Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Η αστρολογική συμβουλή της εβδομάδας 3 - 9/7

Η Άντα Λεούση αναλύει, προβλέπει και συμβουλεύει…



H  Άντα Λεούση, κοιτάζει το πλανητικό σκηνικό και δίνει τις δικές της αναλύσεις για όλα τα ζώδια, την εβδομάδα που έρχεται ( 3 - 9/7), μόνο στο allyou.gr.

Στις 5 η Αφροδίτη περνάει στους Διδύμους, φέρνοντας ανατροπές σε ότι σχετίζεται με το συναισθηματικό τομέα. Κάντε καινούριες γνωριμίες και πιστέψτε στον εαυτό σας. Βάλτε σε τάξη τις σκέψεις σας και προσεγγίστε συνεργάτες που σκέφτονται όπως εσείς. Περισσότερο ευνοούνται τα ζώδια του αέρα (Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος) και της φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης). Στις 6 ο Ερμής περνάει στο Λέοντα και ο τρόπος που θα επικοινωνείτε με τους άλλους γίνεται πιο απόλυτος και άμεσος. Παράλληλα αυξάνεται η δυναμικότητά σας βάζοντας σε εφαρμογή νέα σχέδια και ιδέες, ενώ θα έχετε και αυξημένη διάθεση για διακοπές και χαλάρωση. Περισσότερο ευνοούνται τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) και του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς και Υδροχόους). Στις 7 ο Ερμής στο Λέοντα σε εξάγωνο με την Αφροδίτη στους Διδύμους, φέρνει ενδιαφέρουσες συζητήσεις και συναντήσεις. Θα υπάρχει ηρεμία και καλή διάθεση, όψη που κάνει τη μέρα ιδανική για να βγείτε με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Η Πανσέληνος στις 9 στον Αιγόκερω, φέρνει στην επιφάνεια επαγγελματικά και οικονομικά προβλήματα που χρειάζονται αλλαγές και όχι συμβιβασμούς. Αποφύγετε σπασμωδικές ενέργειες που δε θα φέρουν επιθυμητά αποτελέσματα και εστιάστε στην οργάνωση και στη σκληρή δουλειά. Σε προσωπικό επίπεδο βελτιώστε τις σχέσεις σας και ενισχύστε τους δεσμούς σας. Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως). 

ΚΡΙΟΣ: Η κοινωνική σας δραστηριότητα και οι επαφές που θα κάνετε, θα σας βοηθήσουν να εδραιωθείτε. Μην περιμένετε από κάποια άτομα να σας δώσουν αυτά που εσείς αποζητάτε. Η καλή συμπεριφορά σας θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα από τους στενούς σας συνεργάτες. Βρείτε χρόνο για να ξεκουραστείτε και να χαλαρώσετε, ώστε να εκτοξεύσετε το άγχος σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Ασχοληθείτε με δημιουργικές δραστηριότητες και μη μένετε κολλημένοι στα ίδια. Αναλάβετε πρωτοβουλίες και βγάλτε από το αδιέξοδο καταστάσεις που σας έχουν κουράσει. Ο επαγγελματικός σας τομέας σας υπόσχεται πολλά, αλλά και εσείς θα  πρέπει να διαχειριστείτε με σύνεση κάθε πρόβλημα ή ευκαιρία που θα υπάρξει, χωρίς να σας παρασύρουν εξάρσεις ενθουσιασμού. 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Προσπαθήστε η συμπεριφορά σας να μην επιδέχεται παρερμηνείες και οι επαφές και οι συζητήσεις σας να διακρίνονται από σαφήνεια και διαφάνεια. Θα είναι αναπόφευκτες οι συγκρούσεις με συνεργάτες, φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Εκμεταλλευτείτε τα προσόντα σας για να αναπτυχθείτε σε κοινωνικό πλαίσιο και να κάνετε καινούρια ανοίγματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αρκετές από τις σχέσεις σας θα αναθεωρηθούν και αυτή τη φορά όχι γιατί θα το επιδιώξετε εσείς, αλλά γιατί έτσι θα το επιβάλουν τα γεγονότα. Αρκετά ευερέθιστοι θα βγάζετε μια επιθετικότητα, ενώ ο τρόπος που θα αντιμετωπίζετε ειδικά τα καινούρια πρόσωπα που υπάρχουν στη ζωή σας θα είναι αρκετά εριστικός. 

ΛΕΩΝ: Αφήστε τους εκνευρισμούς που θα σας επηρεάσουν αρνητικά, ειδικά τώρα που αρχίζετε να βάζετε μια τάξη στη ζωή σας, γιατί αν θέλετε πραγματικά να υλοποιηθούν οι στόχοι σας, θα πρέπει να αποφύγετε τη μελαγχολία και τις αρνητικές σκέψεις. Η κρίση σας θα είναι πιο ξεκάθαρη και θα δείτε τα πράγματα με τις πραγματικές τους διαστάσεις και όχι όπως τα είχε κατασκευάσει το μυαλό σας. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μπορεί να θελήσετε να προχωρήσετε σε αλλαγές, οι οποίες είναι αμφίβολο αν θα σας οδηγήσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα, όμως, σίγουρα θα μπορέσετε να διαμορφώσετε τον τρόπο που σκέφτεστε. Μην αφήσετε την αυτοπεποίθησή σας να μειωθεί, μην απομακρυνθείτε από φίλους, αλλά κερδίστε το χαμένο έδαφος. 

