Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Η αστρολογική συμβουλή της εβδομάδας 26/6 - 2/7

Η Άντα Λεούση αναλύει, προβλέπει και συμβουλεύει…



H  Άντα Λεούση, κοιτάζει το πλανητικό σκηνικό και δίνει τις δικές της αναλύσεις για όλα τα ζώδια, την εβδομάδα που έρχεται (26/6 - 2/7), μόνο στο allyou.gr.

Στις 25 ο Άρης στον Καρκίνο σε τετράγωνο με το Δία στο Ζυγό, προκαλεί λάθη, διαφωνίες και εκνευρισμό. Μην καταπιαστείτε με τίποτα έξω από τα σχέδιά σας. Στις 26 ο Άρης στον Καρκίνο σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα ανάδρομο στους Ιχθείς, αυξάνει τη διαίσθησή σας και σας βοηθάει να διεκπεραιώσετε εκκρεμότητες και να βάλετε σε τάξη τα επαγγελματικά και προσωπικά σα θέματα. Στις 27 ο Ερμής στον Καρκίνο σε τετράγωνο με το Δία στο Ζυγό, είναι απαγορευτικός για νέα ξεκινήματα και επαγγελματικές συναντήσεις. Μη δώσετε υποσχέσεις που δε θα μπορέσετε να τηρήσετε και μην αφήσετε τον ενθουσιασμό να σας παρασύρει. Στις 28 ο Ερμής στον Καρκίνο σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα ανάδρομο στους Ιχθείς, σας κάνει πιο δημιουργικούς και οργανωτικούς. Όμως, αποφύγετε περιττά λόγια, ώστε ο ανάδρομος Ποσειδώνας να μη φέρει πισωγυρίσματα. Στις 30 ο Ερμής στον Καρκίνο σε αντίθεση με τον Πλούτωνα ανάδρομο στον Αιγόκερω, φέρνει ένταση, νεύρα και εκρηκτικές συμπεριφορές. Η ανασφάλεια θα κυριαρχεί ωθώντας σας να κρατάτε αμυντική στάση. Στις 2 ο Άρης στον Καρκίνο σε αντίθεση με τον Πλούτωνα ανάδρομο στον Αιγόκερω, φέρνει έντονο παρασκήνιο και θα υπάρξουν άτομα που θα εποφθαλμιούν τη θέση σας.

ΚΡΙΟΣ: Κάποιες στιγμές θα έχετε να αντιμετωπίσετε τις τάσεις ανασφάλειας που σας πιάνουν, θα πρέπει να αποφύγετε τις διφορούμενες συμπεριφορές, τις διπλές σχέσεις ή ότι άλλο μπορεί να μετατραπεί σε αιτία απογοήτευσης. Το πλανητικό σκηνικό προαναγγέλλει τη μοιραία συνάντηση και την αναγέννηση, ενώ παράλληλα θα έχετε την επιθυμία να εκδηλώσετε παθιασμένα συναισθήματα και τολμηρό ερωτισμό.

ΤΑΥΡΟΣ: Όσοι είστε δεσμευμένοι η κατανόηση με το σύντροφό σας θα είναι πιο ζεστή και αυθόρμητη, ενώ το πάθος με το οποίο θα εκφράζετε τα αισθήματά σας, θα δώσει μια νέα ώθηση στην ερωτική σας ζωή. Αποφύγετε κάθε είδους προκλητική συμπεριφορά, ώστε να μη χαλάσετε το όμορφο κλίμα που θα επικρατεί. Θέστε σε εφαρμογή νέους στόχους με το σύντροφό σας, για τους οποίους μάλλον θα έχετε τον πρώτο ρόλο.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Δώστε μεγαλύτερη σημασία και βαρύτητα στο πνεύμα της συμβίωσης και αφήστε το χρόνο να δουλέψει για εσάς και να δοκιμάσει τη σχέση σας προτού πάρετε αποφάσεις. Μεταδώστε την καλή σας ενέργεια σε όποιον βρεθεί κοντά σας και η έντονη δημιουργικότητα που νιώθετε θα σας εμπνεύσει ώστε να κάνετε τις σωστές επιλογές σας και να προχωρήσετε σε σημαντικές, αλλά θετικές αλλαγές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η μέρα θα έχει κάτι μαγικό και θα σας δείξει τους τρόπους που μπορείτε να αξιοποιήσετε τα ταλέντα σας. Θα σας δοθούν πολλές ευκαιρίες, γι’ αυτό φροντίστε να μην τις χάσετε. Όλα τα βιώματα που θα ζήσετε θα ενεργοποιήσουν έντονα τον ψυχισμό σας και τα γεγονότα θα σας κάνουν να αξιολογήσετε καλύτερα τις επιθυμίες και τις αποστροφές σας.

