Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Η αστρολογική συμβουλή της εβδομάδας 4 έως 10-9

Η Άντα Λεούση αναλύει, προβλέπει και συμβουλεύει…



Στις 5 ο Άρης περνάει στην Παρθένο και ο Ερμής επανέρχεται σε ορθή πορεία στο Λέοντα. Θα έχετε την ευκαιρία να οργανωθείτε,  να βάλετε σε τάξη ότι σας απασχολεί και να βγείτε κερδισμένοι. Η πειθαρχία που θα δείξετε θα σας βοηθήσει ώστε να καταφέρετε και τα πιο δύσκολα σχέδιά σας. Αυξάνεται η δημιουργικότητα και τα ενδιαφέροντα. Θα αρχίσετε να σκέφτεστε πιο θετικά, ενώ οι ιδέες σας θα βρίσκουν αποδέκτες. Ο κοινωνικός τομέας θα έχει άνθηση και μέσα από τι νέες γνωριμίες που θα κάνετε θα υπάρχει και αρκετό φλερτ. Ευνοούνται περισσότερο Ταύροι, Παρθένοι, Σκορπιοί και Αιγόκεροι . Όμως, επειδή πραγματοποιείται και αντίθεση του Ήλιου από την Παρθένο με τον Ποσειδώνα ανάδρομο στους Ιχθείς, μην πιστέψετε σε υποσχέσεις που θα σας δώσουν γιατί δεν πρόκειται να εκπληρωθούν. Προσπαθήστε να είστε περισσότερο αντικειμενικοί και να βάζετε εφικτούς στόχους. Η Πανσέληνος πραγματοποιείται στις 6 στους Ιχθείς, ενισχύοντας τους προβληματισμούς που έχετε για το μέλλον σας και ωθώντας σας να συνειδητοποιήσετε τι έχετε καταφέρει μέχρι τώρα. Βρείτε τις ισορροπίες σας και μην αφήσετε την ευαισθησία να σας οδηγήσει σε ουτοπικά μονοπάτια.  Για να εκπληρώσετε τις πραγματικές σας επιθυμίες  πρέπει να ξέρετε που βαδίζετε και τι είναι εφικτό να γίνει. Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθείς).Στις 9 ο Ήλιος στην Παρθένο σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα ανάδρομο στον Αιγόκερω, κάνει τη μέρα καλή για συνεργασίες ή για να αυξήσετε τα εισοδήματά σας με προϋπόθεση να έχετε μελετήσει τις λεπτομέρειες. Στις 10 ο Ερμής περνάει στην Παρθένο και πλέον θα μπορείτε να εκφράζεστε πιο άνετα και να προσεγγίζετε νέες καταστάσεις. Βάλτε σε τάξη τα συναισθήματά σας, αφήνοντας στην άκρη πάθη που οδηγούν σε λάθη. Καθώς ο Ερμής είναι κυβερνήτης της Παρθένου, θα δεχθείτε αρκετά δώρα σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Με κινητήρια δύναμή σας τη λογική, μπορείτε να πετύχετε περισσότερα απ’ όσα νομίζετε. 

ΚΡΙΟΣ: Εγκαινιάστε ένα νέο μοντέλο ζωής με μια πιο νέα και πιο ευχάριστη τάξη πραγμάτων που θα σας κάνει να αποκτήσετε μια νέα αίσθηση και θα αντιμετωπίζετε πιο ρεαλιστικά τα καθημερινά δρώμενα. Όλο αυτό θα οδηγήσει στη συμφιλίωση του ωρίμου και του παιδικού στοιχείου μέσα σας, με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζετε τις σχέσεις πιο αισιόδοξα. 

ΤΑΥΡΟΣ: Σιγουρευτείτε για το τι είναι το καλό για εσάς και μην παρασύρεστε από τις πιθανές αντιδράσεις κάποιων προσώπων. Επιβάλλεται ο περιορισμός των εγωιστικών στάσεων και αντιδράσεων, προκειμένου να εξελιχθούν καλύτερα οι προσωπικές σας σχέσεις και να προωθηθούν καλύτερα οι επαγγελματικές σας συνεργασίες. Δείτε την  πραγματικότητα ως έχει και μην πιέσετε τους δικούς σας ανθρώπους.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Τα πράγματα θα είναι αρκετά καλά, αλλά δε θα λείψουν κάποιες οικογενειακές ή οικονομικές στενοχώριες. Όπως και να έχει μην αφήσετε να σας χαλάσουν την καλή σας διάθεση. Θα έχετε όλα τα περιθώρια να περάσετε ευχάριστα και να ανακαλύψετε καινούριες συντροφιές, όμως, μην αμελήσετε τις ανειλημμένες επαγγελματικές σας υποχρεώσεις. Αποφύγετε τις υπερβολές και τις μεγάλες υποσχέσεις που αδυνατείτε να τις υλοποιήσετε. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η ελευθερία από αυτά που σας εγκλωβίζουν μέσα στον κύκλο της οικογένειάς σας δεν έχει σχέση με την ηλικία σας, αλλά προσπαθήστε πρώτα να σκεφτείτε αν σας επιτρέπεται να κάνετε την επανάστασή σας. Ίσως δε θέλετε πια να υποχωρείτε, αλλά δε χρειάζεται να φτάσετε και στα άκρα. Το μόνο που πρέπει να θυμάστε είναι να σκέφτεστε λογικά, ώστε η ανάγκη σας να αρέσετε να μην σας οδηγήσει σε υπερβολές.