ΖΥΓΟΣ: Προσέξτε τους ενδόμυχους φόβους σας και τη μνησικακία που σας κατατρώει χωρίς να το καταλαβαίνετε. Μην αφήνετε σκιές να σας εξουσιάζουν, αλλά ξαναβρείτε την εσωτερική σας αρμονία. Δεν υπάρχουν φαντάσματα, οπότε σταματήστε να υιοθετείτε τη μανία καταδίωξης που σας πιάνει αρκετές φορές, γιατί οι περισσότεροι είναι με το μέρος σας. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην είστε επιθετικοί με τους άλλους και μην τους βάζετε περιορισμούς. Ασχοληθείτε με τις ανάγκες που έχουν πρόσωπα του στενού οικογενειακού σας περιβάλλοντος. Εάν η συμπεριφορά σας είναι άμεμπτη, θα περάσετε τις δυσκολίες ευκολότερα. Ασχοληθείτε με χαλαρές δραστηριότητες και κάντε δουλειές ρουτίνας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Διακριθείτε στον εργασιακό σας χώρο με σίγουρες και ουσιαστικές κινήσεις. Μια κοινωνική εκδήλωση θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε τον κύκλο των γνωριμιών σας και να εδραιωθείτε στο χώρο σας. Θα πρέπει να διαπραγματευτείτε με διπλωματία τις περιουσιακές σας υποθέσεις. Προσέξτε τον τρόπο που θα εκφραστείτε για να μην πληγώσετε άδικα τους γύρω σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Πάρτε τις ανάλογες αποφάσεις στον εργασιακό σας χώρο πριν σας προλάβουν τα γεγονότα. Δείξτε υπομονή με κάποιους νέους συνεργάτες σας που αργότερα θα σας βοηθήσουν. Για να νιώσετε καλύτερα βελτιώστε τις συνθήκες στον επαγγελματικό χώρο. Βρείτε χρόνο για να περάσετε ένα όμορφο βράδυ με τον ερωτικό σας σύντροφο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ασχοληθείτε και λίγο με την οικογένειά σας που τελευταία την έχετε παραμελήσει. Νέες γνωριμίες και επαφές θα σας φανούν πολύτιμες για το άμεσο μέλλον σας. Μη γυρνάτε σε καταστάσεις του παρελθόντος και με ψυχραιμία θα ξεπεράσετε μια κρίσιμη διαμάχη. Τακτοποιήστε τις εκκρεμότητες που σας έχουν κουράσει και αναζητήστε νέες αξίες.

ΙΧΘΥΣ: Η τυπικότητα θα σας βοηθήσει να εδραιωθείτε περισσότερο στον εργασιακό σας χώρο. Οι περιττές κουβέντες βλάπτουν και δεν πρόκειται να σας βοηθήσουν πουθενά. Οι κοινωνικές σχέσεις, ο έρωτας, η εργασία, τα ταξίδια και τα καλλιτεχνικά ενδιαφέροντα, θα σας γεμίσουν ικανοποίηση και θα σας προσφέρουν έντονες συγκινήσεις, ακριβώς όπως σας αρέσει.

Άστρα από την ΑΝΤΑ ΛΕΟΥΣΗ
Αριθμολόγος - Μελλοντολόγος - Ειδικευμένη στην Ταρωσοφία
Τηλέφωνα για προσωπικό ή τηλεφωνικό ραντεβού: 210-4131584 / 210-4222828(fax) / ‎6971709239 (what’s up) / 6932232132 (vodafone)
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
FB: @leousianta
Site: www.virginialeousi.com

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ποιες red flags μπορεί να κρύβει σύμφωνα με το ζώδιό του

Οι μεγαλύτερες κόκκινες σημαίες κάθε ζωδίου

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 18 Απριλίου

Τα εμπόδια που βρίσκονταν στον δρόμο σας θα αρχίσουν να απομακρύνονται

Προτεινόμενα

CELEBS

Συγκινεί ο Τζον Τραβόλτα: «Δεν περνάει μέρα που να μην είσαι μαζί μου»

Η ανάρτηση για τον αδικοχαμένο γιο του που θα είχε γενέθλια

FASHION TRENDS

7 τσάντες που ορίζουν το styling αυτή την άνοιξη

Η fashion editor του AllYou επιλέγει τσάντες για όλες τις ώρες της ημέρας, για να ανανεώσεις τη συλλογή σου