Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Η αστρολογική συμβουλή της εβδομάδας 13 - 19/2

Η Βιργινία Λεούση αναλύει, προβλέπει και συμβουλεύει…



H  Bιργινία Λεούση, η grande dame των προβλέψεων κοιτάζει το πλανητικό σκηνικό και με τον δικό της μοναδικό τρόπο δίνει τις δικές της αναλύσεις για όλα τα ζώδια, την εβδομάδα που έρχεται (13-19/2), μόνο στο allyou.gr.

Στις 14 ο Ήλιος στον Υδροχόο σε εξάγωνο με τον Κρόνο στον Τοξότη, βοηθάει να εκφραστείτε δημιουργικά και να αναλάβετε καθήκοντα με σύνεση. Η εργατικότητα επιβραβεύεται.

Στις 16 ο Ερμής στον Υδροχόο σε εξάγωνο με τον Άρη στον Κριό, δίνει ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα, αλλά και αλλαγές. Προχωρήστε δυναμικά και δείξτε σε συνεργάτες και άτομα κύρους τις δυνατότητές σας.
 
ΚΡΙΟΣ: Είστε υπερβολικά δραστήριοι, τόσο στις κινήσεις όσο και στην επικοινωνία σας. Επειδή, όμως, θα υπάρχουν τάσεις για μπερδέματα, κρατήστε μια σταθερή θέση για να τα αποφύγετε. Η εβδομάδα θα συμβάλει στο να εμφανιστούν οι νέες αξίες στη συμπεριφορά σας, γεγονός που θα βελτιώσει και τις σχέσεις σας, ενώ οι αδέσμευτοι θα έχετε ακόμα περισσότερες ευκαιρίες.

ΤΑΥΡΟΣ: Κάντε τρόπο ζωής κάποιες νέες εφαρμογές, που μπορεί να έχουν μεγαλύτερη λιτότητα, αλλά θα είναι με περισσότερη ουσία, για να αισθανθείτε πιο ελεύθεροι και σαφώς πιο χαλαροί. Μπορείτε να αισθανθείτε καλύτερα με τις παρέες των φίλων σας, μια που οι υποχρεώσεις σας αρχίζουν να μειώνονται αισθητά. 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Το κλίμα είναι αρκετά γόνιμο και οι αλλαγές που θέλετε και επιθυμείτε δεν αργούν. Δείτε τα γεγονότα από άλλη οπτική γωνία μια που οι αρνητικές σκέψεις δε σας βοηθούν. Μην κάνετε σοβαρές συζητήσεις, όταν είστε συναισθηματικά φορτισμένοι. Από το να βάζετε κανόνες στη σχέση με το σύντροφό σας, αφήστε τον να βγάλει το ερωτικό του πάθος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κάποια έκτακτα έξοδα που θα προκύψουν θα σας βάλουν σε προβληματισμό. Απ’ ότι φαίνεται σήμερα θα δοκιμαστούν οι σχέσεις με τα άτομα του επαγγελματικού σας χώρου. Με γοητεία και αυτοπεποίθηση τολμήστε τις αλλαγές που θέλετε στην προσωπική σας ζωή. Αρπάξτε και εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία που θα σας δοθεί για να διασκεδάσετε.

ΛΕΩΝ: Όπου και να πάτε δεν προβλέπεται να είστε μόνοι, αλλά αντίθετα θα έχετε γοητευτικές εμπειρίες. Αξίζει τον κόπο να επιδιώξετε μεγαλύτερη ποιότητα σε όλα τα επίπεδα. Φροντίστε να μην απομονωθείτε γιατί οι άλλοι θα παίξουν για εσάς το ρόλο του καθρέφτη της αυτογνωσίας. Έχετε ωριμάσει αρκετά και πλέον στέκεστε στα πόδια σας, οπότε κινηθείτε ελεύθερα. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Χρειάζεται να ξεφύγετε από τη συντηρητική στάση που σας διακρίνει. Συμπεριφερθείτε και λίγο ανέμελα, αλλά πάντα μέσα σε όρια ώστε να μη χαρακτηριστείτε ανήθικοι από κάποιους άλλους. Κάντε μια μικρή απόδραση από τα καθημερινά για να καθαρίσει το μυαλό σας περισσότερο. Η διαφοροποίηση σε πολλά θέματα της ζωής σας, θα σας ωθήσει να κάνετε νέες επενδύσεις.

