Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Η αστρολογική συμβουλή της εβδομάδας 6 - 12/2

Η Βιργινία Λεούση αναλύει, προβλέπει και συμβουλεύει…



H  Bιργινία Λεούση, η grande dame των προβλέψεων κοιτάζει το πλανητικό σκηνικό και με τον δικό της μοναδικό τρόπο δίνει τις δικές της αναλύσεις για όλα τα ζώδια, την εβδομάδα που έρχεται (6-12/2), μόνο στο allyou.gr.

Στις 6 ο Δίας σε ανάδρομη πορεία στο Ζυγό, φέρνει δοκιμασίες σε καθημερινά θέματα, σχέδια και στόχους. Πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη σημασία στη λεπτομέρεια και να προστατεύσουμε τα κεκτημένα σας. Κρατηθείτε μακριά από καταχρήσεις καθώς θα είστε επιρρεπείς, ενώ οι τάσεις απληστίας θα προκαλέσουν προβλήματα αν δεν περιοριστούν. Επηρεάζονται περισσότερο τα παρορμητικά ζώδια (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερος). Στις 7 ο Ερμής περνάει στον Υδροχόο, ενισχύοντας τη δημιουργικότητα και κάνοντάς σας πιο τολμηρούς. Καλλιεργήστε τις δυνατότητές σας, χωρίς να απομακρυνθείτε από τα τρέχοντα θέματα ή την καθημερινότητά. Συνδυάστε τη γνώση με καθετί καινούριο, κρατώντας ζωντανές τις επαφές με τους γύρω σας. Στις 9 ο Ήλιος στον Υδροχόο σε εξάγωνο με τον Ουρανό στον Κριό, φέρνει ευκαιρίες και αλλαγές θετικές χωρίς να λείπει το απρόοπτο. Προσαρμοστείτε στα νέα δεδομένα και εκμεταλλευτείτε τις υπάρχουσες καταστάσεις προς όφελός σας. Στις 10 ο Ερμής στον Υδροχόο  σε εξάγωνο με την Αφροδίτη στον Κριό φέρνει ενδιαφέρουσες συζητήσεις και συναντήσεις. Θα υπάρχει ηρεμία και καλή διάθεση, ώστε να βγείτε με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Στις 11 πραγματοποιείται Σεληνιακή έκλειψη μαζί με την Πανσέληνο στο Λέοντα. Σηματοδοτεί εντάσεις, άσχημες σκέψεις και σκληρά λόγια, ενώ πυροδοτεί κρίσεις και ρήξεις στο συναισθηματικό τομέα. Αποφύγετε κινδύνους και παγίδες σε οικονομικό επίπεδο. Κρατήστε τις ισορροπίες σε επαγγελματικό επίπεδο και μην προβείτε σε ακραίες αλλαγές που δεν έχουν μελετηθεί με κάθε λεπτομέρεια. Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του σταθερού σταυρού (Ταύρο, Λέων, Σκορπιό, Υδροχόο) του 3ου δεκαημέρου. Την ίδια μέρα ο Ήλιος στον Υδροχόο κάνει τρίγωνο με το Δία σε ανάδρομη πορεία στο Ζυγό, αυξάνοντας την αυτοπεποίθηση και την αισιοδοξία και βοηθώντας σε νομικές υποθέσεις που έχουν συλλεχθεί οι σωστές πληροφορίες. 

ΚΡΙΟΣ: Η μέρα θα σας βοηθήσει να επεξεργαστείτε με λιγότερη πίεση τα δεδομένα και τις καταστάσεις, να μετρήσετε τα υπέρ και τα κατά και αν χρειαστεί να επανατοποθετηθείτε απέναντι στη σχέση με το σύντροφό σας ή τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Βγείτε έξω με οικείους και γνώριμους ανθρώπους. 

ΤΑΥΡΟΣ: Θα έχετε την ευκαιρία να τους πείσετε για τις αλλαγές που έχουν γίνει στις πεποιθήσεις σας και αυτό θα σας απαλλάξει από ένα βάρος. Για να έχετε πολλές κατακτήσεις πρέπει να είστε αυθόρμητοι, γλυκείς και η λογική σας να μην κατευθύνει όλες τις κινήσεις σας ή να καταλήγει σε σενάρια που μπορεί να είναι απατηλά. Η υπομονή σας θα ανταμειφθεί με αρκετές ευκαιρίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Δε χρειάζεται να γίνετε πιεστικοί ή απαιτητικοί με τους γύρω σας. Θα πάρετε απλόχερα αυτά που ζητάτε αλλά και άλλα τόσα που δεν περιμένατε. Τα γεγονότα θα τρέχουν πριν από εσάς και μπορείτε τώρα να κάνετε τους ελιγμούς σας όσοι έχετε μακροχρόνια σχέση και να περάσετε τα μηνύματα που θέλετε, ώστε να νιώσετε πιο ελεύθεροι όσο αφορά τις νέες σας δραστηριότητες. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Παρόλο που απ’ ότι φαίνεται δε θα απαλλαγείτε οριστικά από τα βάσανά σας, θα μπορέσετε να βοηθηθείτε αποτελεσματικά και τα περιθώρια βελτίωσης που θα έχετε θα είναι αρκετά μεγάλα. Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική. Αποφύγετε παρακινδυνευμένες επιλογές που μπορούν να σας βλάψουν ποικιλοτρόπως.

