Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Η αστρολογική συμβουλή της εβδομάδας 2 έως 8/10

Η Άντα Λεούση αναλύει, προβλέπει και συμβουλεύει…



Στις 3 η Αφροδίτη στην Παρθένο σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, φέρνει κέρδη από συνεργασίες και αυξάνει τα έσοδα. Δώστε βαρύτητα στον οικονομικό τομέα και βάλτε τάξη σε ότι επείγει. Η Πανσέληνος πραγματοποιείται στις 5 στον Κριό, δοκιμάζοντάς σας σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Αποφύγετε ρίσκα ή αμφίβολες επεκτατικές κινήσεις που θα επιβαρύνουν τον οικονομικό σας τομέα. Γρήγορες αποφάσεις πρέπει να αποφευχθούν για να γλιτώσετε  λάθη και εντάσεις. Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερος). Στις 8 η Αφροδίτη στην Παρθένο σε τετράγωνο με τον Κρόνο στον Τοξότη, κάνει τη μέρα ακατάλληλη σε συναισθηματικό επίπεδο. Μην επιχειρήσετε αλλαγές ή ξεκαθαρίσματα, καθώς φέρνει ψυχρότητα και ρήξη σε σχέσεις.

ΚΡΙΟΣ: Να είστε σε ετοιμότητα ακόμα και αν η σημερινή μέρα φαίνεται σαν όλες τις άλλες. Οι ερωτικοί πειρασμοί όχι μόνο δε θα λείπουν, αλλά θα σας δώσουν χώρο να διασκεδάσετε με την καρδιά σας. Πρέπει να στρέψετε τη δημιουργικότητά σας σε συγκεκριμένη κατεύθυνση. Μη βιαστείτε να ανακουφιστείτε ακούγοντας λόγια που θα ευχαριστήσουν τα αφτιά σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι ανακατατάξεις στους διάφορους τομείς της ζωής σας, θα σας δημιουργήσουν φόβους, αλλά και ελπίδες ότι τα αποτελέσματα τελικά θα είναι ευνοϊκά. Όμως, καθώς σας πιάνει η ανασφάλειά σας, θέλετε να είστε σίγουροι, τουλάχιστον για τους βραχυπρόθεσμους στόχους σας. Έχετε την ανάγκη να αντλήσετε θάρρος και υπομονή και αυτά μόνο οι σταθερές σας σχέσεις μπορούν να σας τα προσφέρουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μπορεί αρκετοί από εσάς να θεωρήσατε ότι η αποστασιοποίηση ήταν απαραίτητη ώστε να ξεκαθαρίσετε ποιες σχέσεις σας είχαν φθαρεί και ποιες άξιζαν την προσοχή σας, επειδή όμως αυτό το ξεκαθάρισμα σας κατάτρωγε χωρίς να το καταλαβαίνατε, φροντίστε να ξαναβρείτε την εσωτερική σας αρμονία. Εκφράστε τα συναισθήματά σας με περισσότερη ειλικρίνεια και αυθορμητισμό και οι άλλοι θα το εκτιμήσουν και θα σπεύσουν να ανταποκριθούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Πραγματοποιήστε τις αλλαγές που θέλετε στην προσωπική αλλά και στην επαγγελματική σας ζωή. Η αναδρομή στο παρελθόν θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε κάποιες δύσκολες στιγμές και σε ορισμένους από εσάς μπορεί να γίνει η αιτία να καθορίσετε και τους μελλοντικούς σας στόχους. Ανεξάρτητα με το τι συμβαίνει, πρέπει να πάρετε απόφαση ότι είναι στο χέρι σας να δώσετε οριστικές λύσεις.

ΛΕΩΝ: Θα είστε ιδιαίτερα επικοινωνιακοί και θα μπορέσετε με μεγαλύτερη ευκολία να προσεγγίσετε τους στόχους σας. Η ανάγκη που θα νιώσετε να αναπτύξετε τον κοινωνικό σας κύκλο, εμπλουτίζοντας τον με νέες γνωριμίες, θα αποδειχθεί σωτήρια για το μέλλον σας. Τροποποιήστε και χτίστε τη ζωή σας επάνω σε σωστότερες βάσεις, ξεπερνώντας προκαταλήψεις που δε σας αφήνουν να προχωρήσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Πλησιάστε τους συνεργάτες σας και αναπτύξτε τους τις ιδέες σας. Εκμεταλλευτείτε τις μέρες για να δείτε φίλους και αγαπημένα πρόσωπα ή να κάνετε κάποιο ταξιδάκι. Οι στόχοι που έχετε βάλει είναι αρκετά φιλόδοξοι και χρειάζεται να μελετήσετε πολύ προσεκτικά τις κινήσεις σας, ώστε να είστε σίγουροι πως δε θα υπάρξουν καθυστερήσεις στα σχέδιά σας, τουλάχιστον από δική σας υπαιτιότητα.