ΛΕΩΝ: Οι εξωτερικές προκλήσεις που δέχεστε είναι εκείνες που σας ωθούν να βάζετε στόχους στη ζωή σας και η εντύπωση που πρέπει να κάνετε στους άλλους, ώστε να πετύχετε αυτά που θέλετε, σας αναγκάζει να φροντίσετε περισσότερο τον εαυτό σας. Οι εντάσεις που γενικώς θα υπάρχουν θα είναι η αιτία της πεσμένης σας ζωτικότητας και μόνο με ξεκούραση θα επανέλθει στα αρχικά της επίπεδα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Πλέον αισθάνεστε ότι έχετε το περιθώριο να προχωρήσετε δυναμικά και να απολαύσετε αυτά που για καιρό σας έλειψαν. Εάν κάποιοι σας φανούν δυσαρεστημένοι, αφήστε τους να πάρουν μόνοι τις αποφάσεις τους και εσείς προσπαθήστε να ηρεμήσετε, να σκεφτείτε, να εκτιμήσετε καταστάσεις και ανθρώπους και να οργανωθείτε περισσότερο, ώστε να είστε έτοιμοι να εκμεταλλευτείτε και την παραμικρή ευκαιρία που θα σας προσφερθεί.

ΖΥΓΟΣ: Όπως φαίνεται όλο το βάρος της δραστηριότητάς σας θα πρέπει να το ρίξετε στον τομέα της εργασίας σας, αλλά και να αποφύγετε τις αντιθέσεις και τις προστριβές με τους συνεργάτες σας. Η σημερινή μέρα θα φέρει σημαντικές ανακατατάξεις και παρόλο που σας απασχολούν πολύ τα θέματα του έρωτα και της συντροφικότητας, δε φαίνεται πως θα κατασταλάξετε σε κάτι συγκεκριμένο. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Πρέπει να πάρετε αποφάσεις που θα είναι δημιουργικές και θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε τυχόν δυσκολίες. Μια ασυνήθιστη τροπή των γεγονότων θα αποδειχθεί τελικά τυχερή αλλαγή, που θα σας φέρει πιο κοντά στους στόχους σας. Η επιλογή που θα κάνετε στους συνεργάτες σας θα παίξει ουσιαστικό ρόλο, όπως επίσης και η σοβαρότητα με την οποία θα αντιμετωπίσετε τις προτάσεις που θα σας γίνουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Τα διλήμματα που δημιουργούνται είναι εξαιτίας της σύγκρισης που κάνετε του παρελθόντος με το μέλλον της ερωτικής σας ζωής. Όμως, αντί να βασανίζετε το μυαλό σας με άνισες συγκρίσεις και αναμοχλεύσεις που δε σας οδηγούν πουθενά αλλά απεναντίας σας ρίχνουν τη διάθεση, προτιμήστε να επανεξετάσετε τις αξίες που θέτετε στη ζωή σας και κατ’ επέκταση τις αντίστοιχες προτεραιότητες. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Να θυμάστε ότι το παρόν χτίζει το μέλλον σας, γι’ αυτό να είστε προσεκτικοί όσο αφορά τις πράξεις σας και τις επιπτώσεις που θα μπορούσαν να έχουν αργότερα. Μην αδιαφορήσετε τη φωνή της καρδιάς σας γιατί δε σας μένει τίποτα καλύτερο παρά να εκφράσετε τα αληθινά σας συναισθήματα. Οι ερωτικές σας υποθέσεις θα πάψουν να είναι ρουτίνα και θα εγκαινιαστεί ένα νέο παιχνίδι στις επαφές σας. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Όσοι είστε δεσμευμένοι θα αρχίσετε να συνειδητοποιείτε ότι ορισμένες προκαταλήψεις κρατούσαν τον έναν μακριά από τον άλλον και έτσι θα ενισχυθεί μεταξύ σας η αμοιβαία εμπιστοσύνη. Κάτι τέτοιο θα δώσει μια άλλη διάσταση στη σχέση με το σύντροφό σας, η οποία σας ήταν άγνωστη μέχρι τώρα. Θα ανακαλύψετε πως ταιριάζετε περισσότερο σε κάποιες καθοριστικές λεπτομέρειες απ’ ότι νομίζατε. 

ΙΧΘΥΣ: Μια ανανέωση στην ήδη κουρασμένη σχέση σας δε θα σας βλάψει, αλλά είναι επιβεβλημένη. Μιλήστε για τις δυσκολίες, συζητήστε την ανάγκη σας να εκφραστείτε με έναν άλλο τρόπο που ο σύντροφός σας δεν καταλαβαίνει, καθώς τα ξεσπάσματα του εκνευρισμού σας πολλές φορές είναι παράλογα και είναι ή αποτέλεσμα φόρτισης από την εργασία σας ή από τρίτους παράγοντες, αλλά σίγουρα όχι εξαιτίας του συντρόφου σας.
 

 

Άστρα από την ΑΝΤΑ ΛΕΟΥΣΗ
Αριθμολόγος - Μελλοντολόγος - Ειδικευμένη στην Ταρωσοφία
Τηλέφωνα για προσωπικό ή τηλεφωνικό ραντεβού: 210-4131584 / 210-4222828(fax) / ‎6971709239 (what’s up) / 6932232132 (vodafone)
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
FB: @leousianta
Site: www.virginialeousi.com

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 28 Μαρτίου

Δείξτε τη δυναμικότητά σας τολμώντας μικρές αλλαγές για αρχή

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς θα επηρεαστεί το ζώδιό σας από την εποχή του Κριού

Είναι μια εποχή νέων ξεκινημάτων.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.