Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Η αστρολογική συμβουλή της εβδομάδας 29/5 - 4/6

Η Άντα Λεούση αναλύει, προβλέπει και συμβουλεύει…



H  Άντα Λεούση, κοιτάζει το πλανητικό σκηνικό και δίνει τις δικές της αναλύσεις για όλα τα ζώδια, την εβδομάδα που έρχεται (29/5 - 4/6), μόνο στο allyou.gr.

Στις 29 ο Άρης στους Διδύμους σε αντίθεση με τον Κρόνο σε ανάδρομη πορεία στον Τοξότη, επηρεάζει τη συμπεριφορά σας απέναντι στους άλλους και σας κάνει επιθετικούς. Αποφύγετε νέα ξεκινήματα και συνεργασίες, καθώς είναι ακατάλληλη η στιγμή. Στις 31 ο Ερμής στον Ταύρο σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα ανάδρομο στον Αιγόκερω, οι συζητήσεις που θα κληθείτε να κάνετε θα είναι άφθονες και ίσως χρειαστεί να πάρετε αποφάσεις σε θέματα που σας απασχολούν. Την 1η η Αφροδίτη στον Κριό σε τρίγωνο με τον Κρόνο σε ανάδρομη πορεία στον Τοξότη, φέρνει σταθερότητα και ισορροπία στις συνεργασίες, ενώ δε θα λείψει η επιβράβευση στον επαγγελματικό χώρο. Στις 3 ο Ήλιος στους Διδύμους σε τρίγωνο με το Δία σε ανάδρομη πορεία στο Ζυγό, αυξάνει την αυτοπεποίθηση και την αισιοδοξία και βοηθάει σε νομικές υποθέσεις που έχουν συλλεχθεί οι σωστές πληροφορίες. Στις 4 ο Ήλιος στους Διδύμους σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς,  είναι ακατάλληλη διέλευση για να κλείσετε συναντήσεις ή ραντεβού καθώς οι συζητήσεις δε θα οδηγούνται σε σωστούς δρόμους. Αφήστε για αργότερα οτιδήποτε κρίνεται άκρως σημαντικό.

ΚΡΙΟΣ: Κορυφώστε τη δράση σας και παρουσιαστείτε δυναμικοί στους συνεργάτες σας, για να πετύχετε τους σκοπούς σας. Γίνετε συνεργάσιμοι και ευέλικτοι, εάν θέλετε να αυξήσετε τα οικονομικά σας και να βελτιωθούν οι σχέσεις με τους συνεργάτες σας. Η φαντασία σας θα δουλέψει δημιουργικά και θα τους καταπλήξετε με τις δυνατότητες σας. 

ΤΑΥΡΟΣ: Όταν δε θα θέλετε να απομονωθείτε, θα αναζητάτε με κάθε τρόπο την παρουσία των άλλων και θα στρέφετε το ενδιαφέρον σας στη συναισθηματική σας σχέση. Προσπαθήστε να χαλαρώσετε και να δώσετε στον εαυτό σας αυτό που χρειάζεται περισσότερο. Ψυχική ηρεμία και ισορροπία. Κάντε σωστή διαχείριση στα οικονομικά σας. 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Δραστηριοποιηθείτε επαγγελματικά με έξυπνες κινήσεις και αρχίστε να προσεγγίζετε τους στόχους σας, μια που έχετε την ανάγκη να επιβεβαιώσετε την υπεροχή σας με τον ανταγωνισμό. Επειδή οι προβληματισμοί δε θα λείψουν στον εργασιακό σας χώρο, προσέξτε τις δοσοληψίες σας και τα ανοίγματα που θα κάνετε, να μην ξεφεύγουν πολύ από αυτά που έχετε υπολογισμένα. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ο έρωτας θα παίξει τώρα διαφορετικό ρόλο στη ζωή σας, αφού το πάθος σας αυξάνεται κατακόρυφα. Αφήστε τον εαυτό σας ελεύθερο και μην κολλάτε σε ανούσιες λεπτομέρειες, εκτός αν θέλετε να κλείσετε την πόρτα στον έρωτα που θα σας χτυπήσει την πόρτα και να μείνετε με την απόλυτη μοναξιά. 

ΛΕΩΝ: Δεχτείτε προσκλήσεις και γοητεύστε με την παρουσία σας. Όσοι είστε δεσμευμένοι το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι να αποφύγετε να προβάλετε κτητικά συναισθήματα προς το σύντροφό σας. Εξάλλου, ο εγωισμός σας δε σας επιτρέπει να το πράξετε και μην ξεχνάτε πως κι εσείς δε θέλετε να χάνετε την ανεξαρτησία σας μέσα στη σχέση σας. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην κάνετε επίδειξη ισχύος στο σύντροφό σας και μην ανακατευτείτε με τις οικονομικές του υποθέσεις. Η στάση που θα τηρήσετε, θα έχει θετική ή αρνητική επίπτωση στον ψυχικό κόσμο και στα συναισθήματά σας, γι’ αυτό μη φορτώνεστε και με το καθημερινό άγχος. 

