Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Η αστρολογική συμβουλή της εβδομάδας 11 έως 17-9

Η Άντα Λεούση αναλύει, προβλέπει και συμβουλεύει…



Στις 13 η Αφροδίτη στο Λέοντα σε τρίγωνο με τον Κρόνο στον Τοξότη, φέρνει ισορροπία και κάνει τη μέρα για συνεργασίες, ενώ δε θα σας λείψει και η βοήθεια από σημαντικά άτομα. Στις 14 ο Ήλιος στην Παρθένο σε τετράγωνο με τον Κρόνο στον Τοξότη, είναι ακατάλληλη όψη για επαφές με συνεργάτες ή ανωτέρους. Μην προβείτε σε νέα ξεκινήματα ή αγοροπωλησίες. Στις 15 η Αφροδίτη στο Λέοντα σε εξάγωνο με τον Δία στο Ζυγό, φέρνει ευνοϊκά γεγονότα ειδικότερα σε προσωπικό επίπεδο. Αποφάσεις επισημοποίησης  καθώς και κέρδη είναι μερικά από τα καλά που φέρνει αυτή η ευνοϊκή όψη.

ΚΡΙΟΣ: Το βασικό γνώρισμα για τους περισσότερους από εσάς θα είναι η ένταση, ωστόσο δε θα περάσετε και τόσο άσχημα, αφού κάτι θα αλλάξει στην ερωτική σας ζωή. Δε θα λείψουν τα καλά, αλλά θα μεσολαβήσουν και δυσκολίες οι οποίες θα έχουν να κάνουν με επαγγελματικές συναλλαγές και νέες κοινωνικές επαφές. Θα έχετε πολλές ευκαιρίες για διασκέδαση και ταξίδια, όμως να είστε προσεκτικοί στις μετακινήσεις σας και αποφασιστικοί στις πρωτοβουλίες.

ΤΑΥΡΟΣ: Μην ξεχνάτε πως δε γίνεται να λειτουργούν όλοι το ίδιο, γι’ αυτό επιστρατεύστε τη μεγαλοψυχία σας. Οι επικείμενες εντάσεις θα προκύψουν από τη συσσώρευση γεγονότων από παρελθόντα χρόνο. Ο σύντροφός σας αρχίζει να αποστασιοποιείται, γιατί είστε αντιφατικοί στα λεγόμενά σας. Σκεφτείτε σοβαρά και χωρίς πολλές αμφισβητήσεις, αυτά που νιώθει το ταίρι σας. Φανείτε τρυφεροί με το σύντροφό σας περνώντας μαζί του μια πολύ όμορφη βραδιά.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Δε χρειάζεται να είστε τόσο ανεκτικοί με τα άτομα του εργασιακού σας χώρου. Διαμάχες και εκνευρισμοί που δε σας προσφέρουν τίποτα μπορούν να αποφευχθούν. Εάν δεν έχετε κάτι θετικό να πείτε σε κάποιο φίλο σας, είναι προτιμότερο να μην πείτε τίποτα. Για να επιβάλετε τις απόψεις σας πρέπει να εκφράσετε τα επιχειρήματά σας. Για να λύσετε τα προβλήματα που σας απασχολούν, βρείτε εναλλακτικές λύσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μην αφήνετε τον εαυτό σας να παρασύρετε με ακατάλληλα άτομα. Δεν αποκλείεται σήμερα η αλαζονεία των άλλων να σας φέρει εκτός εαυτού. Σκεφτείτε λίγο πιο πρακτικά και θα διαπιστώσετε ότι τα πράγματα δεν είναι όπως νομίζατε μέχρι τώρα. Φροντίστε για την επαγγελματική σας πρόοδο, για τα οικονομικά σας και για την τοποθέτησή σας μέσα στο κοινωνικό περιβάλλον.

ΛΕΩΝ: Η αναγνώριση των προσόντων σας θα γίνει μόνο αν επιδείξετε την κατάλληλη ψυχραιμία. Προσέξτε τις συζητήσεις που γίνονται και ειδικά για άτομα που είναι απόντα και ιδιότροπα. Με τη βοήθεια της προσωπικότητάς σας που είναι ελκυστική, θα κάνετε και πάλι το θαύμα σας. Βρείτε χρόνο να μείνετε μόνοι σας και να ηρεμήσετε στο δικό σας χώρο, μακριά από ότι σας αγχώνει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Υπάρχουν μερικές φορές που η ανοιχτή σύγκρουση φέρνει θετικά αποτελέσματα. Μόνο βάζοντας μπροστά την τόλμη σας θα μπορέσετε να ξεφύγετε από τα καθιερωμένα. Μην επιτρέψετε στα συναισθήματά σας να σας οδηγήσουν σε αδιέξοδα. Λίγο ρομαντισμός δε βλάπτει, γι’ αυτό μη μένετε μόνο σε πρακτικά ζητήματα. Εκτιμήστε τα προτερήματα των δικών σας ανθρώπων και μη βλέπετε μόνο τα ελαττώματά τους.