ΛΕΩΝ: Θα υπάρξουν ευκαιρίες για να νιώσετε ψυχικά καλυμμένοι και να βρείτε τρυφερή ανταπόκριση στις λεπτές σας ευαισθησίες. Η ευελιξία σας στα χαριτωμένα φλερτ, θα κερδίσει όλο και περισσότερους θαυμαστές και εκ των πραγμάτων θα ξεκινήσει ένας κύκλος από άτομα που φαίνεται πως θα νιώθουν τις ανάγκες σας και θα συμμερίζονται τις ανησυχίες σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Συνεργασίες, συνεταιρισμοί, αλλά και πάσης φύσεως συμπράξεις οικονομικού τομέα, με σωστές κινήσεις θα καταλήξουν προς όφελός σας. Λιγότερο ευάλωτοι πλέον για καινούριες γνωριμίες, θα θέλετε να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα με κάθε τρόπο και θα είστε περισσότερο ανοιχτοί στις προσκλήσεις. Σαφώς, θα παραπονιέστε όλο και λιγότερο για την τύχη σας.

ΖΥΓΟΣ: Χαμογελάστε καθώς είστε πολύ κοντά στο να δείτε πολλές επιθυμίες σας να παίρνουν σάρκα και οστά. Για εσάς ως επί το πλείστον θα προέχει η σταθερότητα της συναισθηματικής σας ισορροπίας, μια που αυτό που σας κυριαρχεί και συνήθως σας καθοδηγεί είναι το συναίσθημα που καθορίζει τις μεταπτώσεις τις διάθεσής σας για αρκετές πτυχές της καθημερινότητάς σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Σκεφτείτε καλά και ξανά αυτά που θα σας δώσουν ώθηση στην εργασία σας αλλά και μεγαλύτερη ικανοποίηση σε εσάς. Αποκομίστε θετικά ερεθίσματα μέσα από συζητήσεις, διαπιστώσεις ή προτροπές ατόμων που σας συμπαθούν και σας πιστεύουν, ώστε να μπορέσετε να αξιοποιήσετε με αποτελεσματικό τρόπο τα χαρίσματα και τις ικανότητές σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Θα βοηθηθείτε αρκετά στο να συλλάβετε το πραγματικό νόημα των επαγγελματικών σας αλλά και κάποιων πολύ σημαντικών σχέσεών σας. Πάρετε σοβαρές και επιτυχημένες αποφάσεις που το αποτέλεσμά τους θα φανεί στο μέλλον. Η ψυχική σας κούραση θα μειωθεί αρκετά, ενώ τα άτομα που θα σας πλαισιώνουν θα τραβούν όλη την αρνητική ενέργεια με τη θετική επιρροή τους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δεν αποκλείεται εντελώς απρόσμενα να ξεκινήσετε ερωτικές σχέσεις, αφού θα νιώθετε πως υπάρχει γόνιμο έδαφος για να παραδοθείτε, χωρίς να αντιστέκεστε από το φόβο πως μπορεί να πληγωθείτε για μια ακόμα φορά. Η παιχνιδιάρικη διάθεσή σας θα συμπλέει με αυτά που θα νιώθετε, ενώ παράλληλα θα αισθάνεστε και πιο έτοιμοι να διεκδικήσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Φροντίστε να μην το παρακάνετε με τις προσωπικές σας φιλοδοξίες. Ανοίξτε συζήτηση εφ’ όλης της ύλης με το σύντροφό σας και μη το βάλετε στα πόδια. Πρέπει να συζητήσετε αφού εμμέσως πλην σαφώς θα σας δοθεί η ευκαιρία να προβάλετε συγκεκριμένους λόγους από την πλευρά σας.

ΙΧΘΥΣ: Εκφράστε τις επιθυμίες σας με εναλλακτικές επιλογές και εφαρμόστε τις με το μικρότερο τίμημα. Βγάλτε από πάνω σας την τάση που έχετε να δημιουργείτε γύρω σας συνεχώς υποχρεώσεις που δε σας αφήνουν προσωπικό χώρο για να σκεφτείτε και να πάρετε αποφάσεις, μόνο και μόνο για να ξεφεύγετε από τις δύσκολες στιγμές.

virginia.jpg

Άστρα από Βιργινία Λεούση Γρηγορίου Λαμπράκη 109- Πασαλιμάνι Πειραιάς
Τηλ. Επικοινωνίας: 210-4131584  / 210-4117422 / 210-4222828 (φαξ) / 6932-232132
Δυνατότητα πρόβλεψης μέσω τηλεφώνου ή skype, για περιφέρεια, εξωτερικό και όσους δεν έχουν τη δυνατότητα προσωπικής επαφής.
E-mail: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Site: www.virginialeousi.com

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ποιο ζώδιο παιδεύει πιο πολύ το ταίρι του όταν είναι σε σχέση

Ο βαθμός δυσκολίας του στις σχέσεις, με βάση το ζώδιό σου

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 28 Μαρτίου

Δείξτε τη δυναμικότητά σας τολμώντας μικρές αλλαγές για αρχή

Προτεινόμενα

ASK THE EDITOR

Peach Perfect: Γιατί να υιοθετήσεις τις ροδακινί αποχρώσεις στο μακιγιάζ σου αυτή την άνοιξη

Και τέσσερις επιλογές προϊόντων από τη beauty editor του AllYou που θα απογειώσουν το makeup look σου

ΣΠΙΤΙ

6 απλοί τρόποι για να ομορφύνεις την κουζίνα σου

Δεν χρειάζεται κόπο, αλλά τρόπο!