ΖΥΓΟΣ: Φροντίστε να εξοικονομήσετε χρόνο να περάσετε με το σύντροφό σας κάποιες ιδιαίτερες στιγμές που θα βοηθήσουν στην εξομάλυνση της σχέσης σας. Θα αυξηθεί κατακόρυφα το ερωτικό σας πάθος και η τάση να κατακτήσετε, αλλά θα αναζητάτε μόνο την περιπέτεια και όχι περαιτέρω δέσμευση. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δε θα είναι δύσκολο να γοητεύσετε άτομα που σας ενδιαφέρουν και ίσως να είναι ευκολότερο, αφού θα μπορείτε να εκφράσετε με άνεση αυτά που νιώθετε και τις επιθυμίες σας. Φροντίστε για την επιτυχία των συναντήσεων που έχετε κατά νου. Υπάρχει το ενδεχόμενο να αναπτυχθεί ειδύλλιο στον επαγγελματικό σας χώρο.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Πείτε τα πράγματα με το όνομά τους, χωρίς να γίνεστε επιθετικοί και αν δεν μπορείτε εξαφανιστείτε φέρνοντας τους άλλους προ τετελεσμένων γεγονότων. Μην προσπαθείτε να είστε ευχάριστοι, γιατί έτσι δε θα προοδεύσετε. Βάλτε τις βάσεις που θα φέρουν δημιουργικότητα, ώστε το αποτέλεσμα να είναι ικανοποιητικό και αποδεκτό στους άλλους και παράλληλα προς όφελός σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ναι μεν πρέπει να διεκδικήσετε τα δικαιώματά σας, αλλά σας χρειάζονται οι συνεργασίες. Η μόνη λύση είναι να κινηθείτε διπλωματικά και με ευελιξία, για να ξεπεραστούν οι εντάσεις και τα διλήμματα. Πρέπει να μάθετε να υποχωρείτε όταν έχετε άδικο και να επιμένετε όταν είστε σωστοί. Πάντα τα μπερδεύετε και πράττετε τα αντίθετα. Τώρα, όμως, είναι καιρός να το σταματήσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Παραμερίστε τα έντονα συναισθήματα και πράξτε λογικά και δίκαια για να φέρετε τις υποθέσεις που σας απασχολούν στα μέτρα σας. Με το να τις αφήνετε στην τύχη, δε θα κερδίσετε τίποτα. Οι κινήσεις που θα κάνετε θα έχουν μακροπρόθεσμες συνέπειες. Είναι απαραίτητο να προβάλετε τον εαυτό σας με σωστά επιχειρήματα, γιατί σας αξίζει μια καλύτερη θέση.

ΙΧΘΥΣ: Με το μέρος σας θα είναι η τύχη στις επαγγελματικές σας δραστηριότητες, όμως, και εκεί θέλει μέτρο και σύνεση, για να μην υπάρξουν εντάσεις που θα σας γυρίσουν πίσω και θα κόψουν την ανοδική σας πορεία. Τα πάντα θα είναι πιθανά, όπως ένας αρραβώνας ή γάμος για τους δεσμευμένους ή καινούρια σχέση με μέλλον για τους αδέσμευτους. 
 

Άντα ΛεούσηΑριθμολόγος - Μελλοντολόγος - Ειδικευμένη στην Ταρωσοφία
Τηλέφωνα για προσωπικό ή τηλεφωνικό ραντεβού: 210-4131584 / 210-4117422 / 210-4222828(fax) / ‎6971709239 (what’s up) / 6932232132 (vodafone)
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
FB: @leousianta
Site: www.virginialeousi.com

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 17 Απριλίου

Βγάλτε τελείως από τη ζωή σας ό,τι σας φαίνεται άχρηστο και σας κουράζει

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 16 Απριλίου

Ζήστε την κάθε στιγμή σαν να είναι μοναδική και αναντικατάστατη

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 15 Απριλίου

Δώστε αρκετό χρόνο στον οργανισμό σας και στο σώμα σας να ξεκουραστεί

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 17 Απριλίου

Βγάλτε τελείως από τη ζωή σας ό,τι σας φαίνεται άχρηστο και σας κουράζει

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Τέχνη στην πόλη: Ανοίγει για το κοινό το αυθεντικό ατελιέ του Αλέκου Φασιανού

Tο Μουσείο Αλέκος Φασιανός στο κέντρο της Αθήνας, ανακοινώνει την επέκταση του μουσειακού του χώρου με το άνοιγμα του αυθεντικού ατελιέ του καλλιτέχνη.

ASK THE EDITOR

8 πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις για το μανδελικό οξύ προτού το βάλεις στη beauty ρουτίνα σου

Σε τι ακριβώς συμβάλει το συγκεκριμένο οξύ στη φροντίδα του δέρματός σου;