ΖΥΓΟΣ: Μην απομονώνεστε και κλείνεστε στο καβούκι σας, γιατί έτσι θα μείνετε για καιρό μόνοι. Δε χρειάζεται να αγανακτείτε συνέχεια για τις απαιτήσεις των ανώτερων σας, αφού αυτή είναι η δουλειά τους. Θέστε άμεσα ένα θέμα που σας απασχολεί στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Ίσως αυτό που θα σας ξεκουράσει σήμερα είναι μια επίσκεψη σε ένα καλό σας φίλο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Στα μεγάλα λόγια που ακούτε φανείτε επιφυλακτικοί, αντί να ενθουσιάζεστε υπέρ του δέον. Σε προσωπικά θέματα που ακόμα σας πονάνε, το καλύτερο θα ήταν να το παίζετε αδιάφοροι. Ζήστε την κάθε μέρα που έρχεται και μη μένετε προσκολλημένοι στο παρελθόν. Βάλτε τη λογική και την ευαισθησία σας να συνεργαστούν για να λύσετε κάποιο πρόβλημα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δε χρειάζεται να είστε υπερπροστατευτικοί με όσους βρίσκονται γύρω σας. Αλλάξτε εμφάνιση για να νιώσετε καλύτερα ή κάντε ένα ταξιδάκι που θα σας βγάλει από τη ρουτίνα. Περάστε τη σημερινή μέρα με ένα καλό σας φίλο για να διασκεδάσετε ή με το σύντροφό σας για να χαλαρώσετε. Δε χρειάζεται να ανακατέψετε τις οικονομικές σας υποθέσεις με τις προσωπικές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δείτε πιο προνοητικά κάτι που τώρα σας ξενίζει, γιατί σας προειδοποιεί για μεγαλύτερες αλλαγές που θα ακολουθήσουν, με σημαντική αφετηρία τον ερωτικό σας τομέα. Ξεκουραστείτε για να αναζωογονηθείτε και στη συνέχεια να έχετε αποθέματα ενέργειας για τα επαγγελματικά σας θέματα. Αρκετή έμφαση θα δοθεί στην προσωπική σας ζωή και παράλληλα θα πρέπει να φανείτε συνεπείς και υπεύθυνοι στον εργασιακό σας χώρο, ώστε να επωφεληθείτε και οικονομικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αποφύγετε να δείξετε στους άλλους τις αδυναμίες σας και γενικά επιμεληθείτε την κοινωνική σας εικόνα, μένοντας μακριά από λάθος παρέες και κακόβουλα άτομα. Προσαρμοστείτε στις καταστάσεις και μην επιμένετε για πράγματα που προς το παρόν δεν είναι εφικτά. Προσπαθήστε να μην είστε υπερβολικοί στη συμπεριφορά σας. Με αμοιβαίες υποχωρήσεις θα έλθει η αποφόρτιση της ηλεκτρισμένης ατμόσφαιρας.

ΙΧΘΥΣ: Εφόσον ότι πείτε δεν μπορείτε να το πάρετε πίσω, φιλοσοφήστε τις αντιξοότητες που σίγουρα δε θα λείψουν και προετοιμαστείτε για νέες κατακτήσεις που θα έρθουν στο δρόμο σας. Σχέδια επέκτασης θα σας δώσουν ευκαιρίες να ανακαλύψετε τις ικανότητες των άλλων. Ορισμένες επιθετικές συμπεριφορές, θα σας δώσουν την αίσθηση πως κάτι δεν πάει καλά. Είναι απαραίτητο και αναγκαίο να ισορροπήσετε τις προσωπικές σας επιθυμίες με αυτές της σχέσης σας.

 

Άστρα από την ΑΝΤΑ ΛΕΟΥΣΗ
Αριθμολόγος - Μελλοντολόγος - Ειδικευμένη στην Ταρωσοφία
Τηλέφωνα για προσωπικό ή τηλεφωνικό ραντεβού: 210-4131584 / 210-4222828(fax) / ‎6971709239 (what’s up) / 6932232132 (vodafone)
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
FB: @leousianta
Site: www.virginialeousi.com

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ανάπαυση: Ο Ερμής παύει να είναι ανάδρομος

Τι επιφυλάσσει σε κάθε ζώδιο η ορθή πορεία του Ερμή από τις 25 Απριλίου έως τις 15 Μαΐου

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.