Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Η αστρολογική συμβουλή της εβδομάδας 1 - 7/5

Η Άντα Λεούση αναλύει, προβλέπει και συμβουλεύει…



H  Άντα Λεούση, κοιτάζει το πλανητικό σκηνικό και δίνει τις δικές της αναλύσεις για όλα τα ζώδια, την εβδομάδα που έρχεται (1 - 7/5), μόνο στο allyou.gr.

Στις 3 ο Ερμής επιστρέφει πάλι σε ορθή πορεία στον Κριό και θα έχετε ξανά την ευκαιρία να συγκεντρωθείτε στους στόχους σας και να ασχοληθείτε απερίσπαστοι σε αυτούς. Κάντε επαγγελματικές συναντήσεις και συζητήσεις, διατηρώντας σταθερές απόψεις και δείχνοντας τη σοβαρότητα όσων λέτε.

Στις 4 ο Ήλιος στον Ταύρο σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς, σας προετοιμάζει ώστε να κινηθείτε δυναμικά και να ξεπεράσετε με επιτυχία δυσκολίες ή προβλήματα, αλλά και να αναγνωρίζετε τον κίνδυνο ώστε να τον αποφύγετε.

Στις 5 ο Ήλιος στον Ταύρο σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα ανάδρομο στον Αιγόκερω, βοηθάει στην υλοποίηση συνεργασιών σε επενδύσεις, αλλά και στη αύξηση κεφαλαίου. Κρατήστε σταθερές απόψεις για να μην προκληθούν αλλαγές που δεν επιθυμείται εξαιτίας του ανάδρομου Πλούτωνα.

ΚΡΙΟΣ: Η κοινωνική σας ζωή θα διατηρείται ακμαία και θα σας ωθήσει να διακρίνετε ποια άτομα σας ενδιαφέρουν πραγματικά και ποια σας αφήνουν παγερά αδιάφορους. Δείξτε διαφορετικοί και επικοινωνήστε περισσότερο γιατί έτσι κι αλλιώς αρέσετε πολύ. Δε χρειάζεται να κλειστείτε στο καβούκι σας, αφού έτσι κι αλλιώς θα βρείτε πολλούς τρόπους να περάσει το δικό σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Γνωρίζετε καλά τις δυνατότητές σας πάνω στον τομέα των σχέσεων και αναγνωρίζετε πως οι ικανότητές σας αν δεν πλαισιώνονται από το σωστό περιβάλλον χάνονται και γι’ αυτό οι γνωριμίες που θέλετε να κάνετε θα είναι ιδιαίτερες, ώστε να σας βοηθήσουν αργότερα στους στόχους σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι διάφορες καθυστερήσεις και οι περίεργες προϋποθέσεις που υπήρχαν στην ερωτική σας ζωή σας κούρασαν αρκετά. Βάλτε ένα τέλος σε αυτά για να μπορέσετε να προχωρήσετε στο μέλλον και όποιος θέλει ας σας ακολουθήσει. Χρησιμοποιήστε με τόλμη κάθε μέσο που θα καλυτερεύσει τη συναισθηματική σας ζωή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αγωνιώντας δε γίνεται τίποτα και το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να χαλαρώσετε και να μην κολλάτε σε σκέψεις ή να ζητάτε ανταλλάγματα. Δε γίνεται να καταπιαστείτε με καυτά θέματα εάν δεν υπάρχει εμπιστοσύνη ή πηγάζει από μέσα σας ο φόβος ότι κάποιες συζητήσεις σας θα προκαλέσουν αναστάτωση.

ΛΕΩΝ: Είναι σημαντικότερο να αρχίσετε να δίνετε χωρίς να περιμένετε οπωσδήποτε ανταπόδοση. Όσοι είστε δεσμευμένοι απομακρύνεται από τη σχέση σας αιτίες που προκαλούν ανισότητες και οτιδήποτε παρεισφρέει ύπουλα και φέρνει καταστροφικά αποτελέσματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα καταφέρετε να δημιουργήσετε τους όρους που θα ευνοούν την αμοιβαία ευθύνη ως προς την καθιέρωση όλων αυτών. Οι αδέσμευτοι παρόλο που δε θα βρίσκεστε και στα καλύτερά σας, προβλέπεται να σας φουντώνει κάποιο πάθος, το οποίο ενδεχομένως να σας εκθέσει σε κίνδυνο, αν δεν ελέγχεται και από τη λογική.