ΖΥΓΟΣ: Θα υπάρξει αναστάτωση στην προσωπική σας ζωή και οι αντιπαραθέσεις με το σύντροφό σας θα είναι δεδομένες, καθώς δε θα μπορείτε να βρείτε τη χρυσή τομή στα θέλω σας. Οι έντονες αλλαγές στη διάθεσή σας δε θα σας επιτρέψουν να ασχοληθείτε με τον έρωτα, που ενώ παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή σας, συχνά του δίνετε τη δεύτερη θέση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η διάθεσή σας θα φτιάξει ακόμα περισσότερο αν αποφασίσετε ένα ταξιδάκι. Πριν αποφασίσετε να κλείσετε συμφωνίες ή να υπογράψετε συμβόλαια, δείξτε προσοχή. Για να έχετε τη δυνατότητα να περιμένετε αλλαγές, πρέπει να κάνετε τις απαιτούμενες αλλαγές. Ειδικά τώρα που τα έξοδά σας έχουν αυξηθεί, προσέξτε τις δαπάνες σας. Προσεγγίστε τον κατάλληλο άνθρωπο και όλα θα γίνουν όπως εσείς θέλετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δημιουργήστε τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας. Η μεθοδικότητα και η οργανωτικότητα θα σας βοηθήσουν να κλείσετε εκκρεμότητες. Να είστε ελαστικοί με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, αλλά μέχρι ενός σημείου. Δεν υπάρχει λόγος να προσπαθήσετε να παραπλανήσετε κάποιο συνεργάτη σας. Στα εργασιακά σας θέματα φροντίστε να είστε αντικειμενικοί και ευέλικτοι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εάν δεν μπορείτε να συμφιλιώσετε δυο φίλους σας με διπλωματία, καλύτερα να μην ανακατευτείτε. Εμπλουτίζοντας την καθημερινότητά σας με καινούριες γνωριμίες, θα αναζωογονηθείτε. Βάλτε σε εφαρμογή ένα πρόγραμμα και όσα θέλετε να πετύχετε θα τα καταφέρετε με ακριβή σχεδιασμό. Η απόδοση που θα έχετε πάνω σε ένα επαγγελματικό σας σχέδιο θα είναι σημαντική και εντυπωσιακή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ασχοληθείτε αποκλειστικά και μόνο με ότι σας ευχαριστεί και δε σας αγχώνει. Μη δώσετε δικαιώματα ή αφήσετε τα περιθώρια σε τρίτους να σας σχολιάσουν. Δείξτε την αγάπη σας σε άτομα της οικογένειάς σας που την έχουν ανάγκη. Οι προσπάθειές σας θα εκτιμηθούν από ανθρώπους που δεν περιμένατε. Η ψυχρότητα και η αδιαφορία σας τον τελευταίο καιρό έχουν πληγώσει κάποια αγαπημένο σας άτομο.

ΙΧΘΥΣ: Βρείτε χρόνο να ξεκουραστείτε, να περάσετε όμορφα και να γεμίσετε τις μπαταρίες σας. Εάν σας χρειάζεται χρόνος για να σκεφτείτε κάποια πράγματα, ζητήστε το ευγενικά. Πολλά πράγματα θα αποκαλυφθούν στην πραγματική τους διάσταση, ενώ οι πρώτες αναλαμπές της οικονομικής σας ανάκαμψης θα γίνουν εμφανείς. Η μέρα θα είναι σημαντική τόσο για την επαγγελματική, όσο και για τη συναισθηματική σας πορεία.

 

Άστρα από την ΑΝΤΑ ΛΕΟΥΣΗ
Αριθμολόγος - Μελλοντολόγος - Ειδικευμένη στην Ταρωσοφία
Τηλέφωνα για προσωπικό ή τηλεφωνικό ραντεβού: 210-4131584 / 210-4222828(fax) / ‎6971709239 (what’s up) / 6932232132 (vodafone)
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
FB: @leousianta
Site: www.virginialeousi.com

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 24 Απριλίου

Η υπομονή και η επιμονή θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε αρκετά εμπόδια

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 23 Απριλίου

Εάν δεν κάνετε μια προσπάθεια να ελέγξετε το άγχος σας, σύντομα θα έχετε προβλήματα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Τι φέρνει η Ροζ Πανσέληνος του Απριλίου στο ζώδιό σας

Θα τα δούμε όλα ροζ στις 24 Απριλίου;

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 24 Απριλίου

Η υπομονή και η επιμονή θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε αρκετά εμπόδια

ΜΟΥΣΙΚΗ

Ziria Festival in Athens: 15 χρόνια μετά, το Ziria Festival συναντά τους φίλους του στην πρωτεύουσα

Μια φεστιβαλική εμπειρία 6 ωρών, με ένα εκρηκτικό after party

FASHION TRENDS

7 καμπαρντίνες για να επενδύσεις στο πιο versatile πανωφόρι

Διαφορετικά πατρόν και χρώματα, για ένα από τα πλέον κλασικά items της γυναικείας γκαρνταρόμπας που δεν μας απογοητεύει ποτέ