύσεις  για όλα τα ζώδια την εβδομάδα που έρχεται (19/12- 25/12) μόνο στο allyou.gr.

Στις 19 ο Άρης περνάει στους Ιχθύς, βάζοντας μπροστά συναίσθημα και ευαισθησία, αλλά μειώνοντας την αυτοπεποίθηση. Ίσως χρειαστεί να πιέσετε τον εαυτό σας για να πάρετε αποφάσεις, αφού οι γύρω σας θα βρίσκουν εύκολα την αχίλλειο πτέρνα σας. Στις 19 και ο Ερμής σε ανάδρομη πορεία στον Αιγόκερω, δημιουργεί καθυστερήσεις, παρανοήσεις, παρεξηγήσεις αλλά και στασιμότητα σε σχέδια και στόχους. Μην πιέσετε καταστάσεις ειδικά σε ότι θα αφορά επαγγελματικά και οικονομικά θέματα. Στις 24 ο Κρόνος σε τρίγωνο με τον Ουρανό ανάδρομο στον Κριό, φέρνει απρόσμενες αλλαγές στην καθημερινότητα, αλλά και ευκαιρίες. Διαχωρίστε τι σας συμφέρει και τι όχι και πράξτε με σύνεση. Στις 25 η Αφροδίτη στον Υδροχόο σε τρίγωνο με το Δία στο Ζυγό, σε εξάγωνο με τον Ουρανό ανάδρομο στον Κριό και σε εξάγωνο με τον Κρόνο στον Τοξότη, αυξάνει τον ερωτισμό και τη γοητεία, όπως και τις εκπλήξεις και τα απρόοπτα. Κατά κανόνα δεν πρόκειται να δυσαρεστηθείτε, εφόσον διατηρήσετε τις ισορροπίες και το ακέραιο του χαρακτήρα σας σε προτάσεις για συνεργασία.

ΚΡΙΟΣ: Η συναισθηματική σας φόρτιση για καταστάσεις του παρελθόντος που επανεμφανίζονται απρόσμενα στη ζωή σας είναι μια ακόμα εμπειρία για εσάς, αλλά μην αφήσετε να σας πνίγει το συναίσθημα. Δώστε χρόνο στους άλλους να σας αποδείξουν την αγάπη τους και μην είστε υπερβολικοί.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι διασυνδέσεις σας θα είναι αρκετά αποδοτικές και καλά θα κάνετε να μην αφήσετε τους άλλους να χρησιμοποιούν τις δικές σας γνωριμίες και να σας βάζουν στο περιθώριο. Πολύ κακώς πιστεύετε ότι είστε υπέρ του δέον συγκεντρωτικοί και μπορείτε να τα κάνετε όλα μόνοι σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην αφήνετε να αιωρούνται υπονοούμενα σε βάρος σας χωρίς να αμύνεστε. Η μεγαλοψυχία που πιθανώς να δείξετε μπορεί να λειτουργήσει αρνητικά στο δικό σας ψυχισμό. Μάθετε να διαπραγματεύεστε σωστά με τους ανταγωνιστές σας στον επαγγελματικό χώρο. Μην είστε ευκολόπιστοι και γίνετε στόχος αυτών που καραδοκούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μετριάστε την έπαρσή σας και λειτουργήστε ψύχραιμα ως καταλύτες κάποιων συζητήσεων, ασκώντας θετική επιρροή σε τελικές συμφωνίες που θα σας ζητηθεί να προχωρήσετε. Μην έχετε τύψεις για πράγματα που σας φορτώνουν άλλοι και τα βάζετε με τον εαυτό σας.

ΛΕΩΝ: Για να υλοποιήσετε πολλές ιδέες και επιθυμίες σας και να μείνουν όλοι ευχαριστημένοι, πρέπει να κάνετε σύμπραξη με άτομα που έχουν την ίδιες ιδεολογικές πεποιθήσεις με εσάς. Για να μην πλήξετε από ανία, φροντίστε να κάνετε παρέα με ενδιαφέροντα άτομα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η ανάγκη σας για επικοινωνία είναι μεγάλη και αποφασίζετε να ξεδιαλύνετε κάποιες αντιπαραθέσεις. Κρατήστε τις απαραίτητες ισορροπίες και μην αφήσετε το συναίσθημα να σας παρασύρει. Η κρίση ειλικρίνειας ενός δικού σας προσώπου θα σας βοηθήσει να εξηγήσετε στάσεις που δεν καταλαβαίνατε.