ΖΥΓΟΣ: Σίγουρα θα ζήσετε μια περιστασιακή ένταση, είτε από την επαναστατική συμπεριφορά του συντρόφου σας, είτε από ένα γεγονός που θα διαταράξει την εύθραυστη ηρεμία της εποχής στα αισθηματικά σας. Επανατοποθετηθείτε σωστά ως προς τα «θέλω» σας, έτσι ώστε ο ένας να δεχθεί τον άλλον έτσι όπως είναι και χωρίς ψευδαισθήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Σταματήστε να είστε των άκρων επειδή εκλογικεύετε τα συναισθήματα σας και στη συνέχεια βάζετε συναίσθημα στη λογική. Κάντε συνδυασμό και των δύο για να έχετε ισορροπία στο ψυχισμό σας, αλλά και για να καταλαβαίνετε τους λόγους που σας φέρνουν κοντά ή σας κρατούν μακριά από μία σχέση.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Τα σκαμπανεβάσματα στη διάθεσή και τη συμπεριφορά σας θα σας κάνει να μην είστε ιδιαίτερα συντροφικοί, αλλά σίγουρα θα είστε ενδιαφέροντες, ειλικρινείς και σέξι. Η χαλάρωση, η ξεκούραση και η ψυχραιμία θα είναι το καλύτερο αντίδοτο για τη νευρικότητα και το στρες που θα έχετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Να είστε γρήγοροι, αποφασιστικοί και δυναμικοί, τόσο που να φαίνεστε συνεργάσιμοι στους συνεργάτες σας. Εντείνετε τις προσπάθειές σας σε εκείνα που έχουν μέλλον, επενδύοντας μακροπρόθεσμα στην εργασία σας. Θα βρεθείτε στο μεταίχμιο ή σε μια περίεργη περίοδο, όπου θα τεθούν οι βάσεις για μια επιτυχημένη ή αποτυχημένη πορεία στο μέλλον.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Καθοριστικό ρόλο θα παίξουν και οι κινήσεις που θα κάνετε, όπως και οι πρωτοβουλίες ή η νέα τακτική που θα αναπτύξετε, προκειμένου να αναπτύξετε τους στόχους σας. Οργανωθείτε για να μπορέσετε να επιλέξετε σωστά ανάμεσα στα οικονομικά οφέλη που θα έχετε και σε κάποιες θυσίες που θα χρειαστεί να κάνετε στην προσωπική σας ζωή.

ΙΧΘΥΣ: Επειδή όπως φαίνεται κάποιες φορές χάσατε τις εξελίξεις, μάθετε από τα λάθη σας και αποφύγετε τα πείσματα. Όσο δύσκολη και αν φαίνεται η εβδομάδα, θα έχετε όλες τις ευκαιρίες να δημιουργήσετε νέες βάσεις σε στέρεο έδαφος. Φροντίστε να μην παρασυρθείτε και κοιτάξτε να αναβαθμίσετε τη θέση σας με δίκαιο τρόπο και όχι με τεχνάσματα.

Άστρα από την Άντα Λεούση, Γρηγορίου Λαμπράκη 109- Πασαλιμάνι Πειραιάς
Τηλ. Επικοινωνίας: 210-4131584  / 210-4117422 / 210-4222828 (φαξ) / 6932-232132

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 18 Απριλίου

Τα εμπόδια που βρίσκονταν στον δρόμο σας θα αρχίσουν να απομακρύνονται

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς η εποχή του Ταύρου θα επηρεάσει κάθε ζώδιο

Τι θα φέρει η δυναμική εποχή του Ταύρου στο ζώδιό σας

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 17 Απριλίου

Βγάλτε τελείως από τη ζωή σας ό,τι σας φαίνεται άχρηστο και σας κουράζει

Προτεινόμενα

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Nalyssa Green επιστρέφει με το νέο της single, «Όλα Τα Πάρτυ Του Κόσμου»

Από τον επερχόμενο δίσκο της με τίτλο Πολύ Καλή Στα Πάρτυ

BEAUTY NEWS

Τα μαλλιά μας τώρα έχουν ταυτότητα!

Η Taft, Νο1 μάρκα Styling στην Ευρώπη, ήρθε πιο ανανεωμένη από ποτέ και παρουσίασε τα νέα της προϊόντα μέσα από υπέροχα χτενίσματα!

FASHION RADAR

Η Zendaya έλαμψε στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας μέσα σε μια ξεχωριστή δημιουργία Ελληνίδας δημιουργού

Ποιας σχεδιάστριας είναι το φόρεμα που επέλεξε η δημοφιλής ηθοποίος;