ΖΥΓΟΣ: Κάποιες συμπτώσεις θα συμβάλουν στο να βρεθούν λύσεις για μελλοντικές αναβαθμίσεις. Σημασία και βαρύτητα θα έχουν για εσάς οι συναισθηματικές σας συναλλαγές και κατ’ επέκταση θα καταλάβετε τους τρόπους που επιτυγχάνεται αυτή η σύμπνοια. Εάν είστε έτοιμοι να πληρώσετε το κόστος μιας απαγορευμένης αγάπης, προχωρήστε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αναβαθμίστε τη σχέση σας προκαλώντας μια ανοιχτή συζήτηση με το σύντροφό σας που θα περιλαμβάνει πολλές αλήθειες. Αφήστε τους τύπους όταν μιλάτε μαζί και δείτε την ουσία για να προχωρήσει η σχέση σας πιο εύκολα. Για να πετύχετε ευκολότερα τους στόχους σας, τολμήστε να αλλάξετε στρατηγική.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Όταν αυτά που ζητάτε δεν καταλήγουν εκεί που θέλετε, δημιουργήστε τις προϋποθέσεις για κάτι καλύτερο. Η εφαρμογή των συμβουλών σας σε μια συζήτηση με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα θα δώσει λύσεις. Οι απαιτήσεις των γύρων σας δεν τελειώνουν ποτέ, αλλά θα νιώσουν καλύτερα αν σταματήσετε να τους κριτικάρετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μην έχετε μόνο απαιτήσεις από τους άλλους χωρίς να παίρνετε οι ίδιοι πρωτοβουλίες. Προσπαθήστε να είστε λιγότερο επιφυλακτικοί και περισσότερο φιλικοί με νέους συνεργάτες. Δώστε χρόνο στον εαυτό σας να σκεφτεί και μη ρισκάρετε χωρίς να είστε σίγουροι. Μπορείτε να περιορίσετε την υπερένταση και το άγχος με θετικές σκέψεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Για να στεφθείτε νικητές θα πρέπει να δίνετε αξιοπρεπή αγώνα και να τηρείτε τους κανόνες του παιχνιδιού. Συνεχίστε να εργάζεστε με την ίδια ταχύτητα για την επίτευξη των σχεδίων σας και μην απογοητεύεστε. Πρέπει να φροντίζετε να διατηρείτε την ψυχραιμία σας τη στιγμή που θα σας χρειαστεί.

ΙΧΘΥΣ: Ακολουθήστε την έμπνευσή σας, καθώς οι ενδοιασμοί δε σας βοηθούν να φτάσετε εκεί που θέλετε. Βρείτε χρόνο να ξεκουραστείτε και να κάνετε πράγματα που σας αρέσουν και σας ξεκουράζουν. Είναι πολύ πιθανόν μια ιστορία από το παρελθόν να σας φέρει νοσταλγία. Αξιολογήστε σωστά εκκρεμότητες που σας έχουν κουράσει χωρίς να τα βάζετε με τους πάντες.

virginia.jpg

Άστρα από Βιργινία Λεούση Γρηγορίου Λαμπράκη 109- Πασαλιμάνι Πειραιάς
Τηλ. Επικοινωνίας: 210-4131584  / 210-4117422 / 210-4222828 (φαξ) / 6932-232132
Δυνατότητα πρόβλεψης μέσω τηλεφώνου ή skype, για περιφέρεια, εξωτερικό και όσους δεν έχουν τη δυνατότητα προσωπικής επαφής.
E-mail: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Site: www.virginialeousi.com

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ποιες red flags μπορεί να κρύβει σύμφωνα με το ζώδιό του

Οι μεγαλύτερες κόκκινες σημαίες κάθε ζωδίου

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα

Προτεινόμενα