ΖΥΓΟΣ: Ο δογματισμός δε σας οδηγεί πουθενά, αλλά ανατρέπει τα αποτελέσματα που θέλετε να πετύχετε και σας βγάζει από τους στόχους σας. Το μόνο που καταφέρνετε είναι να χάνετε την ουσία των πραγμάτων. Για να αποφύγετε τις αποδοκιμασίες από τους γύρω σας, σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι προσπάθειές που κάνετε για να επεκταθείτε επαγγελματικά σε συνδυασμό με κάποιες θετικές εξελίξεις, θα είναι λυτρωτικές και θα σας βγάλουν από τα αδιέξοδά σας. Εάν θέλετε να κατέχετε την πρώτη θέση στον επαγγελματικό σας χώρο, αναλάβετε τις ευθύνες σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εάν θέλετε πραγματικά να δείτε κάποια φιλόδοξα σχέδιά σας να παίρνουν σάρκα και οστά, κάντε τους κατάλληλους ελιγμούς. Οι ευκαιρίες που θα έρθουν θα είναι ιδιαιτέρως δελεαστικές. Μην απογοητεύεστε από τους ανθρώπους που συναναστρέφεστε, ότι είχαν σας το έδωσαν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι επιφυλάξεις που διατηρείτε για κάποιες μακροχρόνιες εργασιακές σχέσεις, θα σας δώσουν την ευκαιρία να έχετε μια πιο αντικειμενική αντιμετώπιση σε πρόσωπα και καταστάσεις. Όπως βρίσκετε χρόνο για να βάλετε τάξη στα συρτάρια σας, έτσι βρείτε και για τις σκέψεις σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ο φόβος για τις αλλαγές που θέλετε αλλά και για αυτές που είστε αναγκασμένοι να κάνετε, ίσως σας βάλει στη διαδικασία της οπισθοχώρησης, όμως, πριν ξεκινήσετε ξανασκεφτείτε το. Μπορεί ο χρόνος να είναι χρήμα, αλλά πρέπει να τον χρησιμοποιείτε και για τις πνευματικές σας ανάγκες.

ΙΧΘΥΣ: Επικεντρωθείτε σε θέματα που απαιτούν από εσάς λεπτομέρεια και αφοσίωση. Ίσως να μην είστε ακόμα έτοιμοι να κάνετε συγκεκριμένες αντιπροτάσεις, αλλά τουλάχιστον φροντίστε το. Για να νιώσετε πιο ξεκούραστοι δώστε πρωτοβουλίες και στους συνεργάτες σας.

virginia.jpg

Άστρα από Βιργινία Λεούση Γρηγορίου Λαμπράκη 109- Πασαλιμάνι Πειραιάς
Τηλ. Επικοινωνίας: 210-4131584  / 210-4117422 / 210-4222828 (φαξ) / 6932-232132
Δυνατότητα πρόβλεψης μέσω τηλεφώνου ή skype, για περιφέρεια, εξωτερικό και όσους δεν έχουν τη δυνατότητα προσωπικής επαφής.
E-mail: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Site: www.virginialeousi.com

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 18 Απριλίου

Τα εμπόδια που βρίσκονταν στον δρόμο σας θα αρχίσουν να απομακρύνονται

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς η εποχή του Ταύρου θα επηρεάσει κάθε ζώδιο

Τι θα φέρει η δυναμική εποχή του Ταύρου στο ζώδιό σας

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα

BLOGS

Σε ένα biopic για τον Frank Sinatra δια χειρός Martin Scorsese φημολογείται ότι θα παίξει ο Leonardo DiCaprio

Και το ίδιο ισχύει για την Jennifer Lawrence, που θα υποδυθεί κατά πάσα πιθανότητα τη δεύτερη σύζυγο του Sinatra, την ηθοποιό Ava Gardner

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Nalyssa Green επιστρέφει με το νέο της single, «Όλα Τα Πάρτυ Του Κόσμου»

Από τον επερχόμενο δίσκο της με τίτλο Πολύ Καλή Στα Πάρτυ