ΛΕΩΝ: Κάντε ότι μπορείτε για να βάλετε σε τάξη άμεσα, θέματα που αφορούν τη σχέση σας. Οι ανοιχτές συζητήσεις με το σύντροφό σας, θα σας βοηθήσουν και τους δύο να χαλαρώσετε. Μη βιαστείτε να βγάλετε βιαστικά συμπεράσματα που δε θα ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Κρατήστε τις αποστάσεις σας από κυκλοθυμικές διαθέσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αποστασιοποιηθείτε άμεσα από άτομα που δεν προσφέρουν ηρεμία στη σχέση σας. Ο σύντροφός σας επηρεάζεται από τον αρνητισμό που δέχεται μέσα στον εργασιακό του χώρο. Δώστε πρωτοβουλίες στους συνεργάτες σας και ασχοληθείτε περισσότερο με τις ανάγκες σας. Πλησιάστε με ωραίο τρόπο ανθρώπους που έχετε κουράσει με τη συμπεριφορά σας.

ΖΥΓΟΣ: Δε χρειάζεται να γυρνάτε στο παρελθόν με συζητήσεις που δε σας οδηγούν πουθενά. Μην κόψετε τις επαφές με άτομα κύρους και η ανταμοιβή για όσα έχετε κάνει στη δουλειά σας θα έρθει. Οι λύσεις που περιμένετε σε κάποια θέματα, θα έρθουν μέσα από το οικογενειακό σας περιβάλλον. Αλλάξτε τρόπο σκέψης, μην είστε στενοκέφαλοι και μα αιφνιδιαστικές κινήσεις θα πείσετε τους συνεργάτες σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι αντιλήψεις σας θα αρχίσουν να διαφοροποιούνται και έτσι θα μάθετε να ξεχωρίζετε καλύτερα το υγιές από το μη υγιές, φέρνοντας την αρμονία και την ευτυχία στη ζωή σας. Είστε άνθρωποι που εκτιμάτε πολύ την ανεξαρτησία σας και δημιουργώντας τις κατάλληλες προϋποθέσεις, θα έχετε κάποιες πολύ ευχάριστες διασυνδέσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μια έκτακτη υποχρέωση στον επαγγελματικό σας τομέα και ένας έρωτας που θα σας συγκλονίσει, θα πρέπει να συνδυαστούν έξυπνα και όχι με βιαστικές κινήσεις και αποφάσεις. Ανήκετε στους τυχερούς γιατί μπορείτε να έχετε αυτό που θέλετε, να πάτε εκεί που σας αρέσει, ακόμα και να ερωτευθείτε, οπότε σταματήστε να γκρινιάζετε και απολαύστε το.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Προσπαθήστε να είστε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας και μη γίνεστε υπερβολικοί στις απαιτήσεις σας, ειδικά όταν διασκεδάζετε. Εάν δεχθείτε πιέσεις αντιμετωπίστε τις με στωικότητα. Κινηθείτε με διπλωματία και μη χάσετε τον έλεγχο στις τυχόν δυσκολίες. Προσπαθήστε να δείτε με καλό μάτι όσα έρχονται ξαφνικά και σας αλλάζουν το πρόγραμμα που έχετε βάλει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Κρατήστε τα μυστικά σας μακριά από άτομα που δε γνωρίζετε καλά, μην εκτεθείτε σε κινδύνους και μην ανακοινώσετε τα σχέδιά σας, αν δεν είστε σίγουροι για αυτά. Αποφύγετε να θίξετε τα κακώς κείμενα μιας σχέσης που δεν έχει και μεγάλες ελπίδες να βελτιωθεί προς το παρόν, αλλά δείτε πιο έξυπνα κάποιες καταστάσεις σχετικά με τα οικονομικά σας.

ΙΧΘΥΣ: Όπου αποφασίσετε να πάτε κάτι θα γίνει και θα ξεχαστείτε, γι’ αυτό προσπαθήστε να ανεφοδιαστείτε ψυχικά και συναισθηματικά κάθε φορά που προκύπτουν οι αντίστοιχες ευκαιρίες. Φροντίστε καλύτερα τα ερωτικά σας ζητήματα και μην αφήσετε τίποτα στην τύχη. Εάν ο σύντροφός σας έχει κάποια παράπονα από εσάς, προσπαθήστε να τα εξαλείψετε τώρα που θα έχετε την ευκαιρία.

 

Άστρα από την ΑΝΤΑ ΛΕΟΥΣΗ
Αριθμολόγος - Μελλοντολόγος - Ειδικευμένη στην Ταρωσοφία
Τηλέφωνα για προσωπικό ή τηλεφωνικό ραντεβού: 210-4131584 / 210-4222828(fax) / ‎6971709239 (what’s up) / 6932232132 (vodafone)
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
FB: @leousianta
Site: www.virginialeousi.com

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ανάπαυση: Ο Ερμής παύει να είναι ανάδρομος

Τι επιφυλάσσει σε κάθε ζώδιο η ορθή πορεία του Ερμή από τις 25 Απριλίου έως τις 15 Μαΐου

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.